Het NBFM Pilates program!

Krijg in slechts 20 minuten per dag sterke en slanke spieren met het NBFM Pilates program voor moeders!

Hi Mama,

Waarschijnlijk herken je het wel…

De zomer is voorbij, de dagen worden weer korter en je kan over een tijdje weer fijn die dikke trui aan op de bank.

De donkere dagen gaan vaak gepaard met minder energie, futloosheid, meer zin in lekkere dingen en je hebt zeker geen zin om altijd te deur uit gaan met het koude en gure weer.

Laten we het dan nog maar niet hebben over je hormoonstelsel en je libido wat letterlijk nergens geen zin in heeft.

Vervolgens is het straks december en komen alle overheerlijke lekkernijen zoals pepernoten, kerstkransjes en alcohol weer voorbij. Waardoor jij (weer) denkt; ik ga na de feestdagen wel weer beginnen want 2022 wordt mijn jaar.

Maar wat als het dit jaar nog anders kan?

De afgelopen 2 jaar hebben we onderzoek gedaan binnen NBFM naar de resultaten die geboekt zijn met onze programma’s (we hebben alle resultaten en programma’s tegen elkaar weggezet en 10- tallen gesprekken gevoerd met onze NBFMama’s)

Conclusie:
Met onze 21 dagen programma’s worden de grootste resultaten geboekt en dit komt door de structuur, overzicht en duidelijkheid van deze programma’s.

Zo weten de NBFMama’s precies welke workouts ze moeten volgen, hoe ze hun voedingsplan moeten inrichten en werken ze samen in een super inspirerende community waar fitheid- , afval- en shape doelstellingen het gesprek van de dag is.

Vanaf januari tot nu heb ik zelf al de 21 dagen programma’s gevolgd, en ervaren dat dit ook voor mij al hardwerkende moeder het best werkt. 

De extreme drukte met NBFM, de kids en de afgelopen verhuizing zorgden er vaak voor dat ik niet altijd de structuur had die ik wel het fijnst vind. 

Door de 21 dagen programma’s kan ik ondanks de omstandigheden juist wel die structuur behouden. 

In slechts 20 minuten per dag kan ik alle voorbereidingen treffen, waardoor ik op het gebied van voeding, sport en bewegen super in mijn eigen lichaam zit.

Omdat ik heel graag wil dat jij, net als ik en honderden andere NBFMama’s, dit ook gaat ervaren heb ik het 21 dagen pilates programma voor moeders ontwikkeld.

Video afspelen

Ontdek hier het NBFM Pilates program!

1. Het NBFM Pilates programma t.w.v. 99,-

De 21 dagen programma’s waren voor mij een goede boost om even voor een korte periode te knallen. Het programma is niet te lang waardoor het einde snel in zicht is, maar lang genoeg om een goed resultaat te zien. De eerste programma’s deed ik echt met het doel om in een kortere periode sneller af te vallen. Met NBFM heb ik super resultaten behaald (als ik dat zelf mag zeggen 😉 ). In totaal -20kg in 21 weken. In deze 20 weken heb ik 2 keer een 21-dagen programma mee gedaan. Daarnaast ben ik, met hulp van NBFM inmiddels al bijna een jaar stabiel in gewicht, ik schommel 2kg heen en weer. De workouts doe ik nog steeds met veel plezier en zorgen voor mij voor een goede balans.
Josephine
-20 KG

2. De NBFM Pilates workouts en live masterclasses t.w.v. 99,-

3. Toegang tot de besloten community en het online live webinar t.w.v. 99,-

Sinds ik ben begonnen met de programma's van nbfm, voel ik mij sterker en energieker. Ik ben sinds het begin in totaal 11 kilo afgevallen. De work outs zijn afwisselend en dagen je op elk niveau uit of je nu net begint of al een tijd sport. Het gemak van thuis sporten en zelf kunnen inplannen wanneer, waar en hoelaat je sport maar toch de verbondenheid met andere vrouwen in de community is voor mij de perfecte combinatie. Want niks is fijner om contact te hebben met vrouwen in hetzelfde schuitje met dezelfde struggles als jij. Ik heb het dan ook al aan meerdere vriendinnen en buurvrouwen aanbevolen.
Annet
-11 KG

Krijg er ook nog deze gave bonus bij

#1Bonus: t.w.v. 99,-

Krijg 1 jaar gratis toegang tot de NBFM app en online omgeving met alle tools: voedingsplan, (live) workouts, community, database met recepten, zodat je jouw behaalde resultaat kan uitbouwen of behouden.

"Meld je aan voor het NBFM Pilates program en krijg toegang tot alle tools van dit unieke programma"

Ontvang direct toegang tot het NBFM Pilates program!

Duidelijkheid en structuur

Niet zelf losse workouts uitzoeken, maar een duidelijk en overzichtelijke workout plan die je volledig naar eigen wens en haalbaarheid kan aanpassen.

Volg deze live webinars

Je weet precies wat en hoe je het moet doen. Geen uren lange webinars, maar heel concreet met heel veel in en overzicht.

