''Binnen 5 weken
in je beste Summer shape ever

Met het Summer body program 2022''!

5/5

Ben jij al klaar voor de zomer?

De zomer staat bijna voor de deur en binnen no time loop je in je bikini, jurkjes, rokjes en andere kledij, waarin je minder om het lijft hebt.

In de afgelopen jaren heb je wellicht meerdere pogingen gedaan om tijdens de zomer in shape te zijn en vraag je jezelf hardop af: waarom zou het me deze zomer wel lukken?

Terwijl je het juist dit jaar ontzettend graag wil, omdat je weet dat het je een stuk gelukkiger maakt wanneer je jezelf fijn en fit voelt in je eigen lichaam. Je wil je niet beperkt en onzeker voelen, maar optimaal genieten in deze tijd.

Misschien heb je het idee dat jij de enige bent die dit gevoel heeft voor de zomerperiode. Maar geloof me, dat is zeker niet zo.

Wat gebeurt er als je deze zomer bikini proof bent?

Ja, wat zou er met je gebeuren als je zonder na te denken met je kinderen, familie en vrienden kan gaan zwemmen?

Zonder dat je een smoes hoeft te verzinnen of je t- shirt aan laat, omdat je jezelf niet fijn en comfortabel voelt in je eigen lichaam.

Wat als je deze zomer het lichaam hebt waar je van droomt, je energie voor 10 hebt en nog nooit zo lekker in je vel hebt gezeten?

Dat spelen en actief zijn met je kids je makkelijk afgaat, zonder dat je tong op je schoenen hangt.

Wat zou je dan voelen en doen? Zou je nog meer genieten van je partner en je kinderen? Van jezelf?

Dat je op een fijne manier de balans hebt gevonden in je voeding, sport en beweegpatronen, zodat je niet bij elke BBQ één blaadje sla hoeft te eten, of sociale gelegenheden overslaat omdat het niet past in je (te) strenge voedingspatroon (het kan echt anders, geloof me)

Misschien lijkt dit te mooi om waar te zijn en klinkt het inderdaad als een droom. Maar geloof me, uit ervaring weet ik dat het een droom kan zijn die jij in praktijk kunt brengen en kan toepassen, zodat deze zomer anders wordt dan alle andere zomers.

Ibiza Photographer Tamas-7148

Mijn naam is Kimberly

Mama van Ramos en onze tweeling Bobby en Charly. Ik weet als geen ander dat het lastig kan lijken om een balans in je voedingspatroon te vinden, gewicht te verliezen, te shapen en dat ook nog te behouden. Zeker als je nog moet beginnen. 

Ik vond het een enorme uitdaging om veranderingen omtrent mijn lifestyle door te voeren in al hectiek die het moederschap met zich meebrengt. Je hebt minder tijd, ontspanning, momenten voor jezelf en energie.

Er zijn daarnaast altijd (uiteenlopende) omstandigheden waar we helaas niet altijd invloed op hebben. Kindjes ziek, corona, het juiste moment enz. Hierdoor is het een nog grotere uitdaging om je aanpassingen in je lifestyle door te voeren en te continueren 

Toen ik na mijn zwangerschappen eenmaal was begonnen boekte ik al vrij snel resultaat. Echter wilde ik naast het resultaat een volgende stap maken, zodat mijn shape niet oke was, maar fantastisch was richting de zomer. 

"Mijn missie is om jou als moeder deze zomer te laten shinen in je badpak, bikini of andere zomerse kleding, zonder dat je jezelf onprettig of onzeker hoeft te voelen. Ik geloof erin dat je dit kan realiseren door je eigen balans te creëren in je voeding, sport en beweeg, ontspanning en mindset patronen’’

Practise what you preach

Mijn Summer body program helpt me altijd ontzettend om in een korte tijd voorafgaand aan de zomervakantie weer helemaal in shape te komen.

Inmiddels hebben we al 7 Summer body program edities gedaan.

Duizenden vrouwen hebben zich afgelopen jaren ontzettend fijn gevoelt in hun eigen lichaam tijdens de zomervakantie dankzij het Summer body program.

