27 weken zwanger vlog: babykamer bekijken en de babybuik

unnamed
Ja het is dan eindelijk zover! Er staat een zwangerschapsupdate op video! In deze video geef ik jullie alvast een kijkje in de babykamer en laat ik met trots mijn babybuik zien. Kijk je mee?

 

 

En, wat vinden jullie van de babykamer? Nog tips om het op te vrolijken? Ik ben natuurlijk benieuwd wat jullie van de video vonden, dus laat vooral een reactie achter in de comments. Liever mailen? info@newbornfitmama.nl

Bedankt voor het kijken!

Liefs,

Kimberly 

Reacties

 • Hé Kimberly,

  Wat een onwijs leuk filmpje!

  Ik ben nu iets meer dan 29 weken zwanger en wat is die korte adem herkenbaar, heb daar ook behoorlijk last van.
  Eigenlijk is heel veel herkenbaar, ook kijk ik continu weer in de spiegel en denk…jeetje wat wordt die buik groot, sta elke keer weer verbaasd.

  Wat leuk ook om het kamertje van jullie jongetje te zien, wat ben je dan trots op alle spulletjes hè en het idee dat hij daar binnenkort ligt. Het kamertje van ons jongetje is blauw, wit, grijs en zilver…opzich vrij neutrale kleuren, maar dat vind ik zelf heel mooi. Bij ons moeten er ook nog gordijnen en lampen komen, ik denk dat dat er sowieso al meer sfeer in brengt en tegen de tijd dat de kamer zo goed als af is ga je toch nog wat dingetjes verplaatsen of bijkopen. Ik heb trouwens de bedjes ook al helemaal opgemaakt…maar moet ook allemaal nog gewassen worden Haha, het ziet er inderdaad opgemaakt veel gezelliger uit!

  Wat zie je er goed uit en wat een mooie buik heb je.

  Geniet van dat kleine schatje wat lekker in je buik trappelt!

  Liefs,

  Daniëlla (liefukkiepukkie)

  • O dan ben je net wat verder Daniella! Dankjewel voor je reactie, super leuk!!

   • O ik had alleen het eerste stukje gezien!! Ja he het blijft gewoon gek om jezelf dat te zien met die buik waar dan een klein mensje in zit. Maar zo bijzonder. De gordijnen zijn inmiddels binnen en staan mooi. Antraciet is het en maakt de kamer mooi donker.
    Nogmaals bedankt voor je reactie, super lief.
    Geniet jij ook van jullie kleine mannetje.
    Liefs,
    Kimberly

%d bloggers liken dit: