Food Photodiary: Hele dag van het NBFM Menu

FullSizeRender (6)Vandaag ga ik een Food Photodiary met jullie delen. De foto’s zijn van een random dag, vorige week net voor kerst. Omdat ik regelmatig via de mail de vraag krijg of het NBFM eet-programma in een gezinsleven past, wil ik wat vaker een kijkje geven in hoe het er dan uitziet. Wat eten de mama’s die het NBFM programma doen? 

Ontbijt

Ik begon met een lekker vullend ontbijt. Havermout met melk en een halve appel en wat rozijntjes. De havermout kook ik in de melk totdat hij lekker dik is, let op dat hij niet te dik wordt!

FullSizeRender (7)

Tussendoor

Vandaag stond in het teken van voorbereiden voor de kraamweek. Ik probeer de vriezer te vullen met snacks en maaltijden zodat ik in en na de kraamweek makkelijk gezond kan eten. In de ochtend maakte ik een bananenbrood: Recept, en nam meteen een stukje bij de koffie. Jam!

IMG_8541

Lunch

Tijdens de lunch at ik deze salade met 1 gekookt ei, komkommer, tomaat, paprika, feta kaas blokjes (5), een paar ongebrande noten en een halve avocado. 

FullSizeRender (4)

Tussendoor

Voor de lunch had ik 2 eitjes gekookt en nam daarom als middag-tussendoortje een gekookt ei op een rijstwafel met wat hoemoes, sla en een tomaatje.

FullSizeRender (8)

Avondeten

Ook voor in de vriezer maakte ik een gezonde wintersoep: Recept . En nam een flinke kop in de avond (hij is lekker vullend), met 2 boterhammen met kipfilet en pindakaas. Ondertussen schrijf ik wat blog ideeën op in mijn boekje dat ik hier altijd voor gebruik.

FullSizeRender (5)

Avondsnack

Bijna elke dag eet ik kwark of yoghurt, heerlijk! Vandaag nam ik naturel kwark met druiven, rozijntjes en ongebrande noten. En zie je dat bolletje aan de linkerkant van mijn buik? Dat is zijn ruggetje;) #SoCute..

FullSizeRender (1)Na deze bak met kwark en een kopje heet water (ik gebruik niet altijd een theezakje), ging ik lekker naar bed. De laatste dagen ben ik best erg moe en lig het liefst rond 21.30 uur in mijn bedje. Even TV  kijken en slapen.

Ik ben benieuwd wat jullie van de Food Photodiary vonden? De hoeveelheden en producten worden altijd afgestemd op de energiebehoefte van de mama en zullen dus niet voor iedereen hetzelfde zijn. Maar toch denk ik dat het een goed beeld geeft van het NBFM menu. 

Heb jij ook je standaard producten die je het liefst elke dag eet? Zoals ik met de yoghurt doe? Ik ben benieuwd of jullie het leuk vinden als ik vaker zo’n Food Photodiary doe? Laat het me weten!

Liefs,

Kimberly