Winkelwagen

NBFM Fitplan voor moeders!

Realiseer jouw fitheids, afval en shape doelstellingen,
zonder extreme voeding en sportschema's te volgen!

Beste mama

Je wil graag afvallen, werken aan je fitheid en shape, maar je hebt eigenlijk geen idee hoe je dit het beste kan implementeren in het drukke moederschap. 

 

Je wil graag een fijne shape, waarmee je jezelf happy voelt in je eigen lichaam.

 

Je hebt geen tijd om uren in de keuken te staan en ook geen idee wat je nou precies moet eten. Daarbij lust je partner en kinderen ook niet alle nieuwe dingen die jij uitprobeert. 

 

En je hebt niet eens 5 minuten voor jezelf, laat staan dat je 3 x in de week tijd hebt om naar een sportschool te gaan of elders te sporten. 

 

Op dit moment ben je niet in balans, niet zo fit als je zou willen zijn en regelmatig futloos. 

 

Elke week begin je na het weekend weer vol enthousiasme “ik ga er weer voor” je hebt al ontelbare dingen geprobeerd om vervolgens in de loop van de week weer terug te vallen in je oude gewoonten en patronen. 

 

Je wil het voorbeeld zijn voor je kinderen en jezelf optimaal voelen, zodat je nu, maar ook in de toekomst alle ballen kan hooghouden. 

 

Je weet dat als je niks gaat veranderen het zo blijft zoals het nu is. 

Het getal op de weegschaal blijft hetzelfde en de cm rondom je taille ook. 

 

Dat je energieniveau en futloosheid je in de weg blijft staan om het maximale uit jezelf, je partner en je gezin te halen. 

 

Je kleding niet fijn zit zoals je zou willen. 

 

Het een continue strijdt blijft met sporten, eten en het vinden van de balans. 

 

Hierdoor blijf je jezelf onprettig voelen in je eigen lichaam. 

 

Diep van binnen weet je dat er wat moet gebeuren, maar je hebt de stap nog niet gezet om er voor te gaan. Het juiste moment is nog niet langs geweest en je hebt weinig vertrouwen in dat het je dit keer wel gaat lukken?

Video afspelen

Hoe zou het voor je zijn als

Daarom heb ik het NBFM Fitplan ontwikkeld!

Jouw persoonlijke voedingsplan

Nadat jouw persoonlijke gegevens zijn ingevoerd, weet je precies hoeveel kilocalorieën je per dag mag eten en wat de optimale verdeling is van je koolhydraten, vetten en eiwitten. Op deze manier heb je een eenvoudig overzicht in jouw voedingspatroon.

NBFM Home workouts & Live workouts!

Wekelijks verschillende, korte & krachtige, leuke en uitdagende workouts doen vanuit huis. Van stabiliteits-beginner workout, yoga/meditation, strenght, cardio/hiit tot boxing in verschillende niveaus, zodat je altijd de juiste trainingsprikkel krijgt. Ook kan je fijn onze live workouts volgens met een van onze toptrainers. Het enige wat je nodig hebt is een matje.

NBFM BBB programma home workout
Gezonde recepten en voedingstips

Gezonde recepten en voedingstips

Eenvoudige, gevarieerde en mommy proof recepten voor het hele gezin. Op deze manier zet je voortaan gerechten in een handomdraai op tafel. Een combinatie van je huidige voedingspatroon en de recepten uit onze NBFM gerechten database, zodat je het nu, maar ook in de toekomst goed kan blijven volhouden.

NBFMama community

Deel je ervaringen en resultaten met mede NBFMama’s! Heb je een vraag, motivatie nodig of een nieuw recept? Samen sta je sterker dan alleen en door de NBFM community doe je het nooit helemaal alleen..

NBFM BBB programma community
NBFM BBB programma online seminar

Wekelijks een groepscall

Wekelijks zal er in de corona-tijd een groepscoaching call zijn. Tijdens deze call drink ik gezellig een (virtuele) kop koffie of thee met jullie en beantwoord ik verschillende vragen. Ook geef ik praktische tips en adviezen in deze moeilijke tijden.

