Kimberly doet #NBFM: Een dagje weg met het gezin

FullSizeRender

Het is weer zondag en dus tijd voor een nieuwe ”Kimberly doet #NBFM! Deze week zijn wij 2 dagen met z’n 3’en op pad geweest en gingen onder andere naar onze oude vertrouwde stad Haarlem. Deze week een family- en foodfoto’s update. Gezellig, kijk je mee?

2 jaar geleden zijn Ed en ik vanuit Haarlem naar Brabant verhuisd. Een grote stap want Haarlem is echt de mooiste en fijnste stad van Nederland als je het ons vraagt. Lekker dichtbij het strand en bij Amsterdam. Ideaal maar voor ons ver weg van familie. En onder andere daarom besloten wij om terug naar Brabant te gaan, waar ik vandaan kom.

Omdat we gelukkig nog wel lieve vrienden daar hebben wonen kunnen we regelmatig toch nog de stad en het strand bezoeken. En dat deden wij ook afgelopen donderdag en vrijdag!

Photodiary!

Laten we beginnen met een foto die ik ook al op mijn instagram heb gedeeld. Onze klein man in de auto:

IMG_1292

Toen we donderdag aan het einde van de middag bij onze vrienden aankwamen konden we heerlijk in de tuin van het zonnetje genieten onder het genot van een hapje en een drankje. Ramos kreeg meteen zijn voeding zodat mama ook een wijntje kon drinken;).

Aanrader! De vriend van m’n vriendin had een heerlijk kippetje op de bbq gemaakt.

IMG_1295

De volgende dag waren we redelijk vroeg op en hadden we, ondanks de onderbrekingen met voor de voedingen voor Ramos, goed geslapen. We hadden een leuke dag op de planning staan en begonnen goed met een kopje heerlijk koffie en een ontbijtje.

IMG_1301

IMG_1302

Wat een verwennerij hé! Met een goed gevulde buik vertrokken we met z’n 3’en naar het strand in Zandvoort. Die ochtend en begin middag was het nog erg lekker weer en dus genoten we van een strandwandeling en een lunch bij een strandtent.

IMG_1303

Ik nam deze salade met garnaaltjes.

Na de lunch reden we naar Haarlem waar we gezellig gingen winkelen en koffie drinken met een vriendin.

IMG_1333

Ik had vandaag zelf geen tussendoortjes meegenomen en daarom kocht ik een eiwit-reep bij de Kruitvat. Niet al te best qua suikergehalte maar wel heel erg lekker! En een flesje water want met de borstvoeding moet ik wel opletten dat ik genoeg drink.

IMG_1334

Het plan was om in de avond nog in Haarlem een hapje te eten maar Ramos had zo ongeveer de hele dag al niet geslapen en daarom besloten we dat het beter was om lekker naar huis te rijden en thuis te eten. Voor in de auto kochten we nog deze 2 bakken Optimel.

IMG_1337

En zo sloten we onze fijne dag af met een volkoren broodje hamburger! Wat was het genieten. Doe mij maar altijd dit soort dagen;)!

Dit was de ”Kimberly doet #NBFM” van deze week. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden? Zou je het leuk vinden om vaker een soortgelijke photodiary te zien?

Liefs,

Kimberly