Kimberly doet #NBFM: Einde zwangerschapsverlof

IMG_1433Deze mama moet weer aan de bak. En flink ook! De NBFM planning zit ram vol en nu is het aan mij de taak om dit te combineren met moeder zijn en alles wat bij de rest van mijn (ons) leven hoort. Prioriteiten stellen en een goede planning maken is dus essentieel. En nu heb ik het geluk dat ik een vrouw ben want zeg eerlijk, wij vrouwen zijn goed in multitasken en plannen. Toch?

Sinds ik moeder ben bestaat mijn leven uit duizend en een dingen die ik moet doen. Het to-do lijstje is oneindig en komt ook nooit af. Dit komt mede door de extra taak (TAKEN!) die onze kleine man met zich meebrengt én door het feit dat afmaken waar je mee bezig bent tegenwoordig ook behoorlijk lastig is. Een goede planning en een duidelijk schema is dus belangrijk en echt nodig om werk- mama- vriendin- ETC- zijn te combineren;).

Voor de NBFM programma’s heb ik een duidelijk schema en dat is dus al een goed begin. Om het voor jullie ook weer duidelijk te krijgen heb ik hier ook meteen voor jullie een lijstje:

NBFM ONLINE PROGRAMMA 12 WEKEN: Klik hier!

NBFM PERSONAL TRAINING AAN HUIS 12 WEKEN: Klik hier!

NBFM CLINIC: FOOD & TRAINING 22-04-2017: Klik hier!

Omdat ik de laatste dagen van mijn verlof niet meer echt aan het opnemen van een video ben gekomen, ga ik vandaag mijn hele dag video’s plaatsen op mijn insta-stories! Check mijn instagram en kijk gezellig mee: Klik hier!

Tot snel en liefs,

Kimberly