''Voel jezelf weer fijn in je eigen lichaam met de 28 dagen Weight loss challenge voor moeders''!

5/5

Bekend van

Logos in de media

Waarom de weight loss challenge?

Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de moeders in Nederland minder blij en gelukkig is met hun uiterlijk dan voor de zwangerschap.

  • Hierin zijn de borsten vaak minder groot, minder stevig of zijn ze juist meer gaan hangen.
  • De buik is de zone die bijna altijd genoemd wordt waar moeders onzeker over zijn.
  • Daarnaast zijn heupenbenen breder geworden en zijn billen hun volume verloren.
  • Is de huid slapper en losser geworden.
  • Is er onzekerheid over urineverlies, het bekken, seks en alles wat hierin veranderd
  • Bevat het lichaam minder spiermassa en meer vetmassa

Deze onzekerheid komt door het veranderde lichaam wat vaak hand in hand gaat met overtollige kilo’s die er niet meer vanaf willen of kleding die niet meer past/lekker zit.

Ook zijn spiermassa en conditie vaak zwaar verminderd en met enkel wat losse oefeningen veranderd dit ook niet zomaar.

En ondanks dat dit natuurlijk volkomen logisch is, willen de meeste moeders die ik spreek toch graag uiteindelijk weer zichzelf lekker voelen in hun eigen lichaam.

Maar in combinatie met stress die het moederschap, maar ook de huidige tijd met zich meebrengt.

Het tijdgebrek waardoor je als moeder het gevoel hebt geen tijd te hebben om aanpassingen te maken in je lifestyle.

En ook geen idee hebt wat je het beste kan doen om gewicht te verliezen, meer spiermassa aan te maken, conditie en kracht verbeteren en hierin de balans kunnen vinden, zodat ze het nu, maar ook in de toekomst kunnen volhouden.

Is de weightloss challenge geschikt voor mij?

Op het moment dat je onderstaande vragen met JA! kan beantwoorden dan is deze challenge zeker geschikt voor je

Lees Hier hoe onze weight loss methodiek werkt

STAP 1: Unieke masterclass, waarin ik je stap voor stap mijn methodiek uitleg

T.w.v. €99,-

STAP 2: In je persoonlijke activiteitenkalender plannen wij ons 28 dagen workout plan voor je in.

T.w.v. €147-

STAP 3: Krijg toegang tot je persoonlijke voedingsplan, zodat je precies weet binnen welke kaders je moet eten

T.w.v. €47,-

STAP 4: Krijg ons 28 dagen ontbijt smoothie e-book om elke dag goed te beginnen

T.w.v. €47,-

STAP 5: volg wekelijks onze live meditatie/onstpanningflow om stress te verlagen en meer vet te kunnen verbranden

T.w.v. €97,-

STAP 6: krijg 1 maand gratis toegang tot de NBFM app en de besloten community

T.w.v. €9,97

STAP 7 Dagelijks online coaching van mij

T.w.v. €197,-

Waarom moeders kiezen voor de NBFMama methodiek?​

0 +
Actieve NBFM leden
0 +
Jaren ervaring in online coaching
0 /5
Gemiddelde beoordeling

Stap voor stap plan + online coaching

De weightloss challenge is gebaseerd op al de stappen die je moet doorlopen om succesvol en duurzaam gewicht te verliezen. 

Grootste lifestyle mama community van Nederland

De NBFMama community is het platform, waarop jij met gelijkgestemde moeders kunt communiceren. Laat je motiveren, inspireren en je kunt al je vragen aan ons team stellen.

Team van experts

Binnen NBFM werken we met een team van specialisten om je te helpen en te ondersteunen bij je afval proces. Wij staan 24/7 voor je klaar. 

Hoe zou het voor je zijn als je dit jaar nog succesvol gewicht verliest?

Wat je krijgt van ons

In deze 28 dagen weightloss challenge leren we je alles van A tot Z wat je moet weten om succesol gewicht, cm en vet te verliezen. Je wordt daarbij persoonlijk geholpen door mij!

Ben jij klaar om dit jaar nog succesvol af te vallen?

(Totale waarde €693,-)Nu slechts: 38,-

100% Resultaatgarantie + altijd opzegbaar

Mijn naam is Kimberly en ik ga je helpen

Mama van Ramos en onze tweeling Bobby en Charly. Al bijna 10 jaar heb ik een relatie met Ed, ik run twee drukke bedrijven en heb daarnaast ook nog een sociaal leven.

Ik weet als geen ander dat na je bevalling je lichaam niet meer hetzelfde is als voorheen. Ramos (natuurlijke bevalling) en Bobby en Charly (een spoedkeizersnede) brachten mijn lichaam volledig uit balans. 

Als vitaliteitscoach en personal trainer volgde ik zelf de stappen van mijn eigen methodiek met succes. Deze eenvoudige stappen pas ik tot op de dag van vandaag eenvoudig toe en mijn drukke leven als moeder. 

Deze methodiek hebben we de afgelopen 7 jaren binnen NBFM doorontwikkeld met een team van experts.

Naast de duizenden moeders die deze methodiek met succes hebben gevolgd gun ik jou dit ook. 

Ben jij er klaar voor om de regie te nemen? 

