Kimberly doet #NBFM: Back on track & het missen van mijn kind

FullSizeRender (1)

This working mom is weer back on track! De eerste werkweek zit er weer op en daarmee heb ik mijn zwangerschapsverlof officieel afgesloten. Vandaag blik ik terug op de week vol met sessies, food en emo- mama momenten;). 

Na een heerlijk weekend met prachtig weer, leuke etentjes en quality time met mijn familie begon afgelopen maandag de eerste werkweek na mijn verlof weer. De maandag is voor mij wel een relaxte dag want in de ochtend en avond ben ik vrij. In de middag ga ik personal training aan huis geven bij mama’s in Breda. Best fijn om in mijn autootje met allerlei fitness materialen weer op pad te zijn en mama’s een fijne workout te laten doen. IMG_1645

Dinsdag en woensdag waren wederom drukke dagen en het liefst zorg ik dan dat ik van te voren regel wat ik in de avond ga eten. Zo at ik dinsdag bij mijn ouders en had Ed woensdag voor mij gekookt. Hij maakte heerlijke zoete aardappelfrietjes uit de oven met snijboontjes en een hamburger. Heerlijk!

IMG_1670

Na een paar dagen werken had ik mijn kleine ventje enorm gemist! Ineens niet meer de hele dag samen zijn vond ik erg wennen en daarom was ik blij dat het donderdag mijn mama-dag was. Ook is het kolven van de moedermelk me best zwaar gevallen. Omdat we niet samen waren moest ik me er echt toe zetten om te kolven en vond ik het qua tijd en planning best lastig waardoor ik minder heb gekolfd dan ik had gehoopt. Dat moet dus anders de aankomende week. IMG_1708

Op vrijdag zit mijn agenda bomvol! Van 9.00 uur in de ochtend tot 16.30 in de middag geef ik online sessies aan de mama’s van de NBFM Online Special Edition. 9 mama’s zijn afgelopen vrijdag gestart en gaan de aankomende 12 weken werken aan hun doelen omtrent afvallen en weer fit worden na hun zwangerschap. Hieronder zie je mijn kantoortje die ik op onze zolder heb ingericht.

IMG_1762

Zaterdag en zondag zijn mijn ”vrije” dagen. Wat eigenlijk wil zeggen dat ik op zondag echt niet werk en de zaterdag stiekem nog best wat dingen moet doen. Administratie, intake gesprekken en blogs schrijven zal ik proberen tussendoor te doen maar ik ben bang dat dit toch op de zaterdag neer zal komen.

IMG_1760

Maar zoals jullie weten, Saturday’s are for good food! En dus ging ik ook boodschapjes doen met mijn nieuwe tas die ik van lovemyveggies.nl heb ontvangen.

Ik hoop dat jullie het weer leuk  vonden om mee te kijken in mijn week en ben super benieuwd hoe jullie het kolven tijdens werk vergaat? 

Liefs,

Kimberly