NBFM Fitplan

Altijd je plan bij de hand om af te vallen en fit te worden vanuit huis

Meld je aan en start direct!

NBFM is één van de meest toonaangevende platforms op het gebied van lifestyle coaching voor mama’s in Nederland.  In onze NBFM online omgeving zijn maar liefst 2000+ moeders actief.  Binnen deze mama community motiveren en inspireren we elkaar en behalen hierdoor nog meer resultaat. Je ontvangt maandelijks de nieuwste innoverende workouts die je kan doen wanneer het jou uitkomt. Daarbij worden er wekelijks gezonde, makkelijke en snel te bereiden recepten en voedingstips gedeeld. NBFM biedt je alle tools die je nodig hebt om af te vallen en fit te worden. 

NBFM app Trainen Zwangerschap
Altijd je persoonlijke plan bij de hand
Het NBFM Fitplan werkboek
1 jaar toegang tot de NBFM online omgeving
Lid van de NBFM community

Wat andere mama's vinden

Beste beslissing ooit want het is mij gelukt, ik ben nu in totaal 13 kilo afgevallen en 15cm buikomvang kwijt! Wat me zo aanspreekt in dit programma is dat je zelf leert wat je kan en mag eten en dit kan bijhouden in de app zodat je ook zelf inzicht krijgt wat je verkeerd doet. Geen voorgekouwde menu’s met eten wat je eigenlijk niet aanspreekt maar echt zelf puzzelen met handvatten en tips van Kimberley!
Marjolein
Er wordt rekening gehouden met het geven van borstvoeding en ook kun je met dit programma normaal blijven eten en dat is heel prettig voor de rest van het gezin. Ik ben in totaal 9,5 kg afgevallen! Ik had dit nooit verwacht en ik ben dan ook heel trots op dit resultaat. Kimberly is een topper en ik raad dit programma zeker aan!
Kim
Dit was de beste keus ooit! Want ik had niet verwacht dat ik mij door dit programma zo geweldig ging voelen. Het is echt heel erg goed te volgen want je mag gewoon nog eten, maar bewuster en gezonder. Bovendien ga je aan de slag met leuke workouts.
Linsey

* Dit zijn persoonlijke ervaringen van leden van de Newborn Fit Mama Community. De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.

Dit vind je in het programma

NBFM app Trainen Zwangerschap

Jouw persoonlijke plan

In de online omgeving van NBFM ga je starten met het invoeren van je persoonlijke gegevens. Zo voer je metingen door om je beginsituatie te bepalen en aan de hand hiervan kan je eenvoudig je voortgang registreren. Als de gegevens zijn ingevoerd weet je precies hoeveel kilocalorieën je per dag mag eten en wat de optimale verdeling is van je koolhydraten, vetten en eiwitten. Zo weet je dus voortaan altijd hoeveel je mag eten om je gewenste resultaat te behalen.

NBFM app Trainen Zwangerschap

De NBFM home workoutvideo’s

Wij begrijpen dat je niet altijd de tijd hebt om uren te trainen en ook niet om helemaal uit te zoeken hoe je nu het beste kan trainen. De NBFM workouts zijn zo ingericht dat je geen materialen nodig hebt en op drie verschillende trainingsniveaus kan trainen. Zo kan je in een korte tijd effectief trainen. Maandelijks ontvang je de nieuwste NBFM yoga, cardio/HIIT, strength en boxing workouts. Dit alles vanuit huis en je hebt alleen een matje nodig.

NBFM app Trainen Zwangerschap

Wekelijks gezonde recepten en voedingstips

In de online omgeving van NBFM staan maar liefst zes E-books met vele uiteenlopende gerechten. Deze gerechten zijn eenvoudig, gevarieerd en mommy proof. Op deze manier zet je voortaan je gerechten in een handomdraai op tafel, hoef je  niet het hele internet af te speuren naar moeilijk gerechten en eet elke dag lekker!

NBFM app Trainen Zwangerschap

NBFM Community

De NBFM community is het platform waarin we met allemaal gelijkgestemden werken aan dezelfde doelstellingen. Wil je ervaringen en resultaten delen, heb je een vraag, motivatie nodig of een nieuw recept? Samen sta je sterker dan alleen en door de NBFM community doe je het nooit helemaal alleen.

NBFM app Trainen Zwangerschap

NBFM Fitplan werkboek

Om zo gericht mogelijk aan het werk te kunnen in eenvoudige stappen is het NBFM Fit Plan werkboek ontwikkeld. Met dit werkboek word je, je bewust gemaakt van je eigen gedrag en leer je gericht aanpassingen te doen die nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Kies je lidmaatschap

NBFM Fitplan

99Per jaar
  • Altijd je persoonlijke plan bij de hand
  • Yoga, Cardio/HIIT, Strenght en Boxing
  • 6 e-books met gezinsrecepten
  • De NBFM home workouts
  • 1 jaar toegang tot de NBFM online omgeving
  • Wekelijks nieuwe recepten
  • NBFM Fit Plan werkboek

* Heb je een vraag? kom je er niet uit of heb je extra coaching nodig bij het NBFM Fitplan? Er zijn mogelijkheden tot persoonlijke coaching sessies/calls. Stuur dan een mailtje naar info@newbornfitmama.nl