NBFM & Ronald McDonald Kinderfonds

Waar ga ik beginnen? Eerlijk, ik vind het spannend om over dit onderwerp te schrijven. Want het is emotioneel. Het is verdrietig en heftig.

Laat ik gewoon maar beginnen bij het begin; Op kerstavond zat ik samen met mijn vriend Ed op de bank tv te kijken toen er een reclame voorbij kwam van het Ronald McDonald Kinderfonds. Het raakte me enorm. Het beeld van een ziek kindje, het voelt als iets onmenselijks, iets dat gewoon niet mag. Ik werd er verdrietig van en nu ik zelf moeder ben is zo’n beeld extra aangrijpend.

Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt er onder andere voor dat er huizen dichtbij ziekenhuizen zijn waar de ouders/ verzorgers van het zieke kindje kunnen slapen zodat ze altijd dichtbij zijn als dat nodig is.

Kun jij je het voorstellen dat jouw kindje ziek is en jij niet bij hem of haar in de buurt kan zijn? Dat het kindje geen welterusten kusje van mama krijgt? Als ik me dat voorstel kan ik alleen maar huilen, verdrietig zijn en krijg ik de drang om er alles aan te doen om ouders en kindjes in dit soort situaties te steunen. Een ziek kindje mag toch niet alleen zijn?

Omdat NBFM onlosmakelijk verbonden staat met moeder zijn en kinderen hebben denk ik dat dit een mooie mogelijkheid geeft om iets te doen en door middel van samen geld inzamelen we een beetje kunnen helpen.

NBFM Charity Lunch

Op Zaterdag 02-06-2018 organiseer ik daarom een Charity Lunch. Het idee is om een leuke en gezellige middag te organiseren waarin we het Kinderfonds zullen gaan steunen.

Tijdens deze dag zal een videograaf een korte challenge opnemen die daarna verspreid zal worden via onze social media kanalen. Het filmpje komt dan op een website en iedereen die het filmpje doet kan dan doneren aan het Kinderfonds.

Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. Er zijn beperkt aantal plekken dus zorg dat je jezelf alleen aanmeld wanneer je er zeker bij zal zijn. Tijd: 12.00 uur – 14.00/15.00 uur. Locatie: Waalwijk of omgeving. Er zijn geen kosten verbonden aan deze dag.

Ik zou het mooi, bijzonder en heel fijn vinden als je erbij kan zijn. Mocht dit niet lukken kun je natuurlijk wel de challenge doen en daarmee het Kinderfonds steunen!

Liefs,

signature_kimberly