NBFM Pro

NBFM Pro

Afvallen en fit worden samen met jouw NBFM coach

NBFM gaf al ruim 3000+ online consulten waarin we vele doelstelling hebben mogen realiseren. Onze deelnemende moeders verliezen met NBFM PRO gemiddeld 0,5 tot 1 kg per week. Tijdens  het NBFM PRO krijg je drie maandelijkse online consulten en helpen wij jou met het doorbreken van bepaalde gewoontes en creëren we samen een nieuwe lifestyle. Deze nieuwe lifestyle is realistisch, past bij jou als persoon en  je gezinssituatie waardoor je jouw doelstelling gaat realiseren.

NBFM app Trainen Zwangerschap
3 online coach consulten
Maandelijks stappenplan
Workout en activiteiten advies
Lid van de NBFM Community

Wat andere mama's vinden

Dankzij het NBFM programma maak ik weer gezonde keuzes en heb ik een nieuwe levensstijl voor mezelf ontwikkeld. Door de workouts, die je gewoon thuis kunt doen, begin ik mezelf weer fitter te voelen. Ik ben in totaal 15.5 kilo afgevallen tijdens het programma.
Zoë
Toen ik met het NBFM programma begon had ik nooit gedacht dat het zulke resultaten zou opleveren. In 12 weken tijd ben ik 7 kilo afgevallen en 7cm buikomvang kwijt geraakt! Ik ben alweer ruim onder mijn pre- pregnancy gewicht.
Rachel
Ik ben ruim 10 KG afgevallen! Dat was ik vooraf gehoopt maar niet verwacht. Voor mij voelt het echt niet als een dieet maar als een aanpak van mijn levensstijl waarin ik mezelf en mijn gezondheid voorop zet. Zeker nu ik mama ben wil ik het beste voorbeeld voor mijn kleine meisje zijn!
Danielle

* Dit zijn persoonlijke ervaringen van leden van de Newborn Fit Mama Community. De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.

Dit vind je in het programma

NBFM app Trainen Zwangerschap

Online coach consulten

Elke keer als ik weekend heb gaat het mis? Ik doe zo m’nbbest maar ik val maar niet af. Pfff ik kan het sporten echt niet opbrengen. Zo zijn er vele mogelijke redenen waarom je niet je doelstelling bereikt. Het NBFM PRO programma biedt je de uitweg. Tijdens de online coaching sessies maak je samen een concreet plan omrent je voeding, workouts en activiteiten. Hoe houd je het vol? We maken ook een plan voor de momenten dat je het moeilijk hebt en creëren de balans tussen resultaat en de realiteit.

NBFM app Trainen Zwangerschap

Het voedingspatroon wat je wel volhoud

Wat moet ik eten om af te vallen in mijn drukke leven als moeder? Hoe kan ik variatie in mijn voedingspatroon aanbrengen maar nog belangrijker hoe ga ik er voor zorgen dat ik het vol houd? Dit zijn vaak vragen waarop moeders aan het einde van het traject zelf antwoord op weten en kunnen toepassen in de praktijk. Je veranderd je voedingspatroon, gewoonten en neemt voortaan het heft in eigen handen.

NBFM app Trainen Zwangerschap

Altijd en overal trainen op je eigen niveau

Plan samen met je NBFM coach je workouts en activiteiten in en ontvang een herinneringen vanuit je activiteitenagenda. Komt het niet uit? Je kan de workouts altijd op een ander moment vanuit huis doen. Er zijn vier categorieën workouts zodat je voldoende variatie hebt en altijd op je niveau kan trainen.  

NBFM app Trainen Zwangerschap

NBFM Community

De NBFM community is het platform waarin we met allemaal gelijkgestemden werken aan dezelfde doelstellingen. Wil je ervaringen, resultaten delen, heb je een vraag, motivatie nodig of een nieuw recept? Samen sta je sterker dan alleen en door de NBFM community doe je het nooit helemaal alleen.

Kies je lidmaatschap

NBFM Pro

199Per jaar
  • 3 online coach consulten
  • Maandelijks stappenplan
  • Workout en activiteiten advies
  • Maandelijkse voedingsanalyse
  • 1 jaar toegang tot de NBFM online omgeving
  • Lid van de NBFM community