• ★★★★★ 4.7/5 gemiddelde beoordelingen
  • 👍 100% tevredenheidsgarantie
  • ❤️️ 15.000+ blije leden
  • 🚚 Altijd gratis verzendkosten
  • 👍 100% tevredenheidsgarantie

Wat is de juiste sport-bh voor mama’s?

Wij als moeders zijnde weten het allemaal: Onze borsten zijn na een zwangerschap niet meer hetzelfde als voorheen. Voor de meesten dan hé. Er zullen vast een aantal lucky moms zijn met nog stevige ”op de juiste hoogte” borsten;). Gelukkig hebben we tegenwoordig hele mooie ”vangnetten (tjes)” om ze op te vangen en vormen. HOERA! Maar wat is nou de juiste sport-bh voor mama’s? Zelf ga ik ook maar meteen met de billen (ja niet borsten, dat zou wel meteen erg ver gaan;) bloot en vertel ik jullie meer over mijn sportbh en waar deze aan moet voldoen.

Mijn sport-bh tips

Nog meer dan met andere kledingstukken vind ik dat een sport-bh de boel goed op zijn plek moet houden. Niet te veel geschut tijdens de jumping-jacks en geen uitvallende borsten tijdens het planken. Dat is gewoonweg niet comfortabel en kan zelfs erg ongemakkelijk aanvoelen. Het liefst draag ik daarom echte sport-bh’s met een cup, diegene die overeen komen met een normale bh maar dan steviger. Door de cup krijg je mooie vormen onder je sportshirt en hoef je in principe ook niet meteen te wisselen voor of nadat je hebt gesport.

Deze sportbh van Hunkemöller  vind ik een absolute aanrader. De stevige brede banden zijn zacht van stof en snijden niet, evenals de lichtroze band aan de onderkant. De cup is zacht en licht gevormd, ideaal  voor een sport-bh. Zelf beoefen ik kracht- en cardiotraining en yoga, deze bh is geschikt voor alle 3 de varianten.

De bandjes kun je verstellen en op de rug zijn ze gekruist zodat het nóg steviger is. Dit is trouwens ook wel fijn voor tanktop sportshirts want dan vallen de bandjes er onder.

Zoals ik al aangaf vind ik het heel vervelend om tijdens het sporten wiebelende borsten te hebben;). Ik let er daarom ook altijd op dat de cup hoog genoeg op de borst eindigt. Een zogeheten ”balconette” is heel sexy maar niet handig. Een tip dus: zorg dat de cup van je sport-bh mooi aansluit over de gehele borst. Ik ben van mening dat een goede (sport)bh dan ook altijd van belang is. Zelf merkte ik dat vooral tijdens het zwanger zijn en de borstvoedingsperiode, toen ging ik namelijk van cup (kleine) C naar E. En eerlijk is eerlijk, hoe zwaarder de borsten, hoe belangrijker een stevige bh is.

Even een tip tussendoor: Tijdens de borstvoedingsperiode zorgde ik er altijd voor dat ik eerst ging voeden of kolven voordat ik ging sporten. Trainen met volle melkborsten is niet bepaald een goede combinatie. Krijg je stuwing tijdens het sporten? Zorg dan dat je borsten niks aanraken. Dus tik het matje net niet aan tijdens de push-up, dat helpt;).

PS: inmiddels is de volle glorie weer verdwenen en hebben ze plaatsgemaakt voor de kleinere variant. Zo gaat dat, #momlife..

Op de website van Hunkemöller  kun je testen wat jouw perfecte sport-BH is. Hierin heb je verschillende levels en op die manier kun je heel makkelijk online bepalen welk type bij jouw borsten en het soort sport dat je uitoefent past. Je kunt overigens ook naar de winkel gaan om jezelf daar te laten adviseren. Ik kan deze sport-bh echt gigantisch aan alle NBFMama’s aanraden. Mooi, stevig maar wel heel fijn passend, comfortabel en sexy. Wil jij deze ook? Dan shop je hem op deze website van Hunkemöller.

Liefs,

advertorial: Dit artikel is in samenwerking met Hunkemöller .

1 Reactie

  1. Nelleke

    Link naar BH doet het niet, dus ben wel benieuwd welke het is.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *