Happy New Weight: 5 heerlijke gerechten

image1 (4)
Een tijdje geleden heb ik een gastblog geschreven voor Lifestyle Mamablog meisje-eigenwijsje.nl met daarin 5 heerlijke gerechten uit het NBFM-menu. Omdat januari in het teken staat van goede voornemens en gezond eten wil ik vandaag deze recepten ook op newbornfitmama.nl delen. Komen ze!

Eiwitpannenkoek

Deze heerlijke pannenkoek maak ik meestal een stuk of 10 tegelijk. Je kunt ze namelijk een aantal dagen in een koelkast bewaren maar ook invriezen. Ideaal dus voor mee naar je werk! Je haalt er in de ochtend een uit en eet hem tijdens je lunch of ochtendsnack. Op de foto heb ik hem belegd met pindakaas en appel. Het recept: eiwitpannenkoek

image1-1

 

Volkorenbrood met avocado, tomaat kipfilet en ei

Deze gezonde boterhammen kun je ook weer in de ochtend of middag nemen. Mocht je liever een halve avocado nemen kun je de andere helft in aluminiumfolie bewaren. Maar niet te lang want dan is wordt hij bruin!

FullSizeRender (10)

 

Couscous salade met dadels

In deze couscous salade zitten dadels, walnoten, tomaten, sla en paprika. Deze salade is ideaal om thuis te lunchen of mee te nemen in een bakje naar je werk.

image3

Havermout

Persoonlijk vind ik havermout die warm is het lekkerst en neem hem daarom nooit mee maar eet hem meteen in de ochtend op. Het fijne aan havermout is dat het lekker vult en je er dus wel even op kan teren. Bij de foto zie je dat er rozijntjes en appel in zit, hmm heerlijk!

image4

Bananenbrood

Bananenbrood klinkt misschien ingewikkeld maar dat is het niet! Het is makkelijk te maken en je kunt eindeloos variëren met ‘’toppings’’ die je er in doet. Daarbij is het makkelijk mee te nemen. Recept:bananenbrood

4fcbb2c5-5a76-48c4-a04e-db5259a095d3

 

Smakelijk eten mama’s! Voor meer food-tips neem een kijkje op mijn instagram, daar deel ik regelmatig tips! newborn.fit.mama

Wil je nog meer Happy New Weight artikelen lezen? Klik: 5 Tips waar je direct mee aan de slag kunt!  & Snoep, kopen of niet?

Liefs,

Kimberly