Verlies 10 kilo in 10 weken met het nr 1 afvalprogramma voor moeders in Nederland!

Ga voor een fit en gelukkiger leven en krijg toegang tot alle tools die je direct gaan helpen om dit te realiseren!
Ik vind NBFM super fijn! Volledig afgestemd op (werkende) mama’s met kinderen, maar ook als je wat kilo’s af wilt vallen en een stok achter de deur nodig hebt. NBFM heeft mij bizar veel opgeleverd. Ik wilde graag 3 kilo kwijt en op dit moment staat er 8 kilo op de teller en ben ik 13cm bij mijn buik kwijt. Ik had dit nooit durven dromen! Ik ben mijn doel ruim voorbij, zit lekker in mijn vel en ben nog steeds heel gemotiveerd.
Anne

Beste mama

Je wil graag afvallen, werken aan je fitheid en shape, maar je hebt eigenlijk geen idee hoe je dit het beste kan implementeren in het drukke moederschap.

Je wil graag een fijne shape, waarmee je jezelf happy voelt in je eigen lichaam.

Je hebt geen tijd om uren in de keuken te staan en ook geen idee wat je nou precies moet eten. Daarbij lust je partner en kinderen ook niet alle nieuwe dingen die jij uitprobeert.

En je hebt niet eens 5 minuten voor jezelf, laat staan dat je 3 x in de week tijd hebt om naar een sportschool te gaan of elders te sporten.

Op dit moment ben je niet in balans, niet zo fit als je zou willen zijn en regelmatig futloos.

Elke week begin je na het weekend weer vol enthousiasme “ik ga er weer voor” je hebt al ontelbare dingen geprobeerd om vervolgens in de loop van de week weer terug te vallen in je oude gewoonten en patronen.

Je wil het voorbeeld zijn voor je kinderen en jezelf optimaal voelen, zodat je nu, maar ook in de toekomst alle ballen kan hooghouden.

Je weet dat als je niks gaat veranderen het zo blijft zoals het nu is.
Het getal op de weegschaal blijft hetzelfde en de cm rondom je taille ook.

Dat je energieniveau en futloosheid je in de weg blijft staan om het maximale uit jezelf, je partner en je gezin te halen.

Je kleding niet fijn zit zoals je zou willen.

Het een continue strijd blijft met sporten, eten en het vinden van de balans.

Hierdoor blijf je jezelf on prettig voelen in je eigen lichaam.

Hoe zou het voor je zijn als je als zelfverzekerde moeder door het leven gaat?

Hoe zou jij je voelen als je eindelijk het lichaam hebt waar je altijd van droomde?

Diep van binnen weet je dat er wat moet gebeuren, maar je hebt de stap nog niet gezet om er voor te gaan. Het juiste moment is nog niet langs geweest en je hebt weinig vertrouwen in dat het je dit keer wel gaat lukken?

Dat jij nu op deze pagina bent en dit leest, zegt mij dat jij er nu echt klaar voor bent om actie te ondernemen en echt te gaan voor het lichaam wat jij graag wil.

Mijn naam is Kimberly

Mama van Ramos en onze tweeling Bobby en Charly. Ik weet als geen ander dat het lastig kan lijken om een balans in je voedingspatroon te vinden, gewicht te verliezen,te shapen en dat ook nog te behouden. Zeker als je moet beginnen.

Al meer dan 7000 moeders gingen je voor en volgden het NBFM Fitplan

0 +
Moeders gingen je voor

De afgelopen jaren heb ik duizenden moeders mogen helpen met het realiseren van hun doelstellingen. Inmiddels weet ik na alle jaren ervaring, dat het moeilijker lijkt dan dat het daadwerkelijk is. Door aan de slag te gaan met de eenvoudige stappen van NBFM kan jij net als vele andere moeders je doelstellingen gaan realiseren en misschien nog wel belangrijker, deze ook behouden

Ik werkte onder andere samen met

Kelly Caresse

Willemijn

Elise Joanne

Hoe zou het voor je zijn als

Daarom heb ik het NBFM Fitplan ontwikkeld!

NBFM Home workouts & Live workouts!

t.w.v. 47,-

Volg vanuit je eigen woonkamer wanneer het jouw uitkomt onze kortdurende en super effectieve workouts voor moeders. De gemiddelde workout duurt korter dan jouw favoriete Netflix serie. Ook kan je fijn onze live workouts volgens met een van onze toptrainers. Het enige wat je nodig hebt is een matje.

Jouw persoonlijke voedingsplan

t.w.v. 47,-

Nadat jouw persoonlijke gegevens zijn ingevoerd, weet je precies hoeveel je per dag mag eten en wat de optimale verdeling is van je koolhydraten, vetten en eiwitten. Op deze manier heb je een eenvoudig overzicht in jouw voedingspatroon.

