• ★★★★★ 4.7/5 gemiddelde beoordelingen
  • 👍 100% tevredenheidsgarantie
  • ❤️️ 15.000+ blije leden
  • 🚚 Altijd gratis verzendkosten
  • 👍 100% tevredenheidsgarantie

 

Aanvullende informatie

Pakketten binnen Nederland en België worden bezorgd door PostNL. Vanaf een bedrag van €50,- wordt de bestelling gratis verzonden.
Direct nadat je bestelling is verzonden, ontvang je per e-mail een Track & Trace-code waarmee je gemakkelijk je bestelling online kunt volgen. Wanneer je bij bezorging van je bestelling niet thuis bent, dan zal het pakket naar het dichtstbijzijnde afleverpunt van PostNL aangeboden worden of het pakket wordt bij je buren afgeleverd. Je ontvangt hier dan een kennisgeving van in je brievenbus. De status van je pakket wordt automatisch aangepast in je Track & Trace-overzicht, die je van Newborn Fit mama ontvangt.

Indien het pakket niet geleverd kan worden, ontvang je een bericht van de bezorger als je bij de eerste bezorgpoging niet thuis bent. Hierop staat een ‘niet- thuiscode’. Deze code begint altijd met de letters KG. Gebruik deze code om op dezelfde dag voor 22.00 uur een nieuw bezorgmoment of nieuwe bezorglocatie te kiezen. Scan je de QR-code op het bericht met je smartphone, dan kom je direct op de juiste pagina uit. Na twee mislukte bezorgpogingen zal het pakket naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie worden gebracht.

PostNL avondlevering (alleen in Nederland)
Ben je overdag vaak weg of is het voor jou niet handig om je bestelling naar een afhaallocatie te sturen? Bij Newborn Fit mama heb je nu de mogelijkheid om te kiezen voor een avondlevering. Tijdens het bestelproces krijg je een extra optie om aan te geven of je je pakket in de avond wilt ontvangen. De kosten voor een avondlevering zijn €0,95.