Mijn eetdagboek tijdens een werkdag

img_6358-1

Vandaag deel ik mijn eetdagboek tijdens een werkdag met jullie. Mijn werkdagen zijn de maandagmiddag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Mijn werk bestaat uit het geven van Online sessies op het NBFM kantoor, personal training aan huis en alle administratieve en commerciële taken die bij een bedrijf horen. Super leuk en afwisselend werk dus! Dit dagboekje met foodfoto’s komt uit een werkdag waarin ik enkel Online sessies gaf. Kijk je gezellig mee?

img_6320

Het liefst begin ik de vrijdag met een vullend, lekker en snel ontbijt. Ik zit om 08.30 uur altijd op kantoor en moet van te voren Ramos gevoed hebben en mezelf klaar hebben gemaakt voor de dag. Deze ochtend nam ik Overnight oats met een sinaasappel. Een goed begin van de dag!

image1

Na mijn eerste sessie nam ik een lekker bakje koffie en thee met wat noten en rozijntjes.

img_6124

De dag ervoor bakte ik een bananenbrood (Klik voor recept). Ideaal als tussendoortje op werkdagen want je hoeft het alleen maar te pakken en te eten. De stukjes die over zijn doe ik in boterhamzakjes in de vriezer voor een andere keer.

img_6337

Voor de lunch kreeg ik van Ed een salade met pasta, tonijn, rode ui, een gekookt ei, tomaat, feta en komkommer. Voor degene die mijn instastories volgt weet dat het elke vrijdag tijdens de lunch weer een verassing is wat Ed heeft gemaakt. Een mooie traditie die ik er maar al te graag in houd;).

img_6232

In de middag kreeg Ramos zijn fruithapje van appel en daar nam ik zelf ook wat van. Heerlijk zo’n verse appelmoes! Ook nam ik nog snoeptomaatjes en 2 koffie.

Processed with VSCO with f2 preset

Aan het einde van mijn werkdag om 17.30 uur begon mijn weekend. De ene keer vieren we dat met een wijntje en een wat uitgebreider gerecht, de andere keer met iets simpels wat snel klaar is. Dit keer gingen we voor de simpele en snelle variant: basmatirijst met snijboontjes en zalm.

img_6842

En na een lange werkdag bleven we lekker thuis zodat we lekker bij konden komen terwijl we languit op de bank lagen. Als avondsnack nam ik thee met een bakje yoghurt met kiwi, pindakaas en rozijntjes, heerlijk vind ik dat.

 

Binnenkort zal ik een eetdagboek tijdens een vrije dag met jullie delen. Ik ben benieuwd of jullie ook weleens stiekem van de babyhapjes snoepen;)? Ik kan er soms niet van af blijven!

Liefs,

Kimberly

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht