Realiseer jouw afval- en shapedoelen!

Verlies gegarandeerd -1 kilo per week

Met het NBFM 6 weken afvalplan
voor moeders!

5-star-rating-e1621274838909-150x43

Door alle hectiek van je kids, het werk, huishouden, hobby’s, de COVID situatie en andere verplichtingen, is de kans zeer groot dat je jezelf niet op de eerste plek hebt gezet de laatste tijd.

Tegenwoordig hebben wij moeders vaak een drukke agenda waarin we onze rol als moeder combineren met werk, privé relaties, huishoudelijke taken en andere to do’s.  Best een pittige taak!

Hierdoor heb je misschien niet 100% de focus kunnen leggen op je dieet-, afval- en fitheidsdoelen.

Misschien herken je daarbij dan ook wel de volgende gedachten:

 • In de aankomende periode wil ik echt eens succesvol afvallen en het vooral ook volhouden
 • Ik heb al meerdere pogingen gedaan, maar nu wil ik eindelijk eens een balans creëren
 • Ik wil geen streng dieet of trainingschema volgen en mezelf alles ontzeggen
 • Daarnaast heb ik al helemaal geen zin meer in die heftige ups en downs
 • Maar ik weet eigenlijk niet precies hoe ik dit moet gaan doen
 • Ik weet wel dat het nu echt tijd is voor actie. Het roer moet om! 

Mijn naam is Kimberly

Ik ben mama van onze kleuter Ramos en onze tweeling Bobby en Charly. Samen met mijn partner Eddy run ik meerdere bedrijven en een druk gezin. Na mijn 2 zwangerschappen weet ik als geen ander dat het dragen van één of twee baby’s een enorm effect heeft op je lichaam.

Mijn conditie, shape en kracht waren zeker in het begin gezakt tot het 0 punt. Dit kwam mede door de intensieve ziekenhuis periode en bevallingen die ik heb gehad. 

Daarnaast vond ik het een enorme uitdaging om veranderingen binnen mijn lifestyle door te voeren. Zeker in alle hectiek die het moederschap met zich meebrengt. Je hebt minder tijd, ontspanning, momenten voor jezelf en energie.

Ik nam de regie

Mijn 6 weken afvalplan methode heeft me ontzettend geholpen om in een korte tijd na mijn zwangerschappen, de regie over mijn lifestyle volledig in handen te nemen. Zonder dat ik een extreem voeding, sport en beweegplan volgde.

Deze methodiek heb ik de afgelopen jaren doorontwikkeld, zodat ook jij deze stappen eenvoudig kan toepassen in jouw leven.

Duizenden vrouwen hebben hun leven de afgelopen jaren veranderd met het volgen van het 6 weken afvalplan. Deelnemers hebben bewezen dat het werkt en de resultaten zijn geweldig.

Ik geloof er heilig in, dat als je alles toepast van onze methode, dat jij dit net als ik ook kan.

Ik ga je precies leren hoe je dit succesvol kan toepassen. Ik neem je stap voor stap mee aan de hand en ga al onze kennis met je delen.

Wij staan 24/7 met ons team voor je klaar en niet alleen ons team, maar de grootste lifestyle community voor moeders van Nederland, waarin we elkaar motiveren en inspireren! We doen het samen.

Vandaag kan jij ook de regie nemen! Doe je mee?

0 +
Moeders gingen je voor
0 /5
Gemiddelde beoordeling

Ik coachte onder andere

Kelly Caresse

Willemijn

Elise Joanne

Hoe zou het voor je zijn als

Daarom heb ik het NBFM 6 weken afvalplan voor je ontwikkeld!

Het NBFM Voedingsschema boek voor moeders
(Gratis thuisgestuurd)