Onze deelnemers hebben bewezen dat het werkt en de resultaten zijn geweldig.

Ik volg het Summer body program zelf ook altijd volledig (en het resultaat liegt er niet om 🙂

Ik geloof er heilig in, dat als je alles toepast van onze methode, dat jij dit net als ik ook kan. En ik ga je precies leren hoe je dit succesvol kan toepassen. 

Ik neem je stap voor stap mee aan de hand en ga al onze kennis met je delen. Wij staan 24/7 met ons team voor je klaar en niet alleen ons team, maar de grootste lifestyle community voor moeders van Nederland, waarin we elkaar motiveren en inspireren! We doen het samen. 

Vandaag kan jij ook de regie nemen! Doe je mee?

0 +
Moeders gingen je voor
0 /5
Gemiddelde beoordeling

Dit zijn de resultaten van Lynn – NBFM vitaliteitscoach en mijzelf 🙂

De afgelopen weken zijn voor mij voorbij gevlogen. Mijn eenvoudige stappen heb ik zelf stap voor stap gevolgd om in deze hectische tijd een optimaal resultaat te behalen. Naast mijn shape voel ik me nog energieker en fitter dan voorheen. Laat de zomer maar komen 🙂
Kimberly
Kimberly
Owner NBFM
Inmiddels een aantal weken later zit ik echt super goed in mijn vel, letterlijk en figuurlijk. Ik voel me beter en ben minder vermoeid gedurende de dag, omdat ik veel meer heb gesport in deze periode:) Ook over het resultaat ben ik erg tevreden, mijn spieren kwamen weer eens om de hoek kijken en dit deed me goed! Ik ben 4 kilo kwijt maar mijn spiermassa is wel gegroeid, precies wat ik wilde!
Lynn
Lynn
Vitaliteitscoach NBFM

Ik coachte onder andere

Elise Joanne

Willemijn

Kelly Caresse

Hoe zou het voor je zijn als

Wat kan je verwachten van het Summer body program?

nbfm - summer body boek - 2022 - mockup - front + side

Het Summer body program boek!

T.w.v. €47,-

Toegang tot de NBFM receptendatabase met honderden recepten!

T.w.v. €47,-

De besloten Summer body program community

T.w.v. €47,-

De online Summer body program webinars

T.w.v. €99,-

1 maand gratis toegang tot de NBFM app

T.w.v. €9,97

Het 5 weken Summer body workout plan + 4 live (replay) workouts

T.w.v. €99,-

Dit is wat NBFMama's zeggen

Het liefst had ik mij verscholen en achter een pilaar gestaan toen de linkse foto werd gemaakt. Inmiddels ben ik, samen met Kimberly van NBFM, -20 kg afgevallen en zo onwijs blij. Soms lijkt het onwerkelijk, niet realistisch en een veel te lange weg. Voor iedereen weggelegd maar niet voor jou. Tot het moment dat je besluit om het heft in eigen handen te nemen en te kiezen voor je eigen geluk.
Roos
-20kg
Beste beslissing ooit want het is mij gelukt, ik ben nu in totaal 13 kilo afgevallen en 15cm buikomvang kwijt! Wat me zo aanspreekt in dit programma is dat je zelf leert wat je kan en mag eten en dit kan bijhouden in de app zodat je ook zelf inzicht krijgt wat je verkeerd doet. Geen voorgekauwde menu’s met eten wat je eigenlijk niet aanspreekt maar echt zelf puzzelen met handvatten en tips.
Marjolein
-21kg
Lynn
Na 1,5 jaar lang ontelbare pogingen zelf te hebben gedaan, heeft NBFM er uiteindelijk voor gezorgd dat de knop bij mij echt omging en is het me gelukt mijn eetpatroon definitief te veranderen. Én heb ik het plezier in sporten teruggevonden. In drie maanden tijd viel ik 8 kilo af en zit ik weer op het gewicht waar ik me goed bij voel.
Charlotte
-8kg
Na de bevalling ben ik heel wat extra kilo’s aangekomen. Ik wilde weer gezond worden en lekker kunnen spelen met m’n zoontje. Ik vind het enorm fijn dat het geen dieet is. Je kiest zelf wat je eet, maar leert keuzes te maken. In de eerste 5 maanden ben ik 21 kilo afgevallen en voel ik me veel fitter.
Suzanne
-21kg
Eenmaal begonnen zat ik in een goed ritme, ik had lekkere workouts en voeding ging goed. Nu, 21 weken later ben ik ruim voorbij mijn einddoel. In eerste instantie wilde ik naar 75kg (ik startte op 88kg), want dat was ik voor het laatst op mn huwelijk (denk ik). Toen ik dit had gehaald heb ik besloten toch nog 5kg verder te gaan, hoe gaaf zou het zijn om dat te halen! En 3 weken geleden heb ik ook dat doel gehaald, 70kg, ongelofelijk. Ik ben slanker dan ik ooit geweest ben, van maat XXL naar maatje M, van 46/48 naar 38.
Josephine
-17kg

