Recept: Pasta pesto salade met kip

Recepten | 0 reacties | 7 januari 2017

FullSizeRender (14)

Deze pasta pesto salade met kip kan ik elke dag wel eten! Je kunt hem warm maar ook koud eten en is ideaal voor tijdens het diner  maar ook als pasta to go. Daarbij is het ook voedzaam, snel klaar en niet duur. 

Ingrediënten voor 2 personen

  • 200/ 300 gram volkoren pasta
  • 200/ 300 gram kipfilet
  • 1 potje pesto
  • 1 zak rucolasla
  • 1 paprika
  • 1 bakje cherrytomaatjes
  • peper & verse knoflook

Hoe maak je het?

  1. Kook de pasta tot het gaar is. Tip: voeg een scheutje olijfolie toe wanneer het water kookt, dan plakt de pasta minder snel.
  2. Bak de kip en kruid deze met knoflook en peper.
  3. Was ondertussen de tomaatjes en paprika, voeg dit vervolgens samen met de sla in een grote bak.
  4. Wanneer de kip en pasta klaar zijn doe je deze samen in de pan en voeg je de pesto toe. Hoeveelheid is afhankelijk van wat je lekker vindt.
  5. Vervolgens voeg je alles samen of dien je het apart op.

Eet smakelijk!

FullSizeRender (13)FullSizeRender (14)

 

 

 

 

Neem jij ook weleens pasta mee naar je werk als lunch? Of eet je het echt liever warm? Ik ben benieuwd!
Liefs,

Kimberly

Reacties

Er zijn nog geen reacties.