T.w.v. €37,-

De besloten 6 weken afvalplan community

T.w.v. €47,-

2 online 6 weken afvalplan webinars

T.w.v. €47,-

+ 1 maand gratis toegang tot de NBFM app

T.w.v. €9,97

Toegang tot de NBFM receptendatabase

T.w.v. €47,-

Het 6 weken workoutplan + 4 live workouts

T.w.v. €188,-

Dit is wat NBFMama's zeggen

Heel eerlijk, twijfelde ik of het programma wel zou werken bij mij. Mijn hormoonbalans was 6 maanden na de bevalling nog niet gestabiliseerd en ik kreeg er zelf maar weinig vanaf ondanks het vele bewegen. En als doorgewinterde lijner in het verleden was ik dus benieuwd of mij dit nog iets nieuws zou brengen. Mijn resultaat tot nu toe is verbazingwekkend goed! Er zijn aardig wat centimeters en ruim 8kg af tot nu toe. Nog 4kg te gaan tot mijn pre zwangerschapsgewicht! Ik zou het iedereen aanraden! .
Gaby
-8kg
Na de bevalling ben ik heel wat extra kilo’s aangekomen. Ik wilde weer gezond worden en lekker kunnen spelen met m’n zoontje. Ik vind het enorm fijn dat het geen dieet is. Je kiest zelf wat je eet, maar leert keuzes te maken. In de eerste 5 maanden ben ik 21 kilo afgevallen en voel ik me veel fitter.
Suzanne
-21kg
Na 1,5 jaar lang ontelbare pogingen zelf te hebben gedaan, heeft NBFM er uiteindelijk voor gezorgd dat de knop bij mij echt omging en is het me gelukt mijn eetpatroon definitief te veranderen. Én heb ik het plezier in sporten teruggevonden. In drie maanden tijd viel ik 8 kilo af en zit ik weer op het gewicht waar ik me goed bij voel.
Charlotte
-8kg
Beste beslissing ooit want het is mij gelukt, ik ben nu in totaal 13 kilo afgevallen en 15cm buikomvang kwijt! Wat me zo aanspreekt in dit programma is dat je zelf leert wat je kan en mag eten en dit kan bijhouden in de app zodat je ook zelf inzicht krijgt wat je verkeerd doet. Geen voorgekauwde menu’s met eten wat je eigenlijk niet aanspreekt maar echt zelf puzzelen met handvatten en tips.
Marjolein
-13kg

Het NBFM 6 weken afvalplan is iets voor jou als?

Hoeveel tijd besteed jij aan?

Netflix en Social media die je niets opleveren ten aanzien van je gezondheid?

Gemiddeld besteden we in Nederland 1 uur per dag aan netflix of een ander platform en maar liefst 97 min per dag aan social media. Wow dat is best heftig als je er bij stil staat want reken het maar eens uit op jaar basis.

In nog niet eens een derde van je social media tijd per dag, kan je jouw lifestyle aanpassen en eindelijk succesvol afvallen, shapen en fit worden binnen NBFM.

Naast het moederschap ook echt iets voor jezelf doen ?

Je kan alles blijven doen voor anderen, maar juist in deze tijd is het belangrijk om ook aan jezelf te denken!

Alle ballen thuis hoog houden is in deze tijd best een uitdaging en kan veel van je vergen. Wellicht gaf je de laatste tijd meer prioriteit aan je gezin en ben je jezelf regelmatig vergeten. Terwijl jijzelf natuurlijk net zo belangrijk bent. Ook voor jou is het van belang om goed voor jezelf te zorgen en te sporten om je lichaam fit te krijgen / houden. 

Is het 6 weken afvalplan duur?

Ga aan de slag voor nog geen €0,35 cent per dag

Normaliter is een abonnement binnen een sportschool al gauw 55,- per maand. Op het moment dat je hierbij begeleiding wenst dan kom je al gauw uit bij een Personal trainer, waarvoor je gemiddeld 70 tot 100,- betaald. Met 3 keer per week trainen (a 60 min per sessie) kom je maandelijks uit op 840,- tot 1200,- In deze 60 minuten wordt er vaak getraind, maar vaak zit de coaching op voeding en de andere lifestyle patronen hier niet bij in.

Over het algemeen niet weggelegd voor jou als moeder en laat staan dat je 3 keer per week de tijd hebt om ergens een uur naartoe te gaan.

Binnen NBFM wilden we dit laagdrempelig maken en daarom hebben we ons platform toegankelijk gemaakt  voor iedere moeder die hulp wenst bij haar fitheid, afval en shape proces.

Bij ons betaal je dus niet honderden euro’s, maar nog geen 10,- per maand (33,- cent per dag)
Dit is inclusief resultaatgarantie! Je hebt dus niks te verliezen en alleen maar te winnen door ervoor te gaan.

Hier een overzicht van alles wat inbegrepen zit

100% tevredenheidsgarantie

100% resultaat garantie, als jij het gevoel hebt dat je geen resultaat boekt, stuur ons dan gerust een mailtje. Je kan het zelfs 14 dagen vrijblijvend uitproberen. Ben je namelijk na 14 dagen niet tevreden dan krijg je gewoon je geld terug, zonder moeilijke vragen van mij. Beloofd! Je hebt dus helemaal niets te verliezen en eigenlijk alleen maar iets te winnen. Ga er vandaag nog voor, zodat je dit jaar nog gewicht en centimeters verliest. Wij durven dit te garanderen omdat wij er 100% van overtuigd zijn dat jij resultaat gaat boeken als je de stappen volgt die wij jou aanreiken.

Ga jij net als Josephine en Roos je droom realiseren in 2022?

