Je download is onderweg naar je! Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail

Terwijl je wacht... Bekijk onderstaande tijdelijke aanbieding!


''In 21 dagen  gegarandeerd 
een strakkere taille voor de zomer 
met het BIKINI SIXPACK PLAN ''!

5/5

Hoi Mama, 

Ben jij al bikini proof voor de zomer?

Misschien ben je nog niet begonnen en denk je dat het nu te laat is… 

Of je bent bezig om in summershape te komen, maar het lukt nog niet helemaal zoals je zou willen.

Het gaat niet snel genoeg en je denkt in jezelf; kak dit gaat hem deze zomer weer niet worden als ik zo doorga. 

Misschien ben je te wisselvallig in je voeding, sport en beweegpatroon ondanks dat je elke week voornemens bent om dit niet te zijn. 

Er komen vaak allerlei dingen tussendoor die je als moeder niet volledig in de hand hebt, waardoor je snel je focus kan verliezen omtrent je eigen Summer body. 

En dan nog maar niet te spreken over alle extra vrije/feestdagen in deze maanden zoals Pasen, hemelvaart, Koningsdag, Bevrijdingsdag, de mei vakantie en alle weekenden, waarin het mooier weer is en er altijd wel iets te doen lijkt te zijn. 

De zomer staat nu ECHT bijna voor de deur en binnen no time loop je in je bikini, jurkjes, rokjes en andere kledij, waarin je minder om het lijft hebt.

De vraag die je jezelf kan stellen:

Wil je dat het deze zomer echt anders is en je lekkerder in je eigen lichaam zit, zonder onzekerheden. Waardoor je jezelf echt vrij voelt en 100% kan genieten van je gezin, partner en welverdiende vakantieperiode.

Of accepteer je dat het niet gelukt is? En baal je ervan als de kindjes naar het zwembad willen en je liever niet je shirt uittrekt en niet vrij bent zoals je zou willen… 

Misschien heb je het idee dat jij de enige bent die dit gevoel heeft voor de zomerperiode. Maar geloof me, dat is zeker niet zo.

Je weet zelf dat dit je laatste kans is om deze zomer nog in shape te zijn en daarom nodig ik je uit. 

Ik nodig je uit om de regie te nemen en om aan de slag te gaan! Klik op de button hieronder als dit jouw moment is om er voor te gaan en binnen 21 dagen bikini proof te worden.

Ibiza Photographer Tamas-7150

Mijn naam is Kimberly

Mama van Ramos en onze tweeling Bobby en Charly. Ik weet als geen ander dat het lastig kan lijken om een balans in je voedingspatroon te vinden, gewicht te verliezen, te shapen en dat ook nog te behouden. Zeker als je nog moet beginnen. 

Ik vond het een enorme uitdaging om veranderingen omtrent mijn lifestyle door te voeren in al hectiek die het moederschap met zich meebrengt. Je hebt minder tijd, ontspanning, momenten voor jezelf en energie.

Er zijn daarnaast altijd (uiteenlopende) omstandigheden waar we helaas niet altijd invloed op hebben. Kindjes ziek, corona, het juiste moment enz. Hierdoor is het een nog grotere uitdaging om je aanpassingen in je lifestyle door te voeren en te continueren 

Toen ik na mijn zwangerschappen eenmaal was begonnen boekte ik al vrij snel resultaat. Echter wilde ik naast dit resultaat een volgende stap maken, zodat mijn shape niet oké maar fantastisch was richting de zomer. 

Logos in de media

In de laatste 3 weken voorafgaand aan de zomervakantie zet ik altijd een stap extra om helemaal in shape te zijn voordat de zomervakantie begint. 

Na deze 21 dagen ben ik helemaal bikini proof en is mijn shape op zijn best! 

Duizenden vrouwen hebben zich in de afgelopen jaren ontzettend fijn gevoelt in hun eigen lichaam tijdens de zomervakantie dankzij onze programma’s.

