Summer body Program unieke aanbieding 1

Beste mama,

De zomer staat alweer bijna voor de deur en binnen no time loop je in je bikini, jurkjes, rokjes en andere kledij, waarin je minder om het lijft hebt.

Ben jij al klaar voor de zomer?

In de afgelopen jaren heb je wellicht meerdere pogingen gedaan om tijdens de zomer in shape te zijn en vraag je jezelf hardop af, waarom zou het me deze zomer wel lukken? Terwijl je het juist dit jaar ontzettend graag wil, omdat je weet dat het je een stuk gelukkiger maakt. Je wil je niet beperkt en onzeker voelen, maar optimaal genieten in deze tijd.

Misschien weet je niet precies wat je kan doen en heb je het idee dat jij de enige bent die dit gevoel heeft voor de zomerperiode. Helemaal als je kijkt naar andere moeders die wel bikini proof zijn.

Mijn naam is Kimberly, mama van Ramos en onze tweeling Bobby en Charly. Ik weet als geen ander dat het lastig kan lijken om een balans in je voedingspatroon te vinden, gewicht te verliezen en dat te behouden. Zeker als je moet beginnen.

Nu weet ik inmiddels, na alle jaren ervaring, dat het moeilijker lijkt dan het daadwerkelijk is. Door de eenvoudige stappen te volgen die ik elk jaar volg voordat ik op vakantie ga weet ik dat jij dit ook kan. Ik heb al deze eenvoudige stappen verwerkt in dit programma, zodat ook jij deze zomer in je beste shape ever kan zijn.

Wat gebeurt er met jou als je bikini-proof bent?

Ja,.. wat zou er met je gebeuren als je deze zomer het lichaam hebt waar je van droomt, je energie voor 10 hebt en nog nooit zo lekker in je vel hebt gezeten? Wat zou je dan voelen en doen? Zou je nog meer genieten van je partner en je kind(eren)?

Misschien klinkt dit te mooi om waar te zijn en klinkt het inderdaad als een droom. Een droom die jij in praktijk kunt brengen en kan toepassen, zodat deze zomer anders wordt dan alle andere zomers.

Daarom heb ik het NBFM Summer body program voor je gemaakt

Wat krijgt je als je meedoet?

Na je aanmelding krijg je mijn complete NBFM Summerbody Program om van jezelf de beste versie te maken in je bikini.  Het programma bestaat uit de volgende 6 stappen

 1. Het NBFM Summer body Program boek
  Dit boek is een soort dagboek, waarmee je dagelijks de juiste focus hebt om zo gericht mogelijk te werken aan je doelstellingen. Deze krijg je na aanmelding thuisgestuurd.
 2. Online Seminar
  Als je alleen al dit seminar zou volgen leer je al zo ontzettend veel over hoe je gewicht kan verliezen, fitter kan worden en je shape kan verbeteren.
 3. Summer body workouts
  Workouts die je ideaal vanuit huis op zolder, woon- slaapkamer of tuin kan doen. Je drukt op play en doet precies wat wij doen. Geen moeilijke, maar eenvoudige workouts die je kan doen wanneer het jou uitkomt.
 4. E- book met Summer body recepten en boodschappenlijstjes
  Tijdens het programma kan je eenvoudig deze overheerlijke gerechten toevoegen. Makkelijk, luchtig, snel en laag in kcal. Ideaal!
 5. Besloten community
  Samen met allemaal gelijkgestemden werk je in een besloten community, waarin je ontzettend gemotiveerd en geïnspireerd wordt.
 6. 1 jaar toegang
  Je hebt maar liefst 1 jaar toegang tot de NBFM app en online omgeving. Na het programma kan je dus eenvoudig je resultaat onderhouden of misschien nog wel verder uitbouwen.
Ik heb echt heel veel baat gehad bij het NBFM programma. Naast dat ik lekkerder in mijn vel ben gaan zitten kan ik tegenwoordig ook veel beter om gaan met moeilijkere momenten of periodes. Ik heb geleerd om mezelf te herpakken, iets wat daarvoor nooit lukte. Ik kan echt iedereen het NBFM program aanbevelen.
Maureen

Voor wie is het NBFM Summer body program bedoeld?

 • Dit programma is bedoeld voor moeders die dit jaar ECHT, maar dan ook echt in shape willen zijn tijdens de zomer.
 • Moeders die er vanaf de startdatum echt 100% voor willen gaan.
 • Voor jou als je dit jaar volop wil genieten met je kind(eren) op het strand, zwemband, vakantie zonder dat je geremd wordt door je eigen onzekerheden.

