Mijn 3 favo lunchtips! NBFM PROOF;)

blog-waarom-maaltijdvervangers-je-niet-helpen-1Vandaag start ik met de #NBFMPHOTOCHALLENGE op instagram. De eerste foto gaat over NBFM proof food en daarom heb ik 3 hele lekkere lunchtips voor jullie! Gewone simpele gerechten zoals jullie van mij en het NBFM programma gewend zijn. Ik vind het heerlijk om lekker te eten en de ene keer is dat een simpele boterham met kipfilet of pindakaas en de andere keer een wat uitgebreidere lunch zoals een rijk gevulde salade. 

 TIP 1:

BROODJE ZALM, EI, SPINAZIE EN TOMAAT 

Processed with VSCO with f2 preset

TIP 2:

TONIJNSALADE MET VOLKOREN PASTA

image1

Ingrediënten: rucola sla, volkoren pasta, rode ui, tomaat, beetje olijfolie, tonijn op waterbasis, feta kaas en linzen.

TIP 3:

BOTERHAM MET AVOCADO EN TOMAAT

img_4615

Een avocado is een gezonde vrucht met veel goede vetten. Je kunt hem gebruiken voor op een boterham (ook voor baby’s die al hapjes krijgen) maar ook voor in een salade. Een avocado bevat gemiddeld zo’n 230 kcal waarvan 14.5 gram vet. Mocht dit niet passend zijn omdat je doelen zoals afvallen aan het nastreven bent, dan kun je natuurlijk ook een halve nemen.

Eigenlijk kan talloze lunchtips uitschrijven want er zijn zoveel gerechten die ik lekker vind. Wil je meer zien dan kun je kijken op mijn instagram: newborn.fit.mama. Wil je meer hulp m.b.t. variëren in voeding en de juiste hoeveelheden? Dan is het NBFM Online programma wellicht iets voor jou!  Vul onderstaand formulier in en ontvang de algemene startinformatie. 

Liefs,

Kimberly 

Voor alle startinformatie over het NBFM ONLINE PROGRAMMA kun je onderstaand formulier invullen en verzenden. 

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht