Winkelwagen

Kimberly over mij NBFM

Lieve (aanstaande) mama’s

Welkom op Newborn Fit mama

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Op deze pagina wil ik mijzelf graag aan jullie voorstellen. Ik ben Kimberly, 29 jaar en mama van Ramos (2) en onze tweeling Bobby & Charly (0). Samen met mijn vriend Eddy wonen wij in het mooie Brabant.

Een tijdje na de afronding van mijn opleidingen tot Personal Trainer & Vitaliteitscoach ben ik mijn eigen bedrijf begonnen: Newborn Fit Mama! Met onze Online Programma’s heb ik de mogelijkheid gecreëerd om te doen wat ik het allerliefst doe: het begeleiden van mama’s naar hun dromen en doelen op gebied van voeding, sport en mindset

Bedankt voor het bezoeken van mijn website!

Op social media geef ik elke dag een kijkje in ons leven. Hier deel ik hoe het is om moeder te zijn van 3 kinderen, hoe ik dit combineer met een gebalanceerd eet- en sportpatroon, maar ook fijne privé momenten uit ons leven.

Volg ons via: instagram @ newborn.fit.mama.

Maar ook via Youtube waar wij elke vrijdag een nieuwe vlog uploaden: Youtube @newbornfitmama

Wil je persoonlijk contact met mij opnemen voor vragen over het NBFM Online programma dan kan dit via info@newbornfitmama.nl

Veel plezier mama’s!

Liefs,