Binnen 24u altijd reactie

Wij staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien. Je kan ons altijd mailen zodat we je gelijk kunnen helpen.

Dit zijn ervaringen van NBFMama’s die onze workout pannen al hebben gevolgd

Ik heb alle andere 21 dagen programma’s gevolgd en die waren super fijn en hebben mij zeker resultaat gebracht. Met de 21 dagen programma’s zijn mijn centimeters mooi gedaald. Ik sta nu op -13 kilo en qua omvang -11 cm. Ik gun dit iedere moeder en raad het iedere moeder aan. Iedereen is de community is gelijk, er is geen haat want iedereen heeft hetzelfde doel. Fitter en gezonder worden. Ook al wil je niet afvallen maar wel je conditie verbeteren of al wil je alleen maar je zelf vertrouwen op krikken.
Denise
-13KG
Ik vind de 21 dagen plannen heel fijn. Je hebt echt gedurende 3 weken een houvast qua sporten en ik vind het heel fijn dat je je workouts al in je kalender gepland krijgt. In die 3 weken ben je heel bewust met bepaalde spiergroepen bezig en het is dan ook heel gaaf om na die tijd de resultaten te kunnen zien en meten, zowel op foto's als in gewicht en centimeters. Ik had nooit eerder zichtbare buikspieren gehad, totdat ik een tijdje mee had gedaan met het Fitplan en de 21 dagen programma's! Ik ben in totaal tussen de 8 en 9 kilo kwijtgeraakt over de tijd heen, en qua centimeters zijn er ook behoorlijk wat af.
Stefanie
-8KG

Mijn naam is Kimberly

Mama van Ramos en onze tweeling Bobby en Charly. Ik weet als geen ander dat het lastig kan lijken om een balans in je voedingspatroon te vinden, gewicht te verliezen,te shapen en dat ook nog te behouden. Zeker als je moet beginnen.

Al meer dan 7000 moeders gingen je voor

De afgelopen jaren heb ik duizenden online coaching sessies mogen geven. Inmiddels weet ik na alle jaren ervaring, dat het moeilijker lijkt dan dat het daadwerkelijk is. Door aan de slag te gaan met de eenvoudige stappen van NBFM kan jij net als vele andere moeders je doelstellingen gaan realiseren en misschien nog wel belangrijker, deze ook behouden.

Logos in de media
NBFM tevredenheid – label

Wij willen net als jij dat je een optimaal resultaat gaat behalen. Ons plan is zo opgesteld dat jij jouw dromen en doelen waar kan gaan maken. Belangrijk hierin is wel dat je doet wat nodig is om dit te bereiken.

Mocht je in het onwaarschijnlijke geval geen resultaat halen omtrent je fitheid, afval of shape doelen binnen 8 weken? Stuur ons dan een mail met wat je hebt gedaan om je doelstellingen te realiseren.

Je hebt de resultaten gezien van de vele deelnemers aan onze programma’s die ontzettend veel resultaat hebben geboekt met onze programma’s. Nu heb je ook nog eens de tevredenheidsgarantie. Je loopt dus in ieder opzicht geen enkel risico om er vol gas voor te gaan en te investering in dit programma en daarmee in jezelf.

Meest gestelde vragen

Deze actie is geldig tot en met 19 september 23:59u mits onze NBFM Pilates ringen niet meer voorradig zijn. 

De gezamenlijke startdatum van het programma is 20 september. Op deze dag starten we om 20:00 uur met het live webinar, waarin we je alles stap voor stap gaan uitleggen. 

Mocht je later willen beginnen dan de startdatum dan is dit geen probleem. Je kan namelijk het workout volgen wanneer het jou uitkomt. Als je ons mailt dan plannen we het voor je in op de datum wanneer je wil beginnen. 

Op het moment dat je de 6 weekse eindcontrole/goedkeuring hebt gehad adviseren we je eerst om fijn een basis te leggen met ons Fitplan. Vanuit hier kan je dan later het Pilates programma volgen. 

Als je borstvoeding geeft kan je prima meedoen met het pilates programma. We zullen dit tijdens het webinar uitgebreid toelichten. 

Het programma bevat workouts video’s die 20 minuten duren. Je kan het dus eenvoudig inpassen in een druk schema. 

Je hoeft daarnaast niet elke dag te trainen en je kan fijn de workouts verplaatsen naar de dagen dat het voor jou goed uitkomt. Op deze manier kan je naast de structuur het volledig eigen maken. 

De intensiteit is vrij hoog, maar kan je wel goed doseren. Je zal merken dat als je kracht en cardio training gewend bent dit een hele andere soort training is, waarmee je in een korte tijd een groot verschil kan realiseren

"Ga nu voor het NBFM Pilates program en krijg sterke en slanke spieren!''

Het NBFM Pilates program!

Normaal 399,-

Nu 147,-

#1 Bonus: krijg 1 jaar toegang tot de 

NBFM app en online omgeving t.w.v. 99,- 

Het NBFM Pilates program is uitverkocht en niet meer beschikbaar!

Klik op de button om te starten met ons Fitplan + 40% instapkorting!

[]