Kimberly doet #NBFM: After pregnancy foto 2

Vandaag deel ik een 2e after pregnancy foto. Ramos is inmiddels alweer 16 weken en 1 dag oud en dus is het tijd voor een update. Anderhalve maand geleden deelde ik de eerste foto die ik net na mijn bevalling had gemaakt. Voor mij een groot verschil met voor de zwangerschap en dus ging ik vrij snel van start met mijn eigen NBFM programma. 

Een zwangerschap is wat mij betreft een van de mooiste en meest bijzondere ”dingen” in het leven. Een klein celletje dat uitgroeit tot een complete baby is voor mij nog steeds ongelooflijk. Ik ben dan, eerlijk gezegd, ook enorm trots op mezelf én op alle andere vrouwen die dit voor elkaar hebben gekregen. Want een baby in je buik ”fabriceren” en op de wereld zetten is een topprestatie. Zeg nou eerlijk.

Het tweede gedeelte van de topprestatie is het terug krijgen van je conditie en gewicht na een zwangerschap. Iets wat je niet mag onderschatten want ook dat is een hele klus.

Zo’n 10 weken geleden begon ik aan deze klus. Tijdens mijn zwangerschap heb ik helaas veel minder kunnen sporten dan ik had gehoopt en dus was mijn conditie enorm achteruit gegaan. Tijdens mijn zwangerschap ben ik 15 kg aangekomen en die kilo’s wilde ik er ook graag weer af eten en trainen;).

IMG_1013

IMG_1155

 Hierboven zie je nogmaals de voor- en na foto’s. De eerste nam ik net voor mijn zwangerschap en de tweede nam ik een week na mijn bevalling.

IMG_2465

Het Newborn Fit Mama programma heeft er voor gezorgd dat ik voor een groot gedeelte mijn lichaam van voor de bevalling weer terug heb.

IMG_2464

In de afgelopen weken heb ik mijn eigen programma gevolgd, en met resultaat! Door een combinatie van het juiste voedingspatroon en effectief trainen heb ik ervoor gezorgd dat ik mijn zwangerschapskilo’s weer kwijt ben en mijn conditie is verbeterd.

Op conditioneel vlak ben ik nog lang niet waar ik was en wil zijn. Het leven als newborn mama in combinatie met werk valt mij soms best zwaar en daarom kan ik niet altijd de tijd en energie vinden om te trainen. Het leven is drukker en ik ben eenmaal afhankelijk  van de slaapjes van Ramos. Gelukkig doe ik mijn workouts wel gewoon thuis via de NBFM Workout video’s, hierdoor hoef ik niet van huis dus kost het me minder tijd. Maar alsnog is het nog wel zoeken naar mogelijkheden (en energie;).

Mijn doel voor de aankomende tijd is om er een strakkere agenda op na te gaan houden waarin ik efficiënter mijn NBFM werk plan. Als ondernemer is het soms lastig om werk en privé gescheiden te houden maar ik merk dat dit eigenlijk toch wel nodig en belangrijk is. Wanneer ik efficienter en gerichter kan werken zal ik ook meer tijd over hebben voor workouts.

Er zijn weer nieuwe plekken beschikbaar! Je kunt je nu opgeven voor de NBFM Online groepsvariant Klik hier! Ben er snel bij en vul onderstaand formulier in!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Liefs,

Kimberly