Onze deelnemers hebben bewezen dat het werkt en de resultaten zijn geweldig.

Ik volg het bikini Sixpack plan zelf ook altijd volledig (en het resultaat liegt er niet om 🙂

Ik geloof er heilig in dat als je alles toepast van onze methode, jij dit net als ik ook kan. En ik ga je precies leren hoe je dit succesvol kan realiseren. 

Ik neem je in deze 21 dagen stap voor stap aan de hand mee en ga al onze kennis met je delen. Wij staan 24/7 met ons team voor je klaar. En dat doen we samen met de grootste lifestyle community voor moeders van Nederland, waarin we elkaar motiveren en inspireren! We doen het samen. 

Vandaag kan jij dus ook de regie nemen! Doe je mee?

Ik coachte onder andere

Elise Joanne

Willemijn

Kelly Caresse

0 +
Moeders gingen je voor
0 /5
Gemiddelde beoordeling

Dit zijn resultaten van Ed en mijzelf 🙂

In de afgelopen weken heb ik letterlijk de stappen gevolgd van dit 21 dagen programma. Laat die zomer maar komen 🙂
Eddy
Owner NBFM
De afgelopen weken zijn voor mij voorbij gevlogen. Mijn eenvoudige stappen heb ik zelf stap voor stap gevolgd om in deze hectische tijd een optimaal resultaat te behalen. Naast mijn shape voel ik me nog energieker en fitter dan voorheen. Laat de zomer maar komen 🙂
Kimberly
Owner NBFM

Hoe zou het voor je zijn als

Wat kan je verwachten van het Bikini Sixpack plan?

Mijn 21 dagen aan eiwitrijke voedingsschema's die je 1:1 kan kopiëren

T.w.v. €47,-

Het online Bikini Sixpack plan webinar met mijn geheimen

T.w.v. €99,-

De besloten bikini Sixpack plan community met mama's die net als jij voor deze laatste kans gaan

T.w.v. €47,-

Toegang tot de NBFM receptendatabase met honderden recepten, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar recepten

T.w.v. €47,-

1 maand gratis toegang tot de NBFM app

T.w.v. €9,97

Mijn beste 21 dagen workout plan + 3 Bikini sixpack plan (replay) live workouts!

T.w.v. €99,-

Dit is wat NBFMama's zeggen

Lynn
Eenmaal begonnen zat ik in een goed ritme, ik had lekkere workouts en voeding ging goed. Nu, 21 weken later ben ik ruim voorbij mijn einddoel. In eerste instantie wilde ik naar 75kg (ik startte op 88kg), want dat was ik voor het laatst op mn huwelijk (denk ik). Toen ik dit had gehaald heb ik besloten toch nog 5kg verder te gaan, hoe gaaf zou het zijn om dat te halen! En 3 weken geleden heb ik ook dat doel gehaald, 70kg, ongelofelijk. Ik ben slanker dan ik ooit geweest ben, van maat XXL naar maatje M, van 46/48 naar 38.
Josephine
-17kg

Dit programma is iets voor je als

Is het bikini programma kostbaar?

Ga aan de slag voor nog geen €15,-

Normaliter is een abonnement binnen een sportschool al gauw 55,- per maand. Op het moment dat je hierbij begeleiding wenst dan kom je al gauw uit bij een Personal trainer, waarvoor je gemiddeld 70 tot 100,- betaald. Met 3 keer per week trainen (a 60 min per sessie) kom je maandelijks uit op 840,- tot 1200,- In deze 60 minuten wordt er vaak getraind, maar vaak zit de coaching op voeding en de andere lifestyle patronen hier niet bij in.

Over het algemeen niet weggelegd voor jou als moeder en laat staan dat je 3 keer per week de tijd hebt om ergens een uur naartoe te gaan.

Binnen NBFM wilden we dit laagdrempelig maken en daarom hebben we ons platform toegankelijk gemaakt  voor iedere moeder die hulp wenst bij haar fitheid, afval en shape proces.

