Weight Loss Program

Het NBFM Weight loss program is tijdelijk niet meer beschikbaar.

Het meest complete afvalplan voor moeders!

Maak kennis met Het NBFM Weight Loss Program

Het NBFM Weight Loss Program van Kimberly is het meest complete programma dat je online zult aantreffen. Kimberly heeft al tientallen masterclasses gegeven, honderden moeders succesvol gecoacht en geholpen om een nieuwe lifestyle te ontwikkelen. Alle kennis, de stappen die succesvolle moeders hebben doorlopen en onderzoeken zijn gebundeld in dit programma. Het NBFM Weight Loss Program zorgt ervoor dat jij de regie over je lifestyle en je resultaat krijgt. Leer hoe je dit stap voor stap realiseert, zodat ook jij je weer helemaal happy voelt en zelfverzekerd voelt in je eigen lichaam als moeder.

 • 12 weken programma
  In 12 weken minder kilo's en een nieuwe lifestyle
  Online te volgen
  Volg het programma achter je pc, tablet, telefoon wanneer het jou uitkomt!
  Je droom realiseren
  Yes, jezelf weer lekker voelen in je eigen lichaam

  Herken jij dit?

  Al heel vaak afgevallen, maar toch elke keer weer terug op je oude gewicht?
  Elk weekend gaat het weer mis
  Je wil zo ontzettend graag, maar je hebt geen idee hoe je moet beginnen
  Voor mijn gevoel eet ik goed, maar er gebeurt niks
  Je hebt weinig tot geen tijd om uren te sporten
  Je hebt geen vertrouwen dat het je ooit gaat lukken

  Ik weet dat het lastig is om de eerste stap te zetten. Je verwacht namelijk van jezelf dat het je allang gelukt moest zijn om die kilo’s af te vallen en weer fit te zijn. De werkelijkheid is helaas anders, je bent onzeker over je lijf,  wat niet meer hetzelfde is. Je voelt je verre van fit en energiek. Je baalt hier ontzettend van en je voelt je schuldig, omdat het je nog niet gelukt is om te zijn wie je daadwerkelijk wilt zijn.

  Ik ga je helpen met afvallen!

  Ik ben Kimberly en ik help moeders om af te vallen, fit te worden en te laten bruisen van energie. Bovenal help ik je om je weer happy te laten voelen in je eigen lichaam. Afgelopen jaren hebben we binnen Newborn Fit Mama honderden moeders geholpen om dit te realiseren. Vanuit al deze verschillende ervaringen, successen, onderzoeken en verschillende programma’s hebben we het NBFM Weight Los Program ontwikkeld.

  Wat moeders zeggen over Newborn Fit mama

  Creëer een nieuwe lifestyle, die voorgoed je leven verandert

  We creëren samen een lifestyle die het mogelijk maakt om de balans te krijgen in jouw leven als moeder. Dit doen we door een basis te bouwen, waarop jij altijd kan terugvallen. We werken stap voor stap toe naar jouw eindresultaat zodat je succesvol afvalt. Dit programma heeft al bewezen dat het werkt. Dit is onder andere gebleken uit de cijfers op de weegschaal, maar ook de vele positieve referenties van moeders die de successtappen hebben gevolgd.

  Het is nu tijd voor jezelf en dit is je kans om je eindelijk weer lekker te voelen in je eigen lichaam. Alle succesvolle moeders en ik zelf hebben deze successtappen doorlopen. Je nieuwe lifestyle krijg je niet voor 12 weken, maar voor de rest van je leven. Zet jij de stap naar de nieuwe versie van jezelf?

 • Dit krijg je in het programma

  Een bruisende energie, zelfverzekerd en happy in je eigen lichaam
  Alle stappen, zodat jij precies weet wat je moet doen, om eenvoudig af te vallen
  Jouw community met gelijkgestemden vol met dagelijkse motivatie en inspiratie

  Dit levert het NBFM Weight Loss Program je op:

  Heb je echt de balans gevonden en het kost je totaal geen moeite.
  Voelt het helemaal niet als een dieet en hoef je jezelf niet alles te ontzeggen
  Kan je hele gezin blijven mee eten
  Weet je op moeilijk momenten hoe je moet handelen en het te laten slagen. Geloof me dit voelt goed
  Kan je sporten vanuit huis, wanneer het jou uitkomt en is tijd nooit een reden meer
  Dat niet alleen jij, maar ook je gezin een gezondere lifestyle heeft gekregen

  Meer succesverhalen

  Doordat je in de basis alles mag eten, ervaar ik het niet als diëten. Het is leren juiste keuze’s maken, zelf de regie hebben en niet meer varen op gewoonte’s en dat jongens.. Dát heeft mij veranderd! Ik heb zelf weer regie over wat ik eet en wil eten. Ik raad het élke mama aan en gun iedereen de fijne, laagdrempelige, maar super motiverende coaching van Kimberly! Want jongens, NBFM werkt écht! Nicole
  Nicole
  Ik kan met trots naar mezelf kijken en ben blij met de resultaten die ik nu al bereikt heb. Kleren passen bijvoorbeeld al een stuk beter. Ik voel me fijn in het eetpatroon wat ik nu aanhoud en ik geniet ook weer van lekker eten! Ik ben super blij dat ik de stap heb genomen om mee te doen met het NBFM programma.
  Dinja
  Ik kan met trots vertellen dat ik nog 0,4 kg verwijderd ben van mijn streefgewicht, ik ben dan lichter dan dat ik was op mijn 18e. Bij aanvang van mijn traject had ik dit echt niet verwacht, maar het is me gelukt. Lieve Kimberley, super bedankt voor je geduld, goede adviezen, inzichten en schop onder mijn kont als dat nodig was. Dikke kus
  Sanne

  * Dit zijn persoonlijke ervaringen van leden van de Newborn Fit Mama Community. De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.