Ontbijten met Pasen

Het is bijna Pasen en daar hoort gezellig en lekker eten bij. Heerlijk lang ontbijten, koffie drinken en kletsen met het gezin is voor ons een van de meest gezellige momenten van de feestdagen.

In dit artikel delen wij een NBFM proof ontbijt waarin we laten zien dat een feestontbijt ook gezond kan zijn en je niet perse direct aan de zoete broodjes hoeft om een familie-ontbijt te realiseren. En zoals je van ons gewend bent, alles is simpel en makkelijk te maken;).

In de karaf met water zit citroen, limoen en muntbladen.

We beginnen met een lekkere boterhammen. Wij namen een brood dat we zelf konden snijden, extra lekker vind ik;). Op de foto zie je ook een smoothie. De ingrediënten zijn: 100 gram blauwe bessen, 200 ml  soya melk, 2 handen bladspinazie.

Verder aten we een salade van tomaat en komkommer met peper. En gerookte zalm. Je kunt natuurlijk ook nog meer beleg gebruiken zoals rosbief, kip, kalkoen of hummus.

Een ei hoort erbij, er vooral met Pasen!! Dit keer geen gekookte eieren maar een omelet met groenten. Ingrediënten: 4 eieren, 125 gram Italiaanse roerbakgroente, 1 mespunt kokosvet, Kruiden: uienpoeder, peper en chilipoeder.

 

Tot slot hebben we nog een bakje met fruit. Appel, banaan en mineola. Super simpel, super lekker!!

Wij wensen jullie hele fijne Paasdagen en smakelijk eten;)

WIST JE AL DAT ER EEN EXTRA SUMMERBODY GROEP GAAT STARTEN? DE LAATSTE EDITIE VAN DIT JAAR GAAT OP 3 APRIL VAN START. AANMELDEN KAN: hier!

Liefs,

signature_kimberly