Profiteer nu van deze tijdelijke aanbieding!

Dag
Uur
Min
Sec

“In 21 dagen aantoonbare strakkere
benen, billen en buikspieren
met het
NBFM BBB Programma''!

Evaar na 4 dagen al de eerste resultaten!

5/5

We starten bijna! Met onze bewezen 21 dagen BBB methodiek om jouw benen, billen en buikspieren strakker te krijgen. 

De zomervakantie is weer bijna voorbij! En om meteen terug in het ritme te komen heb ik weer een nieuw Buik- Billen – en Benen programma ontwikkelt! 

Deze 3 zones van ons vrouwelijk lichaam zijn vaak degene die anders zijn geworden na een zwangerschap (en nog lang daarna). 

Minder in vorm, slapper en niet meer zo strak als voorheen.

Heel logisch! Maar wel fijn om ermee aan de slag te gaan.

Elke dag krijgen wij tientallen mails van moeders die ons om hulp vragen. 

Want ja, er zijn veel moeders die kampen met onzekerheden rondom de buik, het gewicht, de strakheid van de billen en benen en hun algehele fitheid. Wat natuurlijk hartstikke zonde is want je wil als moeder, op dit punt van je leven, juist jezelf fijn voelen in je eigen lichaam en vooral focussen op de mooie tijd die kinderen met zich meebrengen. 

Deze onzekerheid heeft vaak een negatief effect op jezelf en misschien zelfs wel in relatie tot je partner. 

Hierdoor heeft de zekerheid uit je jongere jaren plaatsgemaakt voor minder zelfvertrouwen en een minder sexy gevoel als je naar jezelf in de spiegel kijkt…

Zonde! Want wij moeders mogen ook tijd voor onszelf maken en aandacht besteden aan een fit lijf dat zichzelf goed voelt.

We zien vaak dat deze periode van het jaar extra confronterend is en dus wil je dit veranderen, zodat je jezelf wel fit, zelfverzekerd en in balans gaat voelen.

Het antwoord op de vraag of ik jou hiermee kan helpen? Is dus 100% JA!!!!

Binnen NBFM hebben we ons gloednieuwe BBB (buik, billen en benen) programma ontwikkeld met onze NBFM BBBands!

Binnen NBFM hebben we de afgelopen jaren duizenden moeders mogen helpen met onze bewezen 21 dagen BBB methodiek om hun benen, billen en buikspieren strakker te krijgen.

DSC09015-2

Mijn naam is Kimberly

Mama van Ramos en onze tweeling Bobby en Charly. Al bijna 10 jaar heb ik een relatie met Ed, ik run twee drukke bedrijven en heb daarnaast ook nog een sociaal leven.

Ik weet als geen ander dat na je bevalling je lichaam niet meer hetzelfde is als voorheen. Ramos (natuurlijke bevalling) en Bobby en Charly (een spoedkeizersnede) brachten mijn lichaam volledig uit balans. 

En ondanks dat ik op het Post partum gebied echt heel veel weet en heb ervaren, vond ik het toch wel spannend of het allemaal nog helemaal goed zou komen met mijn energielevel en lichaam. 

In het leven als (newborn) mama is het een enorme uitdaging om veranderingen omtrent een lifestyle door te voeren. Dat merkte ik ook door alle hectiek die het moederschap met zich meebrengt. Je hebt minder tijd, ontspanning, momenten voor jezelf en energie.

Er zijn daarnaast altijd (uiteenlopende) omstandigheden waar we helaas niet altijd invloed op hebben. Kindjes ziek, corona of juist weer heel veel uitjes, het juiste moment enz. Hierdoor is het een nog grotere uitdaging om je aanpassingen in je lifestyle door te voeren en te continueren 

Toen ik na mijn zwangerschappen eenmaal was begonnen boekte ik al vrij snel resultaat. Echter wilde ik naast dit resultaat weer mijn strakke benen, billen en buik terug.  

Logos in de media

Om dit te realiseren ontwikkelde ik onze eigen NBFM BBB Methodiek. Een methodiek waarmee je na 4 dagen al de eerste resultaat ervaart. 

Niet alleen ik, maar duizenden vrouwen voelen zich dankzij de BBB Methodiek weer ontzettend fijn in hun eigen lichaam. 

