Je download is onderweg naar je! Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail

Terwijl je wacht... Bekijk onderstaande tijdelijke aanbieding!

Word verantwoord fit na je zwangerschap
met:

Het NBFM 6 weken Postpartum plan!

5-star-rating-e1621274838909-150x43

Na je zwangerschap is je lichaam niet meer hetzelfde als voorheen. 

Je bent snel moe en hebt vaak weinig energie. Dit komt natuurlijk door de intense bevalling, maar ook door alle veranderingen die op je afkomen wanneer je een baby hebt.

Wellicht ben je ook verbaasd over hoe je lichaam zo veranderd is. 

En je vraagt je af of het ooit nog goed komt en het wel hetzelfde wordt als voorheen.

Ook ben je onzeker over wat je wel en niet voor sportoefeningen mag doen. Je wil tenslotte niks forceren of verkeerd doen, maar aan de andere kant wil je ook weer sterker en fitter worden. 

Ook vraag je jezelf af of je wel gewicht mag verliezen wanneer je jouw baby borstvoeding geeft. En hoe je dit het beste aan kunt pakken. 

Vaak vragen moeders zichzelf dit tijdens de zwangerschap of vlak daarna al af. Vooral omdat het verschil in fitheid zo anders is geworden.

Veel moeders willen naast de fijne (en drukke;) tijd met hun baby, ook zichzelf weer terugvinden en ervoor zorgen dat ze zich weer fijn voelen in hun eigen lichaam.  Maar dit moet natuurlijk wel op een verantwoorde manier, die past bij deze periode in je leven. 

Speciaal daarvoor hebben we het NBFM Postpartum plan ontwikkeld! 

Het plan wat je verantwoord kan volgen (6 weken na je bevalling) met goedkeuring van je verloskundige of gynaecoloog. Ook als je bent bevallen met een keizersnede. 

Mijn naam is Kimberly

Ik ben mama van onze kleuter Ramos en onze tweeling Bobby en Charly. Samen met mijn partner Eddy run ik meerdere bedrijven en een druk gezin. Na mijn 2 zwangerschappen weet ik als geen ander dat het dragen van één of twee baby’s een enorm effect heeft op je lichaam.

Mijn conditie, shape en kracht waren zeker in het begin gezakt tot het 0 punt. Dit kwam mede door de intensieve ziekenhuis periode en bevallingen die ik heb gehad. 

Daarnaast vond ik het een enorme uitdaging om veranderingen binnen mijn lifestyle door te voeren. Zeker in alle hectiek die het moederschap met zich meebrengt. Je hebt minder tijd, ontspanning, momenten voor jezelf en energie.

Logos in de media

Ik nam de regie

Bij zowel de geboorte van Ramos (natuurlijke bevalling) als bij Bobby en Charly (spoedkeizersnede in week 30) volgde ik na goedkeuring van de verloskundige en gynaecoloog mijn postpartum plan. 

In 6 weken paste ik mijn methodiek toe, waarbij ademhaling, mobiliteit en stabiliteit de basis vormden. Stap voor stap en week voor week merkte ik dat ik beter belastbaar werd en uiteindelijk weer controle kreeg over mijn lichaam. 

Door juist in het beginstadium de juiste stappen te zetten, voorkom je klachten/blessures en kan je uiteindelijk weer de volledig regie nemen over je eigen lichaam.

Deze methodiek heb ik de afgelopen jaren doorontwikkeld met een heel team (bekkenbodemtherapeut, vitaliteit/beweeg coaches, personal trainer), zodat ook jij deze stappen eenvoudig kan toepassen in jouw leven.

Duizenden vrouwen hebben hun leven de afgelopen jaren veranderd met het volgen van onze methodiek. Deelnemers hebben bewezen dat het werkt en de resultaten zijn geweldig.

Ik geloof er heilig in, dat als je alles toepast van de postpartum methodiek ook jij optimaal herstelt van je zwangerschap/bevalling en dat je in een korte tijd een groot verschil kan maken. 

Ik ga je precies leren hoe je dit succesvol kan toepassen. Ik neem je stap voor stap mee aan de hand en ga al onze kennis met je delen.

Wij staan 24/7 met ons team voor je klaar en niet alleen ons team, maar de grootste lifestyle community voor moeders van Nederland, waarin we elkaar motiveren en inspireren! We doen het samen.

Vandaag kan jij ook starten na je zwangerschap. Doe je mee?

0 +
Moeders gingen je voor
0 /5
Gemiddelde beoordeling

Ik coachte onder andere Kelly, Willemijn en Elise Joanne na hun zwangerschappen!

Kelly Caresse

Willemijn

Elise Joanne

Hoe zou het voor je zijn als

Daarom heb ik het NBFM 6 weken Postpartum plan voor je ontwikkeld!

Het 6 weken postpartum workoutplan + wekelijkse live postpartum workout!

T.w.v. €188,-

Het NBFM Voedingsschema boek voor moeders
(Gratis thuisgestuurd)

T.w.v. €37,-

2 online postpartum webinars

T.w.v. €47,-

2 online postpartum webinars

T.w.v. €47,-

+ 1 maand gratis toegang tot de NBFM app

T.w.v. €9,97

De besloten postpartum community

T.w.v. €47,-

Toegang tot de NBFM receptendatabase

T.w.v. €47,-

Dit is wat NBFMama's zeggen

Heel eerlijk, twijfelde ik of het programma wel zou werken bij mij. Mijn hormoonbalans was 6 maanden na de bevalling nog niet gestabiliseerd en ik kreeg er zelf maar weinig vanaf ondanks het vele bewegen. En als doorgewinterde lijner in het verleden was ik dus benieuwd of mij dit nog iets nieuws zou brengen. Mijn resultaat tot nu toe is verbazingwekkend goed! Er zijn aardig wat centimeters en ruim 8kg af tot nu toe. Nog 4kg te gaan tot mijn pre zwangerschapsgewicht! Ik zou het iedereen aanraden! .
Gaby
-8kg
Na de bevalling ben ik heel wat extra kilo’s aangekomen. Ik wilde weer gezond worden en lekker kunnen spelen met m’n zoontje. Ik vind het enorm fijn dat het geen dieet is. Je kiest zelf wat je eet, maar leert keuzes te maken. In de eerste 5 maanden ben ik 21 kilo afgevallen en voel ik me veel fitter.
Suzanne
-21kg
Na 1,5 jaar lang ontelbare pogingen zelf te hebben gedaan, heeft NBFM er uiteindelijk voor gezorgd dat de knop bij mij echt omging en is het me gelukt mijn eetpatroon definitief te veranderen. Én heb ik het plezier in sporten teruggevonden. In drie maanden tijd viel ik 8 kilo af en zit ik weer op het gewicht waar ik me goed bij voel.
Charlotte
-8kg
Beste beslissing ooit want het is mij gelukt, ik ben nu in totaal 13 kilo afgevallen en 15cm buikomvang kwijt! Wat me zo aanspreekt in dit programma is dat je zelf leert wat je kan en mag eten en dit kan bijhouden in de app zodat je ook zelf inzicht krijgt wat je verkeerd doet. Geen voorgekauwde menu’s met eten wat je eigenlijk niet aanspreekt maar echt zelf puzzelen met handvatten en tips.
Marjolein
-13kg

Het Postpartum programma is iets voor je als?

Vanaf wanneer mag ik meedoen met het programma?

Je kan starten met het programma zodra jij er klaar voor bent.

Je kan starten met het 6 weken postpartum workout plan, nadat je goedkeuring hebt gekregen van je verloskundige of gynaecoloog. Zodra je dit hebt kan je starten met week 1 van het postpartum workout plan.

Wel kan je al gelijk aan de slag met fijne recepten, de voedingsschema’s en in de Postpartum community!

Kan ik wel meedoen als ik borstvoeding geef?