Dit programma is iets voor je als

Is het Summer body program kostbaar?

Ga aan de slag voor nog geen €0,35 cent per dag

Normaliter is een abonnement binnen een sportschool al gauw 55,- per maand. Op het moment dat je hierbij begeleiding wenst dan kom je al gauw uit bij een Personal trainer, waarvoor je gemiddeld 70 tot 100,- betaald. Met 3 keer per week trainen (a 60 min per sessie) kom je maandelijks uit op 840,- tot 1200,- In deze 60 minuten wordt er vaak getraind, maar vaak zit de coaching op voeding en de andere lifestyle patronen hier niet bij in.

Over het algemeen niet weggelegd voor jou als moeder en laat staan dat je 3 keer per week de tijd hebt om ergens een uur naartoe te gaan.

Binnen NBFM wilden we dit laagdrempelig maken en daarom hebben we ons platform toegankelijk gemaakt  voor iedere moeder die hulp wenst bij haar fitheid, afval en shape proces.

Bij ons betaal je dus niet honderden euro’s, maar nog geen 10,- per maand (33,- cent per dag)
Dit is inclusief resultaatgarantie! Je hebt dus niks te verliezen en alleen maar te winnen door ervoor te gaan.

Ik geef borstvoeding kan ik dan wel meedoen?

Juist als je borstvoeding geeft zou ik je adviseren om mee te doen

Goed voor jezelf zorgen icm met het geven van borstvoeding is ontzettend belangrijk voor jezelf, maar ook zeker voor de ontwikkeling van je baby. 

Daarnaast mag je met borstvoeding afvallen en is het advies om niet meer dan 0,5 kilo per week af te vallen. Dit wordt je allemaal stap voor stap uitgelegd in het webinar, zodat je precies weet hoe het werkt en waar je op kan letten.

Is het wel haalbaar voor mij en ga ik hiermee echt resultaat boeken?

Er gingen je duizenden moeders voor

Ik ben er van overtuigd dat als je er echt voor gaat jij net al vele andere moeders een fantastisch resultaat gaat behalen. 

Wij gaan je stap voor stap meenemen in dit proces en hebben onze tools zo ingericht dat je het juist in het drukke moederschap ideaal kan toepassen. 

Wanneer start het programma?

Nadat je bent aangemeld kan je fijn de volgende dag gelijk beginnen

Nadat je bent aangemeld gaan wij alle Summer body program tools, waaronder het workout plan voor je toevoegen aan je persoonlijke activiteitenkalender Zo weet je precies wanneer je wat kan verwachten. 

We sturen je tevens een mail met alle statinformatie, zodat jij je 100% kan voorbereiden op de komende 5 weken voor een optimaal resultaat! 