Het maakt niet uit of

 • Je net mama bent of al kinderen hebt die ouder zijn.
 • Je niet sportief bent en weinig tot geen ervaring ermee hebt.
 • Je geen keukenprinses bent.
 • Je weinig tot geen tijd hebt.
 • Je vorig jaar hebt meegedaan.
 • Je het volledig op je eigen tempo en niveau doet.
 • Je borstvoeding geeft.

Hoe weet ik zeker dat het me deze keer gaat lukken?

Er is maar een ding dat je 100% zeker weet. Dat als je geen actie onderneemt, je niet het resultaat gaat boeken wat je wil. Pas je wel de stappen van het programma toe dan zal je merken dat je lichamelijk echt gaat veranderen. Er zijn bijvoorbeeld deelnemers die vorig jaar zijn begonnen met het NBFM Summer body Program en inmiddels 30 kg zijn afgevallen.

Dit programma heb ik gemaakt om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Zodat je NU direct kan starten met aanpassingen die je makkelijk als moeder kan invoeren. De keuze om er voor te gaan is natuurlijk geheel aan jou.

Waarom er vorig jaar maar liefst 500 moeders hebben meegedaan?

Dit Summer body programma is uniek voor moeders in Nederland en België. Vorig jaar hebben ruim 500 moeders uit Nederland en België meegedaan met het Summer body program van Newborn Fit Mama. Het mooie is dat al deze moeders uit verschillende plaatsen komen, verschillende niveaus hebben en anders zijn, maar wel dezelfde doelstellingen hebben.

Ervaringen van Roos en Marly

Het liefst had ik mij verscholen en achter een pilaar gestaan toen de linkse foto werd gemaakt. Inmiddels ben ik, samen met Kimberly van NBFM, 20 kg afgevallen en zo onwijs blij. Soms lijkt het onwerkelijk, niet realistisch en een veel te lange weg. Voor iedereen weggelegd maar niet voor jou. Tot het moment dat je besluit om het heft in eigen handen te nemen en te kiezen voor je eigen geluk.
Roos
En hoe raak je het beste gemotiveerd? Door met andere mama’s te kunnen praten en sparren. Want zij weten als geen ander hoe het is om na een dag werken, een gebroken nacht of wat voor reden dan ook hoe moeilijk het soms kan zijn om jezelf te motiveren om te sporten en niet te eindigen met een zak chips op de bank. Ik heb echt heel veel baat gehad bij het NBFM programma. Naast dat ik lekkerder in mijn vel ben gaan zitten kan ik tegenwoordig ook veel beter om gaan met moeilijkere momenten of periodes. Ik heb geleerd om mezelf te herpakken, iets wat daarvoor nooit lukte. Ik kan echt iedereen het NBFM program aanbevelen.
Marly

* Dit zijn persoonlijke ervaringen van leden van de Newborn Fit Mama Community. De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.

Dit vind je in het programma

De producten van Newborn Fit Mama

NBFM Summer body Program

In alle stappen tijdens dit Summer Body Program weet je precies wat je (moet) doen om het gewenste resultaat te behalen. Het NBFM Summer body Program boek, de online seminar, besloten community, summer body workouts, en de e-book recepten geven jou de tools om jouw summer body te creëren.

Op deze pagina krijg je ook toegang tot een paar exclusieve bonussen

Bonus #1

Online coaching consult! (waarde 50,-) 

Tijdens het online coaching consult analyseren we je voeding, sport en beweegpatronen. Samen maken we een concreet actieplan, zodat je nog meer resultaat gaat behalen.

Bonus #2

Twee unieke NBFM Focus tools (waarde 40,-) 

Unieke tools die je ontzettend helpen om constant tijdens je proces de juiste focus te behouden. Je kan hierdoor gerichter aandacht geven aan de factoren die je resultaat beïnvloeden.

NBFM Summer body Program

199
 • NBFM Summer body Boek
 • Online seminar
 • Summer body workouts
 • Summer body e-book met recepten
 • 1 jaar toegang tot de NBFM app & online omgeving
 • Besloten community
 • #Bonus 1 online coaching consult
 • #Bonus2 NBFM Focus tools
 • countdownmail.com

 • NORMAAL SLECHTS 199,-

 • NU SLECHTS 99,-