Kimberly doet #NBFM: ervaringen van mama’s

Today is NationalHugging Day! Reach out and give someonea great big hug.Het is vandaag Moederdag en dat vond ik een mooie gelegenheid om een blog te delen waarin een aantal moeders aan het woord komen. Al deze vrouwen hebben het NBFM Online programma gedaan en delen hun ervaringen vandaag met jullie.

FullSizeRender (18)Susanne, mama van 2 meisjes:”In het begin vond ik het wel spannend om met iemand te skypen die ik nog niet kende en waarmee je toch aan een persoonlijk plan wil werken.
Binnen 1 minuut was dat gevoel al weg. Het is meteen ontspannen en laagdrempelig.
Kimberly heeft tijdens de sessies mij veel inspiratie en nieuwe inzichten gegeven. Ik wist wel dat ik moest gaan sporten, en ik vond het erg moeilijk om die knop om te zetten voor mezelf. Maar wat ik geleerd heb is dat er naast dat sporten nog zoveel meer te leren valt in de dagelijkse dingen om op je gewicht te letten.
Door de nieuwe inzichten en steeds terugkerende onderwerpen waar ik tegen aanliep, heb ik nu inmiddels een hele andere mindset over wat ik op een dag eet.”
unnamed-300x300Jorinde, mama van een meisje:
” Na mijn bevalling herkende ik mijn lichaam niet meer terug. Tijdens mijn zwangerschap had ik bijna alles gegeten waar ik zin in had (veel vet, suiker, grote porties en alles door elkaar heen). Daarnaast had ik erg weinig energie, waardoor ik ook nog eens weinig bewoog. Dit resulteerde in flink wat kilo’s die ik aankwam.
Ik besloot om na mijn bevalling het NBFM Online programma te gaan doen. In de sessies bespraken wij mijn keuzes op het gebied van eten, sporten, ritme, slapen, etc. Ik ben inmiddels ruim 14 kilo afgevallen, iets waar ik erg blij mee ben.”
xxjhfBrigitte, mama van een jongen:
” 10 weken na mijn bevalling zag ik op de NBFM Instagram een post voorbijkomen van Kimberly en heb ik geen moment getwijfeld. Al heel snel kon ik terecht voor een telefonische intake en daarna hadden we elke week een gesprek via Facetime ingepland om de voortgang te bespreken. Het was voor mij heel erg fijn om elke week een gesprek met Kimberly te hebben, omdat ik dan altijd een stok achter de deur had.”
unnamed-1-1-278x300
 Marloes, mama van Guusje:

” Ik had gewoon een duwtje in de rug nodig. Voordat ik met Newborn Fit Mama begon kwam ik uit een moeilijke periode met ongezond eten en weinig bewegen. Ik heb altijd gesport, maar had gewoon een duwtje in de rug nodig en die heeft Kimberly mij 1000% gegeven! Onze wekelijkse facetime sessie waren leerzaam, behulpzaam maar ook erg gezellig! Met haar hulp is het mij in 12 weken gelukt een gezond eetpatroon op te bouwen en weer in beweging te komen. Zij heeft me niet alleen daarmee geholpen, maar ook laten inzien dat ik trots op mezelf mag zijn en dat ik het goed doe!Inmiddels pas ik weer in mijn kleding van voor de zwangerschap en nog belangrijker: heb ik meer energie! Deze levensstijl is goed vol te houden en met de handvatten die ik bij haar heb geleerd gaat het me zeker lukken nog meer af te vallen.”

unnamed-150x150Christel, mama van een jongen:

”Na 12 weken paste ik mijn oude broeken weer!

Na mijn zwangerschap was ik erg moe, hield ik veel vocht vast, paste ik niet meer in mijn oude kleding en voelde ik mijzelf niet fit. Dat moest veranderen! En dus begon ik zelf aan de weg naar een fitter bestaan met het NBFM Online programma. Doordat het geen crash-dieet is maar ik mijn voedingspatroon aan heb kunnen passen vond ik het makkelijk vol te houden. Je gaat er zelf ook bewust mee aan de slag en dat is een leuke uitdaging. Gelukkig ben ik hierdoor ook een aantal kilo’s kwijtgeraakt, en is het vocht afgenomen.  Het fijne aan het NBFM programma vind ik dat het goed in het gezinsleven past. Mijn man en kind kunnen gewoon mee-eten.”

IMG_2464

Kimberly, mama van zoon Ramos:

” JA zeker, ik ben mijn zwangerschapskilo’s verloren door mijn eigen programma! Meer hier over kun je lezen in dit blog: after pregnancy foto 2.0

 

 

Wil jij net als deze mama’s ook je zwangerschapskilo’s verliezen met het prgoramma dat je gewoon thuis kunt doen en toch persoonlijke 1 op 1 coaching krijgt? Meld je dan meteen aan via onderstaand formulier, dan neem ik contact met je op!

Volgende week deel ik een Family- & Fooddiary met onder andere foto’s van mijn eerste moederdag! 

Liefs,

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht