NBFM Fitplan

Het programma om als drukke moedervanuit huis je afval- en fitheidsdoelen te realiseren

Beste mama

Je wil graag afvallen, werken aan je fitheid en shape, maar hebt eigenlijk geen idee hoe je dit het beste kan doen?

Je hebt geen tijd om uren in de keuken te staan en wekelijks meermaals naar de sportschool te gaan.

Op dit moment heb je eigenlijk niet de balans die je wel graag zou willen, omdat je weet dat dit je hetgeen oplevert wat je echt graag wil. ‘Fit, energiek en jezelf prettig voelen in je eigen lichaam’

Diep van binnen weet je dat er wat moet gebeuren, maar je hebt de stap nog niet gezet om er voor te gaan. Het juiste moment is nog niet langs geweest en je hebt weinig vertrouwen dat het je ook dit keer wel gaat lukken?

Hoe zou het voor je zijn als

R

Je vanuit huis workouts kan doen wanneer het jou uitkomt, zonder materiaal en op je eigen niveau?

R

Je eenvoudig, lekkere en gezonde gezinsrecepten in een handomdraai op tafel zet?

R

Je het voortaan niet alleen hoeft te doen, maar met gelijkgestemden in een super motiverende en inspirerende community

R

Je altijd binnen 24 uur antwoord hebt op al je vragen omtrent je lifestyle?

Daarom heb ik het NBFM Fitplan ontwikkelt!

Jouw persoonlijke voedingsplan

Nadat jouw persoonlijke gegevens zijn ingevoerd, weet je precies hoeveel kilocalorieën je per dag mag eten en wat de optimale verdeling is van je koolhydraten, vetten en eiwitten. Op deze manier heb je een eenvoudig overzicht in jouw voedingspatroon.

NBFM Home workouts & Live workouts!

Wekelijks verschillende, korte & krachtige, leuke en uitdagende workouts doen vanuit huis. Van stabiliteits-beginner workout, yoga/meditation, strenght, cardio/hiit tot boxing in verschillende niveaus, zodat je altijd de juiste trainingsprikkel krijgt. Ook kan je fijn onze live workouts volgens met een van onze toptrainers. Het enige wat je nodig hebt is een matje.

Gezonde recepten en voedingstips

Eenvoudige, gevarieerde en mommy proof recepten voor het hele gezin. Op deze manier zet je voortaan gerechten in een handomdraai op tafel met de NBFM e-books. Een combinatie van je huidige voedingspatroon en de recepten uit onze e-books, zodat je het nu, maar ook in de toekomst goed kan blijven volhouden.

NBFMama community

Deel je ervaringen en resultaten met mede NBFMama’s! Heb je een vraag, motivatie nodig of een nieuw recept? Samen sta je sterker dan alleen en door de NBFM community doe je het nooit helemaal alleen..

Wekelijks een groepscall 

Wekelijks zal er in de corona-tijd een groepscoaching call zijn. Tijdens deze call drink ik gezellig een (virtuele) kop koffie of thee met jullie en beantwoord ik verschillende vragen. Ook geef ik praktische tips en adviezen in deze moeilijke tijden.

Dit zijn ervaringen van Roos (-20 kg) en Suzanne (-21 kg)

 

Het liefst had ik mij verscholen en achter een pilaar gestaan toen de linkse foto werd gemaakt. Inmiddels ben ik, samen met Kimberly van NBFM, 20 kg afgevallen en zo onwijs blij. Soms lijkt het onwerkelijk, niet realistisch en een veel te lange weg. Voor iedereen weggelegd maar niet voor jou. Tot het moment dat je besluit om het heft in eigen handen te nemen en te kiezen voor je eigen geluk.

Roos

Na de bevalling ben ik heel wat extra kilo’s aangekomen. Ik wilde weer gezond worden en lekker kunnen spelen met m’n zoontje. Ik vind het enorm fijn dat het geen dieet is. Je kiest zelf wat je eet, maar leert keuzes te maken. In de eerste 5 maanden ben ik 21 kilo afgevallen en voel ik me veel fitter.

Suzanne

Het NBFM Fitplan is iets voor jou als

R

Je in deze moeilijke- (corona) tijd je graag fitter, energieker en lekkerder in je lichaam wil voelen

R

Je motivatie en inspiratie nodig hebt met een stok achter de deur

R

Je wekelijks lekker, gevarieerd en gezond wil eten met het hele gezin

R

Je in deze tijd corona tijd toch iets voor jezelf wil hebben

R

Je geen idee hebt hoe je thuis veilig en effectief kan sporten als moeder

Je hoeft geen sportliefhebber te zijn om mee te doen

Er zijn vele moeders in onze community die niet sport minded zijn. Wel weten ze door eenvoudige workouts te doen die niet te lang duren, dat er veel winst gehaald kan worden. Je krijgt meer energie, voelt je fitter en kan sporten op je eigen tempo en niveau, vanuit je vertrouwde omgeving.

Je kunt ook meedoen als je geen mama bent

Naast de vele moeders die deelnemen aan onze programma’s, zijn er ook vele vrouwen die niet of nog geen moeder zijn. Je kan dus fijn meedoen en werken met alle tools die geschikt zijn voor vrouwen.

Geef je op dit moment borstvoeding

Ook dan kun je deelnemen! Extreem snel afvallen en dus een hele grote negatieve energiebalans (minder energie dan je nodig hebt), adviseren wij aan niemand binnen NBFM, en dus ook niet als je borstvoeding geeft. Je kan dus prima werken aan je doelstellingen zonder dat dit nadelige effecten heeft op je borstvoeding. Gezond eten in de juiste hoeveelheden is juist belangrijk voor moeder en kind.

Er wordt rekening gehouden met het geven van borstvoeding en ook kun je met dit programma normaal blijven eten en dat is heel prettig voor de rest van het gezin. Ik ben in totaal 9,5 kilo afgevallen! Ik had dit nooit verwacht en ik ben dan ook heel trots op dit resultaat.

Kim

Je hoeft geen keukenprinses te zijn

Onze recepten zijn eenvoudig, snel te maken, gezond, lekker en geschikt voor het hele gezin. Zo hoef je dus voortaan niet meer te zoeken naar allerlei moeilijke recepten, uren in de keuken te staan en allerlei onbekende ingrediënten in huis te halen.

Kan ik alles vanuit huis doen?

JA zeker! Bij Newborn Fit Mama is het plan volledig op het drukke moederschap gericht. Je kon altijd alles al vanuit huis doen, maar dat is in deze Corona tijd natuurlijk nog fijner. Je hebt altijd je persoonlijke plan op zak.

Dit zijn de ervaringen van Charlotte (-8 kg) en Marjolijn (-13 kg)

Na 1,5 jaar lang ontelbare pogingen zelf te hebben gedaan, heeft NBFM er uiteindelijk voor gezorgd dat de knop bij mij echt omging en is het me gelukt mijn eetpatroon definitief te veranderen. Én heb ik het plezier in sporten teruggevonden. In drie maanden tijd viel ik 8 kilo af en zit ik weer op het gewicht waar ik me goed bij voel.

Charlotte

Beste beslissing ooit want het is mij gelukt, ik ben nu in totaal 13 kilo afgevallen en 15cm buikomvang kwijt! Wat me zo aanspreekt in dit programma is dat je zelf leert wat je kan en mag eten en dit kan bijhouden in de app zodat je ook zelf inzicht krijgt wat je verkeerd doet. Geen voorgekauwde menu’s met eten wat je eigenlijk niet aanspreekt maar echt zelf puzzelen met handvatten en tips.

Marjolein

NBFM is het meest toonaangevende platform op het gebied van lifestyle coaching voor moeders in Nederland

Mama's gingen je voor

Online consults

gram gemiddeld per week

Mijn naam is Kimberly

Mama van Ramos en onze tweeling Bobby en Charly. Ik weet als geen ander dat het lastig kan lijken om een balans in je voedingspatroon te vinden, gewicht te verliezen,te shapen en dat ook nog te behouden. Zeker als je moet beginnen.

Al meer dan 6000 moeders gingen je voor en volgden het NBFM Fitplan

De afgelopen jaren heb ik duizenden online coaching sessies mogen geven. Inmiddels weet ik na alle jaren ervaring, dat het moeilijker lijkt dan dat het daadwerkelijk is. Door aan de slag te gaan met de eenvoudige stappen van NBFM kan jij net als vele andere moeders je doelstellingen gaan realiseren en misschien nog wel belangrijker, deze ook behouden.