Hier nog een overzicht van alles wat inbegrepen zit

NBFM tevredenheid – label

100% tevredenheidsgarantie

100% resultaat garantie, als jij het gevoel hebt dat je geen resultaat boekt, stuur ons dan gerust een mailtje. Je kan het zelfs 14 dagen vrijblijvend uitproberen. Ben je namelijk na 14 dagen niet tevreden dan krijg je gewoon je geld terug, zonder moeilijke vragen van mij. Beloofd! Je hebt dus helemaal niets te verliezen en eigenlijk alleen maar iets te winnen. Ga er vandaag nog voor, zodat je dit jaar nog gewicht en centimeters verliest. Wij durven dit te garanderen omdat wij er 100% van overtuigd zijn dat jij resultaat gaat boeken als je de stappen volgt die wij jou aanreiken.

Kies hier jouw Summer body program!

Totale waarde: €447,-


100% Resultaatgarantie

Het Summer Body Program 2022

Start nu voor €27,-

+ gratis voedingsschema boek thuisgestuurd

100% Resultaatgarantie + Maandelijks opzegbaar

+ gratis voedingsschema e-book

100% Resultaatgarantie + Maandelijks opzegbaar

Wil jij deze zomer zonder onzekerheden je shirt uittrekken op het strand of bij het zwembad?

Na het Summer body program word je automatisch ingeschreven voor het abonnement dat je kiest.
Wijzig of annuleer op ieder moment tijdens deze periode om niet in rekening te worden gebracht.

Meest gestelde vragen

Het Summer body program bevat een super compleet aanbod. Op deze pagina kan je hier alles over lezen, maar hieronder heb ik nog even een korte samenvatting voor je neergezet:

  • Mijn 5 weken aan Summer body workout plan met mijn beste workouts om in Summershape te komen
  • 4 super uitdagende (replay) live Summer body workouts door onze toptrainers
  • Toegang tot de NBFM receptendatabase met honderden recepten
  • De besloten Summer body program community
  • Je persoonlijke voedingsplan altijd op zak
  • Toegang tot alle workout video’s
  • Je kan meedoen met alle live workouts in de NBFM app
  • Eenvoudig je voortgang registratie beheren
  • De online Summer body program webinars, waarin je alles stap voor stap gaat leren
  • Mijn Summer body program boek gratis thuisgestuurd met maar liefst 5 weken aan eiwitrijke voedingsschema’

T.w.v. 447,-

Wanneer je ervoor gaat betaal je eenmalig 27,- digitaal boek of 37,- hardcopy boek gratis thuisgestuurd en daarna betaal je slechts 9,97 per maand!

Voor 33 cent per dag heb je daarmee toegang tot alles wat hierboven opgesomd staat en dit is echt een koopje, zeker als je ziet wat het je als moeder gaat opleveren.

4 weken na je aanmelding wordt je automatisch ingeschreven voor het abonnement, welke je op elk gewenst moment en per direct kan opzeggen.

Je kan beginnen met het Summer body program zodra je een goede basis hebt qua belastbaarheid.

Dit betekend dat je 100% goedkeuring hebt gehad en al een periode hebt gestabiliseerd en basis kracht en uithoudingsvermogen hebt opgebouwd. 

Twijfel je hierover? Stuur ons dan gerust een mail, zodat we je kunnen adviseren wat verstandig is in jouw persoonlijke situatie.

Op het moment dat je vragen hebt, ergens niet uitkomt of extra advies wenst kan je ons altijd mailen. Wij reageren altijd binnen 24 uur en dit is vaak eerder, zodat je zo snel mogelijk weer verder kan. Heb je extra hulp of coaching nodig dan zijn er ook mogelijkheden voor 1 op 1 coaching sessies. Je kan ons dan het beste even mailen, zodat we je kunnen voorzien van een persoonlijk advies van de mogelijkheden.

Newborn Fit Mama is gericht op het drukke moederschap en alles is ontwikkeld om vanuit huis te doen. 

De NBFM tools die we ontwikkelen zijn volledig te personaliseren. Hiermee zorg je ervoor dat je het nu, maar ook zeker in de toekomst goed kan blijven volhouden. 

Hier nog een aantal fantastische resultaten van NBFMama's!

Ga hier voor jouw 5 weken Summer body program 

en kom gegarandeerd in je beste Summer shape ever 

5/5

© Newborn fit mama 2022

payment-logos.png