NBFM Ervaring Brigitte: ”Zeker met een newborn-baby gaan de weken soms anders dan gepland”

Brigitte en haar NBFM ervaring

unnamed (1)

10 weken na mijn bevalling vond ik het tijd worden om mijn lichaam weer in vorm te krijgen en wilde ik graag weer fitter worden. Gelukkig was ik na mijn bevalling lichamelijk best snel hersteld, dus dat was fijn. Doordat ik zo druk was met de verzorging van mijn zoon, vond ik het even lastig om weer een bepaald ritme te krijgen en de juiste keuzes te maken met betrekking tot voeding.

Rond die 10 weken zag ik op de NBFM Instagram een post voorbijkomen van Kimberly van Newborn Fit Mama en heb ik geen moment getwijfeld. Al heel snel kon ik terecht voor een telefonische intake en daarna hadden we elke week een gesprek via Facetime ingepland om de voortgang te bespreken. Het was voor mij heel erg fijn om elke week een gesprek met Kimberly te hebben, omdat ik dan altijd een stok achter de deur had.

We hebben naar mijn eetpatroon gekeken en waar nodig aanpassingen gemaakt. Het 2 tot 3 keer sporten in de week heb ik weer opgepakt en wanneer het niet lukt om van huis te gaan om te sporten, dan doe ik een handig workout viaYoutube van NBFM thuis.

Zeker met een newborn gaan de weken soms anders dan gepland, maar ik heb de handvaten gekregen om dan weer verder te gaan waar ik gebleven was. Hoewel ik nog een weg te gaan heb tot ik mijn streefgewicht heb bereikt, was dit echt een super motivatie. Door de positiviteit van Kimberly en de bruikbare tips heb ik het vertrouwen dat als ik op deze manier doorga, ik mijn streefgewicht zeker behaal. Nu ben ik in ieder geval al een stuk fitter en dat zorgt er weer voor dat ik energieker ben door de dag heen en mijn workouts niet uit de weg ga. Kortom, nu al trots op het resultaat.

Ben jij geïnspireerd door het verhaal van mama Brigitte? Neem contact op en mail naar info@newbornfitmama.nl