Bij ons betaal je dus niet honderden euro’s maar slechts €14,97 

Ik heb al zoveel geprobeerd maar niks met succes

Er gingen je afgelopen jaren duizenden moeders voor

Ik ben er van overtuigd dat als je er echt voor gaat, jij net al vele andere moeders een fantastisch resultaat gaat behalen. 

Wij gaan je stap voor stap meenemen in dit proces en hebben onze tools zo ingericht dat je het juist in het drukke moederschap ideaal kan toepassen. 

Ik ben niet sportminded en ook geen keukenprinces

Dit is absoluut niet nodig

Wekelijks krijgen we berichten van moeders die ons vertellen: nooit gedacht dat ik zou zeggen dat sporten zo leuk kon zijn! De workouts zijn kort, effectief en op super lekkere muziek. Je volgt het wanneer het jou uitkomt, waardoor het altijd haalbaar is. 

De voedingsschema’s en onze receptendatabase bestaan uit normale voeding. Je hoeft hier niet uren voor in de keuken te staan of allerlei gekke dingen te kopen/koken. Je hele gezin kan blijven mee eten en geloof me dat je geen honger/trek gevoel zal gaan ervaren.

Wanneer start het programma?

Na aanmelden kan je 1 dag later gelijk beginnen. ​

Nadat je bent aangemeld gaan wij alle bikini Sixpack plan tools voor je toevoegen aan je account, waaronder het workout plan en de besloten community, zodat je precies weet wat je kan verwachten. 

We sturen je tevens een mail met alle statinformatie, zodat jij je 100% kan voorbereiden op de komende 21 dagen voor een optimaal resultaat! 

Hier nog een overzicht van alles wat inbegrepen zit

NBFM tevredenheid – label

100% tevredenheidsgarantie

100% resultaat garantie, als jij het gevoel hebt dat je geen resultaat boekt, stuur ons dan gerust een mailtje. Je kan het zelfs 14 dagen vrijblijvend uitproberen. Ben je namelijk na 14 dagen niet tevreden dan krijg je gewoon je geld terug, zonder moeilijke vragen van mij. Beloofd! Je hebt dus helemaal niets te verliezen en eigenlijk alleen maar iets te winnen. Ga er vandaag nog voor, zodat je dit jaar nog gewicht en centimeters verliest. Wij durven dit te garanderen omdat wij er 100% van overtuigd zijn dat jij resultaat gaat boeken als je de stappen volgt die wij jou aanreiken.

Kies hier jouw 21 dagen bikini Sixpack plan!

Totale waarde: €447,-


100% Resultaatgarantie

Het Bikini Sixpack plan!

Start nu voor €14,97

+ mijn gratis eiwitrijke voedingsschema's!

100% Resultaatgarantie + Maandelijks opzegbaar

Wil jij deze zomer zonder onzekerheden je shirt uittrekken op het strand of bij het zwembad?

Na het Summer body program word je automatisch ingeschreven voor het abonnement dat je kiest.
Wijzig of annuleer op ieder moment tijdens deze periode om niet in rekening te worden gebracht.

Meest gestelde vragen

Het Bikini Sixpack plan bevat een super compleet aanbod. Op deze pagina kan je hier alles over lezen, maar hieronder heb ik nog even een korte samenvatting voor je neergezet:

  • Mijn 21 dagen Bikini Sixpack workout plan met mijn beste workouts om in Summershape te komen
  • 3 super uitdagende live Summer body workouts door onze toptrainers
  • Toegang tot de NBFM receptendatabase met honderden recepten
  • De besloten Bikini Sixpack plan community
  • Je persoonlijke voedingsplan altijd op zak
  • Toegang tot alle workout video’s
  • Je kan meedoen met alle live workouts in de NBFM app
  • Eenvoudig je voortgang registratie beheren
  • Het online bikini Sixpack plan webinar, waarin je alles stap voor stap gaat leren
  • Mijn 21 dagen aan eiwitrijke voedingsschema

T.w.v. 447,-

Wanneer je ervoor gaat betaal je eenmalig 14,97 en daarna betaal je slechts 9,97 per maand!