Ik werkte onder andere samen met 

Kelly Caresse

Willemijn

Elise Joanne

Hier een overzicht van wat inbegrepen zit

NBFM Fitplan

Makkelijk te bereiden gezinsrecepten, uitdagende en gevarieerde home workout video’s, praktisch werkboek met eenvoudige opdrachten en de besloten community. Kies voor 1 maand, 3 maanden of 1 jaar toegang tot de NBFM app en online omgeving.

NBFM Fitplan pro 

Bovenop alle tools van het Fitplan, krijg je bij het PRO programma, 1 op 1 online coaching sessies. Tijdens deze sessies analyseren we je voeding- sport en beweegpatronen, en maken we samen een concreet actieplan dat precies aansluit bij jouw wensen en doelstelling(en).

Wij willen net als jij dat je een optimaal resultaat gaat behalen. Ons plan is zo opgesteld dat jij jouw dromen en doelen waar kan gaan maken. Belangrijk hierin is wel dat je doet wat nodig is om dit te bereiken.

Mocht je in het onwaarschijnlijke geval geen resultaat halen omtrent je fitheid, afval of shape doelen binnen 8 weken? Stuur ons dan een mail met wat je hebt gedaan om je doelstellingen te realiseren.

Je hebt de resultaten gezien van de vele deelnemers aan onze programma’s die ontzettend veel resultaat hebben geboekt met onze programma’s. Nu heb je ook nog eens de tevredenheidsgarantie. Je loopt dus in ieder opzicht geen enkel risico om er vol gas voor te gaan en te investering in dit programma en daarmee in jezelf.

Kies jouw NBFM Fitplan!

NBFM Fitplan

€ 99,-

12 maanden

6 e-books met gezinsrecepten

NBFM home workouts

1 jaar toegang tot de NBFM app en de online omgevingen

Besloten community

NBFM Fitplan

€ 49,-

3 maanden

6 e-books met gezinsrecepten

NBFM home workouts

3 maanden toegang tot de NBFM app en de online omgevingen

Besloten community

83% van de mama’s maakt deze keuze!

NBFM Fitplan

€ 29,-

1 maand

6 e-books met gezinsrecepten

NBFM home workouts

1 maand toegang tot de NBFM app en de online omgevingen

Besloten community

 

Meest gestelde vragen

Stopt mijn lidmaatschap automatisch?

Al onze lidmaatschapen stoppen automatisch. De periode die je kiest is de looptijd van je lidmaatschap. Je hoeft dus niet je lidmaatschap op te zeggen.

Ik ben net bevallen kan ik dan wel meedoen? Ik ben net bevallen kan ik dan wel meedoen?

Je kan beginnen met het NBFM Fitplan op het moment dat jij er klaar voor bent. Wel adviseren we altijd om te wachten met intensief bewegen of sporten, nadat je de 6 weekse eindcontrole en goedkeuring hebt gehad van de verloskundige of gynaecoloog.

Als ik vragen heb, extra hulp of coaching wens hoe gaat dit dan in zijn werk?

Op het moment dat je vragen hebt, ergens niet uitkomt of extra advies wenst kan je ons altijd mailen. Wij reageren altijd binnen 24 uur en dit is vaak eerder, zodat je zo snel mogelijk weer verder kan. Heb je extra hulp of coaching nodig dan zijn er ook mogelijkheden voor 1 op 1 coaching sessies. Je kan ons dan het beste even mailen, zodat we je kunnen voorzien van een persoonlijk advies van de mogelijkheden.

Kan ik ook tussentijds switchen van lidmaatschap?

Je kan tussentijds switchen van lidmaatschap. Stel: je hebt gekozen voor 3 maanden en je merkt na 1 week dat het je zo goed bevalt dat je achteraf liever een jaar lidmaatschap had gekozen. Je kan ons dan even contacten om dit te wijzigen, zodat je alleen het verschil hoeft te voldoen.

Wat maakt dit programma anders ten aanzien van andere programma’s?

Newborn Fit Mama is gericht op het drukke moederschap en alles is ontwikkeld om vanuit huis te doen. Je krijgt geen kant en klare lijsten of standaard schema’s die op lange termijn niet zijn vol te houden. Je werk met alle eenvoudige NBFM tools aan een duurzaam resultaat. Je leert dus aanpassingen/veranderingen te maken in jouw eigen leven die je nu, maar ook in de toekomst kan continueren.

Heb je nog vragen of twijfels, voordat je je aanmeldt? Blijf er dan niet mee zitten. Stuur ons een mail: info@newbornfitmama.nl