Ik coachte onder andere

Elise Joanne

Willemijn

Kelly Caresse

En nog veel meer moeders die onze methodiek volgden

Beste beslissing ooit want het is mij gelukt, ik ben nu in totaal 13 kilo afgevallen en 15cm buikomvang kwijt! Wat me zo aanspreekt in dit programma is dat je zelf leert wat je kan en mag eten en dit kan bijhouden in de app zodat je ook zelf inzicht krijgt wat je verkeerd doet. Geen voorgekauwde menu’s met eten wat je eigenlijk niet aanspreekt maar echt zelf puzzelen met handvatten en tips.
Marjolein
-13 kg
Het liefst had ik mij verscholen en achter een pilaar gestaan toen de linkse foto werd gemaakt. Inmiddels ben ik, samen met Kimberly van NBFM, -20 kg afgevallen en zo onwijs blij. Soms lijkt het onwerkelijk, niet realistisch en een veel te lange weg. Voor iedereen weggelegd maar niet voor jou. Tot het moment dat je besluit om het heft in eigen handen te nemen en te kiezen voor je eigen geluk.
Roos
-20kg
Na de bevalling ben ik heel wat extra kilo’s aangekomen. Ik wilde weer gezond worden en lekker kunnen spelen met m’n zoontje. Ik vind het enorm fijn dat het geen dieet is. Je kiest zelf wat je eet, maar leert keuzes te maken. In de eerste 5 maanden ben ik 21 kilo afgevallen en voel ik me veel fitter.
Suzanne
-21kg

Meest gestelde vragen

Normaliter is een abonnement binnen een sportschool al gauw 55,- per maand. Op het moment dat je hierbij begeleiding wenst dan kom je al gauw uit bij een Personal trainer, waarvoor je gemiddeld 70 tot 100,- betaald. Met 3 keer per week trainen (a 60 min per sessie) kom je maandelijks uit op 840,- tot 1200,- In deze 60 minuten wordt er vaak getraind, maar vaak zit de coaching op voeding en de andere lifestyle patronen hier niet bij in.

Over het algemeen niet weggelegd voor jou als moeder en laat staan dat je 3 keer per week de tijd hebt om ergens een uur naartoe te gaan.

Binnen NBFM wilden we dit laagdrempelig maken en daarom hebben we ons platform toegankelijk gemaakt  voor iedere moeder die hulp wenst bij haar fitheid, afval en shape proces.

Bij ons betaal je dus niet honderden euro’s maar nog geen 4 tientjes.  

Ik ben er van overtuigd dat als je er echt voor gaat, jij net al vele andere moeders een fantastisch resultaat gaat behalen.  

Veel programma’s richting zich puur en alleen op resultaat en het alles of niet principe. Echter weten we allang dat jezelf alles ontzeggen niet vol te houden is.

 Bij ons richten we ons naast dit resultaat ook op de daadwerkelijke realiteit die hoort binnen het moederschap. Wat naast resultaat moet het ook leuk blijven toch?

Wij gaan je stap voor stap meenemen in dit proces en hebben onze tools zo ingericht dat je het juist in het drukke moederschap ideaal kan toepassen. 

Wekelijks krijgen we berichten van moeders die ons vertellen: nooit gedacht dat ik zou zeggen dat sporten zo leuk kon zijn! De workouts zijn kort, effectief en op super lekkere muziek. Je volgt het wanneer het jou uitkomt, waardoor het altijd haalbaar is. 

De in onze receptendatabase bestaan uit normale voeding. Je hoeft hier niet uren voor in de keuken te staan of allerlei gekke dingen te kopen/koken. Je hele gezin kan blijven mee eten en geloof me dat je geen honger/trek gevoel zal gaan ervaren.

Je kan beginnen met de Weight loss challenge zodra je een goede basis hebt qua belastbaarheid.

Dit betekend dat je 100% goedkeuring hebt gehad en al een periode hebt gestabiliseerd en basis kracht en uithoudingsvermogen hebt opgebouwd. 

Twijfel je hierover? Stuur ons dan gerust een mail, zodat we je kunnen adviseren wat verstandig is in jouw persoonlijke situatie.

Nadat je bent aangemeld voor de weight loss cahllenge voegen wij alles toe aan je account, waaronder het workout plan en de besloten community, zodat je precies weet wat je kan verwachten. 

We sturen je tevens een mail met alle startinformatie, zodat jij je 100% kan voorbereiden op de komende 28 dagen voor een optimaal resultaat!

Er zijn vele NBFMama’s die het programma nu aanschaffen, maar het later volgen. 

Stel je bent recent bevallen of het komt nu niet uit om direct te beginnen dan kan je ons na aanmelden even mailen. 

Wij plannen dan fijn het plan in zodra je er klaar voor bent, zodat je het dan succesvol kan volgen. 

 

Newborn Fit Mama is gericht op het drukke moederschap en alles is ontwikkeld om vanuit huis te doen. 

De NBFM tools die we ontwikkelen zijn volledig te personaliseren. Hiermee zorg je ervoor dat je het nu, maar ook zeker in de toekomst goed kan blijven volhouden. 

 

NBFM tevredenheid – label

100% tevredenheidsgarantie

100% resultaat garantie, als jij het gevoel hebt dat je geen resultaat boekt, stuur ons dan gerust een mailtje. Je kan het zelfs 14 dagen vrijblijvend uitproberen. Ben je namelijk na 14 dagen niet tevreden dan krijg je gewoon je geld terug, zonder moeilijke vragen van mij. Beloofd! 

Je hebt dus helemaal niets te verliezen en eigenlijk alleen maar iets te winnen. Ga er vandaag nog voor, zodat je dit jaar nog gewicht en centimeters verliest. Wij durven dit te garanderen omdat wij er 100% van overtuigd zijn dat jij resultaat gaat boeken als je de stappen volgt die wij jou aanreiken.

Ga hier voor jouw 28 dagen weightloss challenge 

en maak van oktober de beste maand van dit jaar! 

5/5

© Newborn fit mama 2022

payment-logos.png