Onze deelnemers hebben bewezen dat het werkt en de resultaten zijn geweldig.

Ik volg zelf onze BBB Programma’s meermaals per jaar en elke keer sta ik na 21 dagen versteld van het resultaat. 

Ik geloof er heilig in dat als je alles toepast van onze methode, jij dit net als ik ook kan. En ik ga je precies leren hoe je dit succesvol kan realiseren. 

Ik neem je in deze 21 dagen stap voor stap aan de hand mee en ga al onze kennis met je delen en precies vertellen welke stappen je moet doorlopen.

Wij staan 24/7 met ons team voor je klaar. En dat doen we samen met de grootste lifestyle community voor moeders van Nederland, waarin we elkaar motiveren en inspireren! We doen het samen. 

Vandaag kan jij dus ook de regie nemen over jou BBB’s. Doe je mee?

Ik coachte onder andere

Elise Joanne

Willemijn

Kelly Caresse

0 +
Moeders gingen je voor
0 /5
Gemiddelde beoordeling

Hoe zou het voor je zijn als

Dit is wat je allemaal krijgt bij het BBB Program!

Krijg mijn unieke NBFM BBBands (thuisgestuurd)

T.w.v. €47,-

Strakke benen, billen en buikspieren webinar (replay)!

T.w.v. €99,-

Kortingscode supplementen

De besloten BBB community met mama's die net als jij voor deze kans gaan

T.w.v. €47,-

Toegang tot de NBFM receptendatabase met honderden recepten, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar recepten

T.w.v. €47,-

1 maand gratis toegang tot de NBFM app

T.w.v. €9,97

Mijn beste 21 dagen BBB workout plan + 3 live (replay) workouts!

T.w.v. €99,-

Waarom is trainen met onze NBFM BBBands zo effectief?

Meer resultaat 

Doordat dat je oefeningen en daarmee workouts een stuk intensiever worden ga je veel meer resultaat boeken. De combinaties van workouts en de afstemming op je voedingsplan zorgen ervoor dat je binnen slechts 21 dagen een groot verschil gaat zien in kilo’s en je lichaamssamenstelling.  Je BBB’s zullen dit beschouwen als een feestje!

Train altijd op je eigen niveau

Het fijne van de NBFM BBBands icm onze methodiek is dat je altijd op je niveau kan trainen. Zo kan je eenvoudig de weerstand/intensiteit bepalen door de kleur/weerstand van de BBBands (roze: licht, mint medium en paars Heavy. In een handomdraai pas je dus intensiteit aan, waardoor je eenvoudig het maximale uit je workout kan halen of je nu beginner of al een gevorderde sporter bent.

Meer spierspanning

Doordat de stugheid van de BBBands gaan je spieren harder werken. Je hebt meer controle/beheersing over de oefeningen nodig om je spieren een intensere prikkel te geven. Je verbeterd dit in een hele korte tijd en je zal binnen enkele dagen al verschil voelen. Je traint door de combinatie van de BBB methodiek ontzettend veel spiergroepen tegelijkertijd en met name je core (middelste gedeelte van je lichaam). Op deze manier kan je dus nog effectiever je benen, billen en buikspieren trainen en meer resultaat behalen.

Resultaten van NBFMama's die onze methodiek volgden!

Is het BBB Programma kostbaar?

Je kan al aan de slag voor nog geen 3 tientjes

Normaliter is een abonnement binnen een sportschool al gauw 55,- per maand. Op het moment dat je hierbij begeleiding wenst dan kom je al gauw uit bij een Personal trainer, waarvoor je gemiddeld 70 tot 100,- betaald. Met 3 keer per week trainen (a 60 min per sessie) kom je maandelijks uit op 840,- tot 1200,- In deze 60 minuten wordt er vaak getraind, maar vaak zit de coaching op voeding en de andere lifestyle patronen hier niet bij in.

Over het algemeen niet weggelegd voor jou als moeder en laat staan dat je 3 keer per week de tijd hebt om ergens een uur naartoe te gaan.

Binnen NBFM wilden we dit laagdrempelig maken en daarom hebben we ons platform toegankelijk gemaakt  voor iedere moeder die hulp wenst bij haar fitheid, afval en shape proces.