Juist als je borstvoeding geeft zou ik je adviseren om mee te doen

Want goed voor jezelf zorgen na je zwangerschap en ook in combinatie met het geven van borstvoeding, zal juist heel bevorderlijk zijn voor je. Hoe beter jij voor jezelf zorgt door middel van het eten van goede voedingsstoffen, hoe beter dat is voor borstvoeding.  

Het advies is om niet meer dan 0,5 kilo per week af te vallen wanneer je borstvoeding geeft. Dit wordt je allemaal stap voor stap uitgelegd in het webinar, zodat je precies weet hoe het werkt en waar je op kan letten.

Ik ben bevallen met een keizersnede. Is het dan ook geschikt?

Na groen licht van je gynaecoloog mag voorzichtig te starten met sporten

Bij de eindcontrole zal je gynaecoloog je goedkeuring geven om voorzichtig te starten met sporten. Dit programma is er juist om vanuit dat punt stap voor stap toe te werken naar een goede basis om intensiever te kunnen gaan sporten. 

Zodra je jouw basis hebt gelegd met meer spanning, stabiliteit en controle over de oefeningen kan je vervolgstappen gaan maken in jouw fitheidsproces. 

Is Post partum plan kostbaar?

Ga aan de slag voor nog geen €0,35 cent per dag

Normaliter is een abonnement binnen een sportschool al gauw 55,- per maand. Op het moment dat je hierbij begeleiding wenst dan kom je al gauw uit bij een Personal trainer, waarvoor je gemiddeld 70 tot 100,- betaald. Met 3 keer per week trainen (a 60 min per sessie) kom je maandelijks uit op 840,- tot 1200,- In deze 60 minuten wordt er vaak getraind, maar vaak zit de coaching op voeding en de andere lifestyle patronen hier niet bij in.

Over het algemeen niet weggelegd voor de meeste moeders omdat het zowel financieel als qua tijd best wat kost.

Binnen NBFM wilden we dit juist laagdrempelig maken en daarom hebben we ons platform toegankelijk gemaakt  voor iedere moeder die hulp wenst bij haar fitheid, afval en shape proces.

Bij ons betaal je dus niet honderden euro’s, maar nog geen 10,- per maand (33,- cent per dag)
Dit is inclusief resultaatgarantie! Je hebt dus niks te verliezen en alleen maar te winnen door ervoor te gaan.

Hier een overzicht van alles wat inbegrepen zit

100% tevredenheidsgarantie

100% resultaat garantie, als jij het gevoel hebt dat je geen resultaat boekt, stuur ons dan gerust een mailtje. Je kan het zelfs 14 dagen vrijblijvend uitproberen. Ben je namelijk na 14 dagen niet tevreden dan krijg je gewoon je geld terug, zonder moeilijke vragen van mij. Beloofd! Je hebt dus helemaal niets te verliezen en eigenlijk alleen maar iets te winnen. Ga er vandaag nog voor, zodat je dit jaar nog gewicht en centimeters verliest. Wij durven dit te garanderen omdat wij er 100% van overtuigd zijn dat jij resultaat gaat boeken als je de stappen volgt die wij jou aanreiken.

Ga jij net als deze moeders ook aan de slag na je zwangerschap?

Het liefst had ik mij verscholen en achter een pilaar gestaan toen de linkse foto werd gemaakt. Inmiddels ben ik, samen met Kimberly van NBFM, -20 kg afgevallen en zo onwijs blij. Soms lijkt het onwerkelijk, niet realistisch en een veel te lange weg. Voor iedereen weggelegd maar niet voor jou. Tot het moment dat je besluit om het heft in eigen handen te nemen en te kiezen voor je eigen geluk.
Roos
-20kg
Eenmaal begonnen zat ik in een goed ritme, ik had lekkere workouts en voeding ging goed. Nu, 21 weken later ben ik ruim voorbij mijn einddoel. In eerste instantie wilde ik naar 75kg (ik startte op 88kg), want dat was ik voor het laatst op m'n huwelijk (denk ik). Toen ik dit had gehaald heb ik besloten toch nog 5kg verder te gaan, hoe gaaf zou het zijn om dat te halen! En 3 weken geleden heb ik ook dat doel gehaald, 70kg, ongelofelijk. Ik ben slanker dan ik ooit geweest ben, van maat XXL naar maatje M, van 46/48 naar 38.
Josephine
-17 kg

Kies hier jouw 6 weken Postpartum plan!