Masterclasses en live Q&A's

t.w.v. 47,-

Maandelijks zijn er inspirerende masterclasses over uiteenlopende onderwerpen die direct invloed hebben op je lifestyle. Denk hierbij aan hormoonhuishouding, obstakels en moeilijkheden, afvallen en shapen, sporten na je zwangerschap enz. Er is tijdens deze masterclasses ook altijd uitgebreid tijd om al je vragen te stellen.

NBFMama community

t.w.v. 47,-

Deel je ervaringen en resultaten met mede NBFMama’s! Heb je een vraag, motivatie nodig of een nieuw recept? Samen sta je sterker dan alleen en door de NBFM community doe je het nooit helemaal alleen. Eigenlijk is dit onbetaalbaar

1 jaar toegang tot de app

De NBFMama receptendata base

t.w.v. 47,-

Eenvoudige, gevarieerde en mommy proof recepten voor het hele gezin. Op deze manier zet je voortaan gerechten in een handomdraai op tafel. Een combinatie van je huidige voedingspatroon en de recepten uit onze NBFM gerechten database, zodat je het nu, maar ook in de toekomst goed kan blijven volhouden.

Dit is wat NBFMama's zeggen over het Fitplan!

Het liefst had ik mij verscholen en achter een pilaar gestaan toen de linkse foto werd gemaakt. Inmiddels ben ik, samen met Kimberly van NBFM, -20 kg afgevallen en zo onwijs blij. Soms lijkt het onwerkelijk, niet realistisch en een veel te lange weg. Voor iedereen weggelegd maar niet voor jou. Tot het moment dat je besluit om het heft in eigen handen te nemen en te kiezen voor je eigen geluk.
Roos
-20kg
Na de bevalling ben ik heel wat extra kilo’s aangekomen. Ik wilde weer gezond worden en lekker kunnen spelen met m’n zoontje. Ik vind het enorm fijn dat het geen dieet is. Je kiest zelf wat je eet, maar leert keuzes te maken. In de eerste 5 maanden ben ik 21 kilo afgevallen en voel ik me veel fitter.
Suzanne
-21kg
Na 1,5 jaar lang ontelbare pogingen zelf te hebben gedaan, heeft NBFM er uiteindelijk voor gezorgd dat de knop bij mij echt omging en is het me gelukt mijn eetpatroon definitief te veranderen. Én heb ik het plezier in sporten teruggevonden. In drie maanden tijd viel ik 8 kilo af en zit ik weer op het gewicht waar ik me goed bij voel.
Charlotte
-8kg
Beste beslissing ooit want het is mij gelukt, ik ben nu in totaal 13 kilo afgevallen en 15cm buikomvang kwijt! Wat me zo aanspreekt in dit programma is dat je zelf leert wat je kan en mag eten en dit kan bijhouden in de app zodat je ook zelf inzicht krijgt wat je verkeerd doet. Geen voorgekauwde menu’s met eten wat je eigenlijk niet aanspreekt maar echt zelf puzzelen met handvatten en tips.
Marjolein
-13kg

Het NBFM Fitplan is iets voor jou als

Hoeveel tijd besteed jij aan?

Netflix en Social media die niets opleveren ten aanzien van je gezondheid?

Gemiddeld besteden we in Nederland 1 uur per dag aan netflix of een ander platform en maar liefst 97 min per dag aan social media. Wow dat is best heftig als je er bij stil staat want reken het maar eens uit op jaar basis.

In nog niet eens een derde van je social media tijd per dag kan je, je lifestyle aanpassingen en eindelijk succesvol afval, shapen en fit worden binnen NBFM.

Het juiste moment?

Elke dag, week en maand die je wacht is er in onze ogen 1 te lang

Je kunt het blijven uitstellen want er komt nooit echt een juist moment. Wel weten we dat je niet over 1, 5 of 10 jaar wil terugkijken en denk had ik toen maar… wat ik er maar echt voor gegaan en jezelf eigenlijk totaal niet happy/gelukkig voelde met jezelf. Je leeft nu! 

Uit ervaring weten we dit het gewoon doen en er voor gaan ongeacht welk moment dit het meeste effect heeft. Dit komt omdat in het dagelijks leven er altijd redenen zijn om dingen niet te doen of uit te stellen.

Is ons afvalprogramma duur?