Bij ons betaal je dus niet honderden euro’s maar nog geen 3 tientjes.  

Ik heb al zoveel geprobeerd maar niks met succes

Er gingen je afgelopen jaren duizenden moeders voor

Ik ben er van overtuigd dat als je er echt voor gaat, jij net al vele andere moeders een fantastisch resultaat gaat behalen. 

Wij gaan je stap voor stap meenemen in dit proces en hebben onze tools zo ingericht dat je het juist in het drukke moederschap ideaal kan toepassen. 

Ik ben niet sportminded en ook geen keukenprinces

Dit is absoluut niet nodig

Wekelijks krijgen we berichten van moeders die ons vertellen: nooit gedacht dat ik zou zeggen dat sporten zo leuk kon zijn! De workouts zijn kort, effectief en op super lekkere muziek. Je volgt het wanneer het jou uitkomt, waardoor het altijd haalbaar is. 

De in onze receptendatabase bestaan uit normale voeding. Je hoeft hier niet uren voor in de keuken te staan of allerlei gekke dingen te kopen/koken. Je hele gezin kan blijven mee eten en geloof me dat je geen honger/trek gevoel zal gaan ervaren.

Wanneer start het programma?

We starten op 5 september, maar je kan ook later starten

Nadat je bent aangemeld gaan wij alle BBB tools voor je toe aan je account, waaronder het workout plan en de besloten community, zodat je precies weet wat je kan verwachten. 

We sturen je tevens een mail met alle startinformatie, zodat jij je 100% kan voorbereiden op de komende 21 dagen voor een optimaal resultaat! 

Kan ik ook later starten en het programma?

Ja, je kan het programma volgen wanneer je wenst

Er zijn vele moeders die het programma nu aanschaffen, maar het later volgen. 

Stel je bent recent bevallen of het komt nu niet uit om direct te beginnen dan kan je ons na aanmelden even mailen. 

Wij plannen dan fijn het plan in zodra je er klaar voor bent, zodat je het dan succesvol kan volgen. 

Ik heb zelf al banden

Je kan ook meedoen met je eigen BBBands!

Ga hieronder voor optie 1 als je al eigen BBBands hebt. Zo kan je fijn met je eigen BBBands trainen en hoef je hier niet in te inversteren, waardoor het programma goedkoper is. 

Hier nog even een overzicht van alles wat inbegrepen zit

NBFM tevredenheid – label

100% tevredenheidsgarantie

100% resultaat garantie, als jij het gevoel hebt dat je geen resultaat boekt, stuur ons dan gerust een mailtje. Je kan het zelfs 14 dagen vrijblijvend uitproberen. Ben je namelijk na 14 dagen niet tevreden dan krijg je gewoon je geld terug, zonder moeilijke vragen van mij. Beloofd! Je hebt dus helemaal niets te verliezen en eigenlijk alleen maar iets te winnen. Ga er vandaag nog voor, zodat je dit jaar nog gewicht en centimeters verliest. Wij durven dit te garanderen omdat wij er 100% van overtuigd zijn dat jij resultaat gaat boeken als je de stappen volgt die wij jou aanreiken.

Kies hier jouw 21 BBB Programma!

Totale waarde: €447,-

Nu vanaf 27,-


100% Resultaatgarantie

Het BBB programma!

Start nu vanaf €27,-

Ik heb zelf BBBands

100% Resultaatgarantie + Maandelijks opzegbaar

+ mijn BBBands gratis thuisgestuurd

100% Resultaatgarantie + Maandelijks opzegbaar

Wil jij in gegarandeerd strakkere benen, billen en buikspieren en slechts 21 dagen?

Na het BBB word je automatisch ingeschreven voor het abonnement dat je kiest.
Wijzig of annuleer op ieder moment tijdens deze periode om niet in rekening te worden gebracht.