Voor 33 cent per dag heb je daarmee toegang tot alles wat hierboven opgesomd staat en dit is echt een koopje, zeker als je ziet wat het je als moeder gaat opleveren.

4 weken na je aanmelding wordt je automatisch ingeschreven voor het abonnement, welke je op elk gewenst moment en per direct kan opzeggen.

Je kan beginnen met het Bikini Sixpack plan zodra je een goede basis hebt qua belastbaarheid.

Dit betekend dat je 100% goedkeuring hebt gehad en al een periode hebt gestabiliseerd en basis kracht en uithoudingsvermogen hebt opgebouwd. 

Twijfel je hierover? Stuur ons dan gerust een mail, zodat we je kunnen adviseren wat verstandig is in jouw persoonlijke situatie.

Op het moment dat je vragen hebt, ergens niet uitkomt of extra advies wenst kan je ons altijd mailen. Wij reageren altijd binnen 24 uur en dit is vaak eerder, zodat je zo snel mogelijk weer verder kan. Heb je extra hulp of coaching nodig dan zijn er ook mogelijkheden voor 1 op 1 coaching sessies. Je kan ons dan het beste even mailen, zodat we je kunnen voorzien van een persoonlijk advies van de mogelijkheden.

Newborn Fit Mama is gericht op het drukke moederschap en alles is ontwikkeld om vanuit huis te doen. 

De NBFM tools die we ontwikkelen zijn volledig te personaliseren. Hiermee zorg je ervoor dat je het nu, maar ook zeker in de toekomst goed kan blijven volhouden. 

Hier nog een aantal fantastische resultaten van NBFMama's!

Het liefst had ik mij verscholen en achter een pilaar gestaan toen de linkse foto werd gemaakt. Inmiddels ben ik, samen met Kimberly van NBFM, -20 kg afgevallen en zo onwijs blij. Soms lijkt het onwerkelijk, niet realistisch en een veel te lange weg. Voor iedereen weggelegd maar niet voor jou. Tot het moment dat je besluit om het heft in eigen handen te nemen en te kiezen voor je eigen geluk.
Roos
-20kg
Beste beslissing ooit want het is mij gelukt, ik ben nu in totaal 13 kilo afgevallen en 15cm buikomvang kwijt! Wat me zo aanspreekt in dit programma is dat je zelf leert wat je kan en mag eten en dit kan bijhouden in de app zodat je ook zelf inzicht krijgt wat je verkeerd doet. Geen voorgekauwde menu’s met eten wat je eigenlijk niet aanspreekt maar echt zelf puzzelen met handvatten en tips.
Marjolein
-21kg
Na 1,5 jaar lang ontelbare pogingen zelf te hebben gedaan, heeft NBFM er uiteindelijk voor gezorgd dat de knop bij mij echt omging en is het me gelukt mijn eetpatroon definitief te veranderen. Én heb ik het plezier in sporten teruggevonden. In drie maanden tijd viel ik 8 kilo af en zit ik weer op het gewicht waar ik me goed bij voel.
Charlotte
-8kg
Na de bevalling ben ik heel wat extra kilo’s aangekomen. Ik wilde weer gezond worden en lekker kunnen spelen met m’n zoontje. Ik vind het enorm fijn dat het geen dieet is. Je kiest zelf wat je eet, maar leert keuzes te maken. In de eerste 5 maanden ben ik 21 kilo afgevallen en voel ik me veel fitter.
Suzanne
-21kg

Ga hier voor jouw 21 dagen bikini Sixpack plan 

en kom gegarandeerd in je beste Summer shape ever 

5/5

© Newborn fit mama 2022

payment-logos.png