NBFM Ervaring Ellen: “Na de zwangerschap last van haar bekken en weinig energie”

large

Vandaag verteld Ellen haar verhaal over hoe zij het Newborn Fit Mama Online programma heeft ervaren. Ellen is vorig jaar moeder geworden van haar eerste zoontje en benaderde mij 8 weken nadat ze was bevallen. Ze vertelde mij haar wensen en de week daarop zijn we gestart met het Online Programma. 

Ellen

Na mijn bevalling wilde ik eigenlijk meteen weer sporten maar moest een aantal weken wachten omdat ik last had van mijn bekken. Ik ging daarom naar de fysiotherapeut. Toen mijn zoontje 2 maanden oud was heb ik Kimberly benaderd. Na de zwangerschap wilde ik graag mijn oude lichaam weer terug en me bovenal energieker voelen.

Ik kwam Newborn Fit Mama tegen op Instagram en heb toen de website bezocht. Het zag er aantrekkelijk uit en het leek me een goede en fijne manier om van de zwangerschapskilo’s af te komen en me weer fitter te voelen. Na een telefonisch gesprek ben ik een aantal dagen later gestart met het Online Programma. Gedurende 12 weken, elke week een online sessie van 30 minuten via skype.

Inmiddels heb ik de 12 weken er op zitten en kan ik zeggen dat ik erg tevreden ben! Mijn doel is qua kilo’s nog niet helemaal bereikt, maar ik weet zeker dat het me gaat lukken om nu zelf verder te gaan.  Doordat we tijdens de online sessies veelvuldig hebben besproken hoe ik na het programma zelf door zal gaan weet ik zeker dat ik mijn doel zal bereiken.

Wat ik erg fijn van dit programma vind is dat je thuis kan sporten wanneer je maar wilt. Ook vond ik het erg fijn dat Kimberly naar mijn voedingsgedrag keek en daarbij dan tips en adviezen gaf. Dit alles bespraken we dan tijdens onze wekelijkse online skype sessies, die ik gewoon vanuit huis kon doen.

Liefs, Ellen

Bedankt lieve Ellen voor jouw verhaal over het NBFM programma. Wat is het toch fijn om te lezen dat jij, en andere mama’s, profijt hebben van het traject. Succes met het verdere proces, ik weet dat je het kan! 

Meer informatie over het Newborn Fit Mama Online Programma, vul onderstaand formulier in:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Liefs,

Kimberly