Dit zijn de ervaringen van Roos (-20kg) en Suzanne (-21kg)

Het liefst had ik mij verscholen en achter een pilaar gestaan toen de linkse foto werd gemaakt. Inmiddels ben ik, samen met Kimberly van NBFM, -20 kg afgevallen en zo onwijs blij. Soms lijkt het onwerkelijk, niet realistisch en een veel te lange weg. Voor iedereen weggelegd maar niet voor jou. Tot het moment dat je besluit om het heft in eigen handen te nemen en te kiezen voor je eigen geluk.
Roos
-20kg
Na de bevalling ben ik heel wat extra kilo’s aangekomen. Ik wilde weer gezond worden en lekker kunnen spelen met m’n zoontje. Ik vind het enorm fijn dat het geen dieet is. Je kiest zelf wat je eet, maar leert keuzes te maken. In de eerste 5 maanden ben ik 21 kilo afgevallen en voel ik me veel fitter.
Suzanne
-21kg

Het NBFM Fitplan is iets voor jou als

Je hoeft geen sportliefhebber te zijn om mee te doen

Er zijn vele moeders in onze community die niet sport minded zijn. Wel weten ze door eenvoudige workouts te doen die niet te lang duren, dat er veel winst gehaald kan worden. Je krijgt meer energie, voelt je fitter en kan sporten op je eigen tempo en niveau, vanuit je vertrouwde omgeving.

Je kunt ook meedoen als je geen mama bent

Naast de vele moeders die deelnemen aan onze programma’s, zijn er ook vele vrouwen die niet of nog geen moeder zijn. Je kan dus fijn meedoen en werken met alle tools die geschikt zijn voor vrouwen.

Geef je op dit moment borstvoeding

Ook dan kun je deelnemen! Extreem snel afvallen en dus een hele grote negatieve energiebalans (minder energie dan je nodig hebt), adviseren wij aan niemand binnen NBFM, en dus ook niet als je borstvoeding geeft. Je kan dus prima werken aan je doelstellingen zonder dat dit nadelige effecten heeft op je borstvoeding. Gezond eten in de juiste hoeveelheden is juist belangrijk voor moeder en kind.

Er wordt rekening gehouden met het geven van borstvoeding en ook kun je met dit programma normaal blijven eten en dat is heel prettig voor de rest van het gezin. Ik ben in totaal 9,5 kilo afgevallen! Ik had dit nooit verwacht en ik ben dan ook heel trots op dit resultaat.
Kim
-9,5kg

Je hoeft geen keukenprinses te zijn

Onze recepten zijn eenvoudig, snel te maken, gezond, lekker en geschikt voor het hele gezin. Zo hoef je dus voortaan niet meer te zoeken naar allerlei moeilijke recepten, uren in de keuken te staan en allerlei onbekende ingrediënten in huis te halen.

Kan ik alles vanuit huis doen?

JA zeker! Bij Newborn Fit Mama is het plan volledig op het drukke moederschap gericht. Je kon altijd alles al vanuit huis doen, maar dat is in deze Corona tijd natuurlijk nog fijner. Je hebt altijd je persoonlijke plan op zak.

Dit zijn de ervaringen van Charlotte (-8 kg) en Marjolijn (-13 kg)

Na 1,5 jaar lang ontelbare pogingen zelf te hebben gedaan, heeft NBFM er uiteindelijk voor gezorgd dat de knop bij mij echt omging en is het me gelukt mijn eetpatroon definitief te veranderen. Én heb ik het plezier in sporten teruggevonden. In drie maanden tijd viel ik 8 kilo af en zit ik weer op het gewicht waar ik me goed bij voel.
Charlotte
-8kg
Beste beslissing ooit want het is mij gelukt, ik ben nu in totaal 13 kilo afgevallen en 15cm buikomvang kwijt! Wat me zo aanspreekt in dit programma is dat je zelf leert wat je kan en mag eten en dit kan bijhouden in de app zodat je ook zelf inzicht krijgt wat je verkeerd doet. Geen voorgekauwde menu’s met eten wat je eigenlijk niet aanspreekt maar echt zelf puzzelen met handvatten en tips.
Marjolein
-21kg

NBFM is het meest toonaangevende platform op het gebied van lifestyle coaching voor moeders in Nederland

Kimberly

Mijn naam is Kimberly

Mama van Ramos en onze tweeling Bobby en Charly. Ik weet als geen ander dat het lastig kan lijken om een balans in je voedingspatroon te vinden, gewicht te verliezen,te shapen en dat ook nog te behouden. Zeker als je moet beginnen.