Meest gestelde vragen

Het BBB Programma bevat een super compleet aanbod. Op deze pagina kan je hier alles over lezen, maar hieronder heb ik nog even een korte samenvatting voor je neergezet:

  • Mijn 21 BBB workout plan met mijn beste workouts om in shape te komen
  • 3 super uitdagende (reaplay) live BBB  workouts door onze toptrainers
  • Toegang tot de NBFM receptendatabase met honderden recepten
  • De besloten BBB community
  • Je persoonlijke voedingsplan altijd op zak
  • Toegang tot alle workout video’s
  • Je kan meedoen met alle live workouts in de NBFM app
  • Eenvoudig je voortgang registratie beheren
  • Het BBB webinar, waarin je alles stap voor stap gaat leren (replay)
  • Mijn gratis BBBands thuisgestuurd

T.w.v. 447,-

Wanneer je ervoor gaat betaal je eenmalig 27,- zonder BBBands of met BBBands a 47,- en daarna betaal je slechts 9,97 per maand! 

Voor 33 cent per dag heb je daarmee toegang tot alles wat hierboven opgesomd staat en dit is echt een koopje, zeker als je ziet wat het je als moeder gaat opleveren.

4 weken na je aanmelding wordt je automatisch ingeschreven voor het abonnement, welke je op elk gewenst moment en per direct kan opzeggen.

Hiermee heb je en behoud je toegang tot de NBFM app/online omgeving met alle bijbehorende tools. Op deze manier kan je fijn je behaalde resultaat behouden of verder uitbouwen. 

Ook kan je fijn het programma herhaaldelijk volgen.

Je kan beginnen met het Bikini Sixpack plan zodra je een goede basis hebt qua belastbaarheid.

Dit betekend dat je 100% goedkeuring hebt gehad en al een periode hebt gestabiliseerd en basis kracht en uithoudingsvermogen hebt opgebouwd. 

Twijfel je hierover? Stuur ons dan gerust een mail, zodat we je kunnen adviseren wat verstandig is in jouw persoonlijke situatie.

Op het moment dat je vragen hebt, ergens niet uitkomt of extra advies wenst kan je ons altijd mailen. Wij reageren altijd binnen 24 uur en dit is vaak eerder, zodat je zo snel mogelijk weer verder kan. Heb je extra hulp of coaching nodig dan zijn er ook mogelijkheden voor 1 op 1 coaching sessies. Je kan ons dan het beste even mailen, zodat we je kunnen voorzien van een persoonlijk advies van de mogelijkheden.

Newborn Fit Mama is gericht op het drukke moederschap en alles is ontwikkeld om vanuit huis te doen. 

De NBFM tools die we ontwikkelen zijn volledig te personaliseren. Hiermee zorg je ervoor dat je het nu, maar ook zeker in de toekomst goed kan blijven volhouden. 

 

Hier nog een aantal fantastische resultaten van NBFMama's!

Het liefst had ik mij verscholen en achter een pilaar gestaan toen de linkse foto werd gemaakt. Inmiddels ben ik, samen met Kimberly van NBFM, -20 kg afgevallen en zo onwijs blij. Soms lijkt het onwerkelijk, niet realistisch en een veel te lange weg. Voor iedereen weggelegd maar niet voor jou. Tot het moment dat je besluit om het heft in eigen handen te nemen en te kiezen voor je eigen geluk.
Roos
-20kg
Beste beslissing ooit want het is mij gelukt, ik ben nu in totaal 13 kilo afgevallen en 15cm buikomvang kwijt! Wat me zo aanspreekt in dit programma is dat je zelf leert wat je kan en mag eten en dit kan bijhouden in de app zodat je ook zelf inzicht krijgt wat je verkeerd doet. Geen voorgekauwde menu’s met eten wat je eigenlijk niet aanspreekt maar echt zelf puzzelen met handvatten en tips.
Marjolein
-13 kg
Na de bevalling ben ik heel wat extra kilo’s aangekomen. Ik wilde weer gezond worden en lekker kunnen spelen met m’n zoontje. Ik vind het enorm fijn dat het geen dieet is. Je kiest zelf wat je eet, maar leert keuzes te maken. In de eerste 5 maanden ben ik 21 kilo afgevallen en voel ik me veel fitter.
Suzanne
-21kg

Ga hier voor jouw 21 dagen BBB programma 

en je benen, billen en buikspieren worden gegarandeerd strakker. 

5/5

© Newborn fit mama 2022

payment-logos.png