Het liefst had ik mij verscholen en achter een pilaar gestaan toen de linkse foto werd gemaakt. Inmiddels ben ik, samen met Kimberly van NBFM, -20 kg afgevallen en zo onwijs blij. Soms lijkt het onwerkelijk, niet realistisch en een veel te lange weg. Voor iedereen weggelegd maar niet voor jou. Tot het moment dat je besluit om het heft in eigen handen te nemen en te kiezen voor je eigen geluk.
Roos
-20kg
Eenmaal begonnen zat ik in een goed ritme, ik had lekkere workouts en voeding ging goed. Nu, 21 weken later ben ik ruim voorbij mijn einddoel. In eerste instantie wilde ik naar 75kg (ik startte op 88kg), want dat was ik voor het laatst op m'n huwelijk (denk ik). Toen ik dit had gehaald heb ik besloten toch nog 5kg verder te gaan, hoe gaaf zou het zijn om dat te halen! En 3 weken geleden heb ik ook dat doel gehaald, 70kg, ongelofelijk. Ik ben slanker dan ik ooit geweest ben, van maat XXL naar maatje M, van 46/48 naar 38.
Roos
-17 kg

Kies hier jouw 6 weken afvalplan!


100% Resultaatgarantie

Het 6 weken afvalplan!

Start al voor slechts 27,-

+ gratis voedingsschema e-book

100% Resultaatgarantie + Maandelijks opzegbaar

Na het 6 weken afvalplan word je automatisch ingeschreven voor het abonnement dat je kiest.
Wijzig of annuleer op ieder moment tijdens deze periode om niet in rekening te worden gebracht.

Meest gestelde vragen

Het 6 weken afvalplan is ons meest uitgebreide programma en bevat een super compleet aanbod. Op deze pagina kan je hier alles over lezen, maar hieronder heb ik nog even een korte samenvatting voor je neergezet:

 • Het 6 weken workout plan
 • 4 super uitdagende live 6 weken afvalplan workouts door onze toptrainers
 • Toegang tot de NBFM receptendatabase met honderden recepten
 • De besloten 6 weken afvalplan community
 • Je persoonlijke voedingsplan
 • Toegang tot alle workout video’s
 • Je kan meedoen met alle live workouts in de NBFM app
 • Eenvoudig je voortgang registratie beheren
 • Live masterclasses
 • 2 live 6 weken afvalplan webinars
 • Ons Voedingsschema boek voor moeders (gratis thuisgestuurd)

T.w.v. 376,-

Wanneer je ervoor gaat betaal je eenmalig 37,- daarna betaal je slechts 9,97 per maand! (incl boek thuisgestuurd).

of

Wanneer je ervoor gaat betaal je eenmalig 27,- daarna betaal je slechts 9,97 per maand! (incl. e book).

Voor 33 cent per dag heb je daarmee toegang tot alles wat hierboven opgesomd staat en dit is echt een koopje, zeker als je ziet wat het je als moeder gaat opleveren.

Na het 6 weken afvalplan wordt je automatisch ingeschreven voor het abonnement, welke je op elk moment kan opzeggen.

Je kan beginnen met het 6 weken afvalplan zodra je een goede basis hebt qua belastbaarheid.

Dit betekend dat je 100% goedkeuring hebt gehad en al een periode hebt gestabiliseerd en basis kracht en uithoudingsvermogen hebt opgebouwd. 

Twijfel je hierover? Stuur ons dan gerust een mail, zodat we je kunnen adviseren wat verstandig is in jouw persoonlijke situatie.

Op het moment dat je vragen hebt, ergens niet uitkomt of extra advies wenst kan je ons altijd mailen. Wij reageren altijd binnen 24 uur en dit is vaak eerder, zodat je zo snel mogelijk weer verder kan. Heb je extra hulp of coaching nodig dan zijn er ook mogelijkheden voor 1 op 1 coaching sessies. Je kan ons dan het beste even mailen, zodat we je kunnen voorzien van een persoonlijk advies van de mogelijkheden.

Newborn Fit Mama is gericht op het drukke moederschap en alles is ontwikkeld om vanuit huis te doen. 

De NBFM tools die we ontwikkelen zijn volledig te personaliseren. Hiermee zorg je ervoor dat je het nu, maar ook zeker in de toekomst goed kan blijven volhouden. 

Start vandaag nog en realiseer jouw afval- en shapedoelen.  

Verlies gegarandeerd 1 kilo per week met het 6 weken afvalplan voor moeders! 

5-star-rating-e1621274838909-150x43

Heb je nog vragen of twijfels, voordat je je aanmeldt? Blijf er dan niet mee zitten. Stuur ons een mail: info@newbornfitmama.nl

© Newborn fit mama 2021

payment-logos.png