RECEPT: volkoren pasta met zalm en spinazie

Recepten | 0 reacties | 30 september 2017

img_9257

Eigenlijk zou ik elke dag wel een pasta kunnen eten, heerlijk vind ik het! Vandaag heb een receptje van mijn favoriete pastamaaltijd met zalm. Het kleine bordje is voor baby Ramos (8 maanden), zijn prakkie zal ik ook meteen beschrijven.

Wat heb je nodig?

  • Volkoren spaghetti
  • Pesto, zelfgemaakt of uit een potje
  • Verse zalm of uit de vriezer
  • Verse bladspinazie
  • Cherry tomaatjes
  • Citroen
  • Knoflook en peper

Hoe maak je het?

  • Kook de spaghetti totdat het gaar is (kooktijd staat aangegeven op de verpakking)
  • Bak de zalm en kruid deze met knoflook, peper en citroensap
  • Voeg de cherry tomaatjes toe aan de pan met de zalm
  • Was de spinazie en bak deze even in de pan met zalm
  • vervolgens giet je de spaghetti af en meng je deze en de pesto met de rest

img_9257

Voor Ramos heb ik wat spaghetti apart gehouden en er een wat tomaten aan toegevoegd. Vervolgens klein gesneden.

Eet smakelijk!

Liefs,

Kimberly 

Voor alle startinformatie kun je onderstaand formulier invullen en verzenden. 

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.