100% Resultaatgarantie

Het Postpartum plan!

Start al voor slechts 27,- 13,50

+ gratis voedingsschema e-book

100% Resultaatgarantie + Maandelijks opzegbaar

Wil jij verantwoord fit worden na je zwangerschap?

Na het 6 weken postpartum plan word je automatisch ingeschreven voor het abonnement dat je kiest.
Wijzig of annuleer op ieder moment tijdens deze periode om niet in rekening te worden gebracht.

Meest gestelde vragen

Het 6 weken postpartum plan is het ideale programma om te volgen na je zwangerschap. Een super compleet aanbod om stap voor stap weer fit te worden op een verantwoorde manier. Op deze pagina kan je hier alles over lezen, maar hieronder heb ik nog even een korte samenvatting voor je neergezet:

  • Het 6 weken postpartum workout plan
  • Wekelijkse live postpartum workout door een van onze toptrainers
  • Toegang tot de NBFM receptendatabase met honderden recepten
  • De besloten 6 weken postpartum community
  • Je persoonlijke voedingsplan
  • Toegang tot alle andere workout video’s
  • Je kan ook meedoen met alle live workouts in de NBFM app
  • Eenvoudig je voortgang registratie beheren
  • 2 postpartum webinars!
  • Ons Voedingsschema boek voor moeders (gratis thuisgestuurd)

T.w.v. 376,-

Wanneer je ervoor gaat betaal je eenmalig 37,- daarna betaal je slechts 9,97 per maand! (incl boek thuisgestuurd).

of

Wanneer je ervoor gaat betaal je eenmalig 27,- daarna betaal je slechts 9,97 per maand! (incl. e book).

Voor 33 cent per dag heb je daarmee toegang tot alles wat hierboven opgesomd staat en dit is echt een koopje, zeker als je ziet wat het je als moeder gaat opleveren.

Na het postpartum plan wordt je automatisch ingeschreven voor het abonnement, welke je op elk moment kan opzeggen.

Je kan beginnen met het 6 weken postpartum plan zodra je hier klaar voor bent. Qua sporten adviseren we je om eerst goedkeuring te hebben van je verloskundige/gynaecoloog

Twijfel je hierover? Stuur ons dan gerust een mail, zodat we je kunnen adviseren wat verstandig is in jouw persoonlijke situatie.

Op het moment dat je vragen hebt, ergens niet uitkomt of extra advies wenst kan je ons altijd mailen. Wij reageren altijd binnen 24 uur en dit is vaak eerder, zodat je zo snel mogelijk weer verder kan. Heb je extra hulp of coaching nodig dan zijn er ook mogelijkheden voor 1 op 1 coaching sessies. Je kan ons dan het beste even mailen, zodat we je kunnen voorzien van een persoonlijk advies van de mogelijkheden.

Newborn Fit Mama is gericht op het drukke moederschap en alles is ontwikkeld om vanuit huis te doen. 

Daarnaast ga je met dit programma starten met het verbeten van je basis belastbaarheid omtrent stabiliteit, mobiliteit en je ademhaling, zodat je vanuit hier stappen kan maken in jouw proces.

De NBFM tools die we ontwikkelen zijn volledig te personaliseren. Hiermee zorg je ervoor dat je het nu, maar ook zeker in de toekomst goed kan blijven volhouden. 

Word verantwoord fit na je zwangerschap 

Start vandaag nog met jouw postpartum plan!

5-star-rating-e1621274838909-150x43

Heb je nog vragen of twijfels, voordat je je aanmeldt? Blijf er dan niet mee zitten. Stuur ons een mail: info@newbornfitmama.nl

© Newborn fit mama 2022

payment-logos.png