• ★★★★★ 4.7/5 gemiddelde beoordelingen
  • 👍 100% tevredenheidsgarantie
  • ❤️️ 15.000+ blije leden
  • 🚚 Altijd gratis verzendkosten
  • 👍 100% tevredenheidsgarantie

Reviews

Laat ons je ervaringen weten met
Newborn Fit Mama

Reviews

Laat ons je ervaringen weten met Newborn Fit Mama

Wat zeggen NBFMama’s

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 40 reviews)

 

Newborn fit mama-tiliteit 🙂

Rated 5,0 out of 5
april 15, 2024

De New Born Fit Mama Fitness app heeft echt een wereld van verschil gemaakt voor me na de bevalling van onze 3e. Na 2,5-3 jr struggles om weer te zakken in mijn gewicht met oa. van die dieetboekjes met weekmenu’s van 1250 kcal per dag! Niet te doen joh! Tel daarbij op dat je dan totaal geen fut en energie hebt om überhaupt te sporten… Maar dankzij de slimme combo van voedingsadvies & trackerapp voor je voeding en de leuke kick-ass workouts heb ik mijn streefgewicht gehaald. Maar, daar stopt het niet – die workouts hebben me sterker en fitter gemaakt, waardoor ik me als moeder van drie veel zelfverzekerder voel. Eerlijk gezegd ben ik mega dankbaar voor deze app. Het heeft me geholpen om weer trots te zijn op mijn lijf en het moederschap volledig te omarmen. En weet je wat? Het gaat niet alleen om het fysieke aspect. Deze app heeft echt mijn mindset veranderd. Het is geen kwestie meer van iets volhouden; het is gewoon een deel van mijn leven geworden en het is echt een onderdeel van mijn me-time. Ik ben vastbesloten om mijn gezondheid en welzijn altijd op de eerste plaats te zetten, niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn gezin. Dus, je zou kunnen zeggen dat deze app mijn “fit mama-taliteit” echt een boost heeft gegeven!

Lisette

Heerlijke afwisselende workouts, motiverende community

Rated 5,0 out of 5
april 14, 2024

In mei 2020 (na mijn eerste zwangerschap) ben ik lid geworden, en nog steeds (inmiddels na 2 zwangerschappen) met heel veel plezier! De programma’s en workouts zijn afwisselend en haalbaar, de community is motiverend. Het fijne is dat je altijd thuis kunt sporten en dus soms zelfs met je kindje(s) erbij! Ook heel handig dat je zelf de workouts per dag kunt verplaatsen: zo kun je dus altijd doen wat jou het beste uitkomt. Ik zit inmiddels op -13kg na mijn 2e bevalling en ik stop niet: in plaats van een race naar een eindpunt, ligt de focus op een gezonde leefstijl zonder eindpunt. Samen kunnen wij dit dames!

Evelien

-26 kg

Rated 5,0 out of 5
april 11, 2024

Dankzij de NBFM Bikini BBB Challenge ben ik meer zelfverzekerd in zomerkleding en heb ik zin om deze zomer te gaan shinen op diverse festivals.

Mariska

Inmiddels ben ik, samen met Kimberly van NBFM, -20 kg afgevallen en zo onwijs blij.

Rated 5,0 out of 5
april 11, 2024

Het liefst had ik mij verscholen en achter een pilaar gestaan toen de linkse foto werd gemaakt. Inmiddels ben ik, samen met Kimberly van NBFM, -20 kg afgevallen en zo onwijs blij. Soms lijkt het onwerkelijk, niet realistisch en een veel te lange weg. Voor iedereen weggelegd maar niet voor jou. Tot het moment dat je besluit om het heft in eigen handen te nemen en te kiezen voor je eigen geluk.

Roos

-34 kg

Rated 5,0 out of 5
april 11, 2024

Dankzij het BBB Banden programma van NBFM heb ik weer het gewenste resultaat behaald. De workouts zijn kort en effectief en ik word er blij van! Ik blijf gemotiveerd, want het is altijd weer een feestje met de programma’s van NBFM!

Lize