Ga aan de slag voor nog geen €0,35 cent per dag

Normaliter is een abonnement binnen een sportschool al gauw 55,- per maand. Op het moment dat je hierbij begeleiding wenst dan kom je al gauw uit bij een Personal trainer, waarvoor je gemiddeld 70 tot 100,- betaald. Met 3 keer per week trainen (a 60 min per sessie) kom je maandelijks uit op 840,- tot 1200,- In deze 60 minuten wordt er vaak getraind, maar vaak zit de coaching op voeding en de andere lifestyle patronen hier niet bij in.

Over het algemeen weggelegd voor jou als moeders en laat staan dat je 3 keer per week de tijd hebt om ergens een uur naartoe te gaan.

Binnen NBFM wilden we dit anders en hebben we ons platform toegankelijk gemaakt voor iedere moeder die hulp wenst bij haar fitheid, afval en shape proces.

Bij ons betaal je dus niet honderden euro’s, maar nog geen 10,- per maand (33,- cent per dag)
Dit is inclusief resultaatgarantie! Je hebt dus niks te verliezen en alleen maar te winnen door ervoor te gaan.

0 +
Mama's gingen je voor
0 /5
Gemiddelde beoordeling

Hier een overzicht van wat inbegrepen zit

NBFM tevredenheid – label

100% tevredenheidsgarantie

100% resultaat garantie, als jij het gevoel hebt dat je geen resultaat boekt, stuur ons dan gerust een mailtje. Je kan het zelfs 14 dagen vrijblijvend uitproberen. Ben je namelijk na 14 dagen niet tevreden dan krijg je gewoon je geld terug, zonder moeilijke vragen van mij. Beloofd! Je hebt dus helemaal niets te verliezen en eigenlijk alleen maar iets te winnen. Ga er vandaag nog voor, zodat je dit jaar nog gewicht en centimeters verliest. Wij durven dit te garanderen omdat wij er 100% van overtuigd zijn dat jij resultaat gaat boeken als je de stappen volgt die wij jou aanreiken.

Kies hier jouw NBFM PLAN!


100% Resultaatgarantie

Het Fitplan

Start nu voor €9,97

Bespaar 88%

100% Resultaatgarantie + Maandelijks opzegbaar

Meest gestelde vragen

Bij het Fitplan krijg je de toegang tot de volgende tools:

Je persoonlijke voedingsplan 

QR code scanner voor alle producten

Postpartum workouts voor na je zwangerschap

Voortgang eenvoudig registreren

Wekelijkse live workouts door onze toptrainers

Toegang tot de volledige NBFM app en online omgeving

Toegang tot de besloten community 

Masterclasses en live Q&A’s

De NBFMama database met honderden recepten 

100% tevredenheidgarantie

Totale waarde meer dan 235,- 

Wanneer je ervoor gaat kan je de eerste 14 dagen vrijblijvend uit proberen. Daarna betaal je slechts 9,97 per maand!

Voor 33 cent per dag heb je daarmee toegang tot alles wat hierboven opgesomd staat en dit is echt een koopje, zeker als je ziet wat het je als moeder gaat opleveren.

 

Na de gratis proefperiode wordt je automatisch ingeschreven voor het abonnement, die je op elk moment kan opzeggen.

Je kan beginnen met het NBFM Fitplan op het moment dat jij er klaar voor bent. Wel adviseren we altijd om te wachten met intensief bewegen of sporten, nadat je de 6 weekse eindcontrole en goedkeuring hebt gehad van de verloskundige of gynaecoloog. 

Op het moment dat je vragen hebt, ergens niet uitkomt of extra advies wenst kan je ons altijd mailen. Wij reageren altijd binnen 24 uur en dit is vaak eerder, zodat je zo snel mogelijk weer verder kan. Heb je extra hulp of coaching nodig dan zijn er ook mogelijkheden voor 1 op 1 coaching sessies. Je kan ons dan het beste even mailen, zodat we je kunnen voorzien van een persoonlijk advies van de mogelijkheden.

Newborn Fit Mama is gericht op het drukke moederschap en alles is ontwikkeld om vanuit huis te doen. Je krijgt geen kant en klare lijsten of standaard schema’s die op lange termijn niet zijn vol te houden. Je werk met alle eenvoudige NBFM tools aan een duurzaam resultaat. Je leert dus aanpassingen/veranderingen te maken in jouw eigen leven die je nu, maar ook in de toekomst kan continueren.

Het nr 1 afvalprogramma voor moeders in Nederland!

Ga voor een fit en gelukkiger leven en krijg toegang tot alle tools die je hierbij direct gaan helpen
Voor slechts €0,33 cent per dag!

Heb je nog vragen of twijfels, voordat je je aanmeldt? Blijf er dan niet mee zitten. Stuur ons een mail: [email protected]

© Newborn fit mama 2021

payment-logos.png