Favoriete zwangerschap outfits

8cc07cd36829e5553ec62d3cfa7f00dcIk vond het niet altijd makkelijk om fijne en mooie zwangerschapskleding te vinden. Juist tijdens een zwangerschap wil je er ook mooi uitzien en je babybuik showen, en dat dan het liefst in kleding die ook nog zit alsof je een pyama aan hebt;).  Persoonlijk wilde ik er ook niet al te veel geld aan uitgeven want je draagt het maar kort. 

Vandaag wil ik mijn meest favoriete outfits met jullie delen. Ik kan me nog goed herinneren dat ik na ongeveer 12 weken mijn eerste zwangerschapsbroeken kocht. Een spijker en zwarte broek van de H&M. Helaas heb ik hier geen foto’s van, ik paste ze al snel niet meer.

Ik begin meteen met een hele bijzondere foto:


Deze foto is genomen op de bruiloft van een goede vriendin. Ik was hier 15 weken zwanger en had net bij de pretecho gezien dat er een jongetje in mijn buik zit. Toevallig had ik deze blauwe jurk al gekocht;). Hij komt van een winkeltje in Breda, geen idee hoe het heet.


Wat een klein schattig buikje he! Deze foto is eind juli op een warme zomerdag gemaakt. Het jurkje is van Zara en de rugzak van H&M.


Een van de meest favoriete outfit;) De zwarte zwangerschapsbroek van H&M met een relaxt shirt en een vestje. Uiteraard kunnen mijn charmante sloffen niet ontbreken.


Deze jurk is van de normale afdeling van H&M. De panty is wel van de zwangerschapslijn.


Even op de koffie bij vriendin Kelly . Dit jurkje is een basic zwarte van Only.


Zoals je kunt zien draag ik graag basics. Dat is eigenlijk altijd zo. Dit zwarte langere shirt is gewoon van een normale lijn van Only maar was wel fijn tijdens de zwangerschap omdat hij dus langer is. Daaronder een Hema legging/ pyama, zo fijn is deze! Kan lekker onder je buik.

Als ik deze foto’s zie word ik helemaal blij. Wat was het een mooie periode. Maar aan de andere kant heb ik ook weer zin om straks weer normale kleding aan te kunnen. Weer lekker shoppen en aan doen wat maar wilt. Inclusief hoge hakken, die heb ik ook gemist! Uiteraard moeten eerst de zwangerschapskilo’s er weer af maar daarna kunnen jullie een nieuwe “AFTER PREGNANCY Outfits” van mij verwachten! 

Hoe vond jij het om zwangerschapskleding te kopen? Mocht je nog tips hebben voor andere mama’s laat ze dan achter bij de comments!

Liefs,

Kimberly