Al meer dan 7000 moeders gingen je voor en volgden het NBFM Fitplan

De afgelopen jaren heb ik duizenden online coaching sessies mogen geven. Inmiddels weet ik na alle jaren ervaring, dat het moeilijker lijkt dan dat het daadwerkelijk is. Door aan de slag te gaan met de eenvoudige stappen van NBFM kan jij net als vele andere moeders je doelstellingen gaan realiseren en misschien nog wel belangrijker, deze ook behouden.

Ik werkte onder andere samen met

Kelly Caresse

Ik werkte onder andere samen met

Willemijn

Elise Joanne

Hier een overzicht van wat inbegrepen zit

NBFM Fitplan

Makkelijk te bereiden gezinsrecepten, uitdagende en gevarieerde home workout video’s, praktisch werkboek met eenvoudige opdrachten en de besloten community. Kies voor 3 of 12 maanden toegang tot de NBFM app en online omgeving.

NBFM Fitplan pro

Bovenop alle tools van het Fitplan, krijg je bij het PRO programma, 1 op 1 online coaching sessies. Tijdens deze sessies analyseren we je voeding- sport en beweegpatronen, en maken we samen een concreet actieplan dat precies aansluit bij jouw wensen en doelstelling(en).

NBFM tevredenheid – label

Wij willen net als jij dat je een optimaal resultaat gaat behalen. Ons plan is zo opgesteld dat jij jouw dromen en doelen waar kan gaan maken. Belangrijk hierin is wel dat je doet wat nodig is om dit te bereiken.

Mocht je in het onwaarschijnlijke geval geen resultaat halen omtrent je fitheid, afval of shape doelen binnen 8 weken? Stuur ons dan een mail met wat je hebt gedaan om je doelstellingen te realiseren.

Je hebt de resultaten gezien van de vele deelnemers aan onze programma’s die ontzettend veel resultaat hebben geboekt met onze programma’s. Nu heb je ook nog eens de tevredenheidsgarantie. Je loopt dus in ieder opzicht geen enkel risico om er vol gas voor te gaan en te investering in dit programma en daarmee in jezelf.

Kies jouw NBFM Fitplan

NBFM Fitplan

Voor 99,-

12 maanden

NBFM Fitplan

Voor 49,-

3 maanden

83% van de mama’s maakt deze keuze!

NBFM Fitplan

Voor 29,-

1 maand

Meest gestelde vragen

Al onze lidmaatschapen stoppen automatisch. De periode die je kiest is de looptijd van je lidmaatschap. Je hoeft dus niet je lidmaatschap op te zeggen.

Je kan beginnen met het NBFM Fitplan op het moment dat jij er klaar voor bent. Wel adviseren we altijd om te wachten met intensief bewegen of sporten, nadat je de 6 weekse eindcontrole en goedkeuring hebt gehad van de verloskundige of gynaecoloog.

Twijfel je hierover stuur ons dan gerust een mail, zodat we je hierin van een persoonlijk advies kunnen voorzien. 

Op het moment dat je vragen hebt, ergens niet uitkomt of extra advies wenst kan je ons altijd mailen. Wij reageren altijd binnen 24 uur en dit is vaak eerder, zodat je zo snel mogelijk weer verder kan. Heb je extra hulp of coaching nodig dan zijn er ook mogelijkheden voor 1 op 1 coaching sessies. Je kan ons dan het beste even mailen, zodat we je kunnen voorzien van een persoonlijk advies van de mogelijkheden.

Je kan tussentijds switchen van lidmaatschap. Stel: je hebt gekozen voor 3 maanden en je merkt na 1 week dat het je zo goed bevalt dat je achteraf liever een jaar lidmaatschap had gekozen. Je kan ons dan even contacten om dit te wijzigen, zodat je alleen het verschil hoeft te voldoen.

Newborn Fit Mama is gericht op het drukke moederschap en alles is ontwikkeld om vanuit huis te doen. Je krijgt geen kant en klare lijsten of standaard schema’s die op lange termijn niet zijn vol te houden. Je werk met alle eenvoudige NBFM tools aan een duurzaam resultaat. Je leert dus aanpassingen/veranderingen te maken in jouw eigen leven die je nu, maar ook in de toekomst kan continueren.

Heb je nog vragen of twijfels, voordat je je aanmeldt? Blijf er dan niet mee zitten. Stuur ons een mail: [email protected]

[]