Eiwitpannenkoek

Recepten | 1 reactie | 25 april 2016

Happy morning met deze heerlijke eiwitpannenkoek!

Vandaag deel ik een van mijn favoriete ontbijtjes met jullie, de eiwitpannenkoek!

a0177f03-3b5a-4abe-a77f-0ef4cb0bd410

Ingrediënten voor 3 pannenkoeken:

  • 1 ei
  • 70 gram bloem
  • 30 gram eiwitpoeder
  • 200 ml melk

Persoonlijk kies ik meestal voor volkorenbloem en vanille eiwitpoeder. 

Om de ingrediënten te mixen gebruik ik altijd een blender, heb je die niet kun je het ook gewoon met de hand mengen. Verhit wat boter/ olie in een koekenpan, meng vervolgens alle ingrediënten totdat je een glad beslag krijgt, en bakken maar!

Favoriete toppings:

  • Fruit zoals blauwe bessen, frambozen of aardbeien
  • Een schep griekseyoghurt
  • Kaneel
  • Rozijnen
  • Pindakaas

De eiwitpannenkoeken kun je gewoon een aantal dagen in de koelkast bewaren. Oprollen in aluminiumfolie en dan zijn ze ook nog makkelijk mee te nemen.

Ik ben heel benieuwd of jullie het recept eens gaan proberen, en of jullie het dan lekker vinden! Misschien heb je ook nog wel tips voor andere toppings, laat het me weten bij de comments!

Liefs,

Kimberly

Reacties