NBFM Fitplan smartwatch

Herken je dat?

Je wilt graag afvallen, werken aan je fitheid en shape voor de feestdagen, maar hebt geen idee hoe je dit nou het beste kan doen?

Je hebt geen tijd om uren in de keuken te staan en wekelijks meermaals naar de sportschool te gaan.

Op dit moment heb je eigenlijk niet de balans die je wel graag zou willen, omdat je weet dat dit je hetgeen oplevert wat je echt graag wil. ‘Fit, energiek en jezelf prettig voelen in je eigen lichaam’

Diep van binnen weet je dat er wat moet gebeuren, maar je hebt de stap nog niet gezet om er voor te gaan. Het juiste moment is nog niet langs geweest en je hebt weinig vertrouwen dat het je ook dit keer wel gaat lukken?

NBFM app Trainen Zwangerschap

Mijn naam is Kimberly

Mama van Ramos (2) en onze tweeling Bobby en Charly. Als geen ander weet ik dat het moederschap druk en hectisch kan zijn en je jezelf regelmatig op de tweede plaats zet. Daarom heb ik het NBFM Fitplan ontwikkeld + de NBFM Smartwatch!

Het NBFM Fitplan is het programma wat alle tools bevat, waarmee je als moeder eenvoudig aan de slag kan met je voeding, workouts video's in combinatie met een bruisende en motiverende community met gelijkgestemden.

Dit alles kan je eenvoudig doen vanuit huis wanneer het jou uitkomt.

3000 + deelnemers
Al meer dan 3500
online consults
-1100 gram
gemiddeld per week

Hoe zou het voor je zijn als:

Je voortaan eenvoudige, lekkere en gezonde gezinsrecepten in een handomdraai op tafel zet?
Dat je vanuit thuis workouts kan doen, zonder materiaal en op je eigen niveau!
Voortaan het niet alleen hoeft te doen, maar met gelijk gestemden in een super motiverende- inspirerende community.
Je binnen 24u altijd antwoord hebt op al je vragen omtrent jouw doelstelling

Daarom heb ik het NBFM Fitplan voor je ontwikkeld

Dit vind je in het programma

NBFM app Trainen Zwangerschap

Jouw persoonlijke plan

Als je persoonlijke gegevens zijn ingevoerd weet je precies hoeveel kilocalorieën je per dag mag eten en wat de optimale verdeling is van je koolhydraten, vetten en eiwitten. Zo weet je dus voortaan altijd hoeveel je mag eten om je gewenste resultaat te behalen.

NBFM app Trainen Zwangerschap

Gezonde recepten en voedingstips

Eenvoudige, gevarieerde en mommy proof recepten. Op deze manier zet je voortaan gerechten in een handomdraai op tafel met de NBFM e-books.

NBFM app Trainen Zwangerschap

NBFM Community

Deel je ervaringen en resultaten, heb je een vraag, motivatie nodig of een nieuw recept? Samen sta je sterker dan alleen en door de NBFM community doe je het nooit helemaal alleen.

NBFM app Trainen Zwangerschap

NBFM Fitplan werkboek

Met dit werkboek word je, je bewust gemaakt van je eigen gedrag en leer je gericht aanpassingen te doen die nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Wat andere mama's vinden

Dit was de beste keus ooit! Want ik had niet verwacht dat ik mij door dit programma zo geweldig ging voelen. Het is echt heel erg goed te volgen want je mag gewoon nog eten, maar bewuster en gezonder. Bovendien ga je aan de slag met leuke workouts.
Linsey
Bij Newborn fit mama vond ik een manier die bij mij past: Ik kan thuis sporten met korte doeltreffende oefeningen, kan mijn eten in de gaten houden en dat allemaal via mijn telefoon. Ideaal! Sterker nog, doordat ik de oefeningen thuis kan doen “sport” mijn dochtertje vaak mee en dat maakt het een stuk gezelliger voor mij.
Kimberly

Het NBFM FItplan is iets voor jou als

Je heel graag 5 kg wil afvallen, fitter, energieker en lekkerder in je eigen lichaam wil voelen voor de feestdagen
Je motivatie en inspiratie nodig hebt en een stok achter de deur.
Je wekelijks lekker, gevarieerd en gezond wil eten met het hele gezin.
Dat je wil dat je kleding je weer lekker en prettig zit.
Je ontzettend druk bent en geen tijd hebt om uren te sporten en in de keuken te staan.
Je er klaar mee bent om aan te modderen, en nu eens ECHT resultaat wil.

Je hoeft geen sportliefhebber of sportief te zijn om mee te doen

Er zijn vele moeders in onze community die niet allemaal sport minded zijn. Wel weten ze door eenvoudige workouts te doen die niet te lang duren er veel winst gehaald kan worden. Je krijgt meer energie, voelt je fitter en kan sporten op je eigen tempo en niveau.

Je kunt ook mee doen als je geen mama bent

Naast natuurlijk de vele moeders die deelnemen aan ons programma zijn er ook vele vrouwen die niet of nog geen moeder zijn. Je kan dus fijn meedoen en werken met alle tools die geschikt zijn voor vrouwen.

Geef je op dit moment borstvoeding?

Ook dan is het voor je mogelijk om mee te doen. Extreem afvallen adviseren wij nooit en ook geen hele grote negatieve energiebalans (minder energie dan je nodig hebt). Je kan dus prima werken aan je doelstellingen zonder dat dit effecten heeft op je borstvoeding.

Er wordt rekening gehouden met het geven van borstvoeding en ook kun je met dit programma normaal blijven eten en dat is heel prettig voor de rest van het gezin. Ik ben in totaal 9,5 kilo afgevallen! Ik had dit nooit verwacht en ik ben dan ook heel trots op dit resultaat.
Kim

Je hoeft geen keuken prinses te zijn 

Onze recepten zijn eenvoudig, snel te maken, gezond, lekker en geschikt voor het hele gezin. Zo hoef je dus voortaan niet meer te zoeken naar allerlei moeilijke recepten, uren in de keuken te staan en allerlei onbekende ingrediënten in huis te halen.

Hoe weet ik zeker dat ik het resultaat ga behalen?

Er is maar een ding dat je 100% zeker weet. Dat als je geen actie onderneemt, je niet het resultaat gaat boeken wat je wil. Ga je wel aan de slag met het programma dan zal je merken dat je lichamelijk echt gaat veranderen.

Dit programma heb ik gemaakt om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken als moeder. Zodat je NU direct kan starten met aanpassingen die je makkelijk als moeder kan invoeren. De keuze om er voor te gaan is natuurlijk geheel aan jou.

Waarom al meer dan 3000+ moeders je voor gingen?

Afgelopen jaar gaven we binnen NBFM duizenden online coaching sessies en hielpen we moeders naar de beste versie van zichzelf. Deze moeders hebben geleerd om hun lifestyle aan te passen met een blijvend resultaat.

Dit zijn de ervaringen van Charlotte en Marjolijn

Na 1,5 jaar lang ontelbare pogingen zelf te hebben gedaan, heeft NBFM er uiteindelijk voor gezorgd dat de knop bij mij echt omging en is het me gelukt mijn eetpatroon definitief te veranderen. Én heb ik het plezier in sporten teruggevonden. In drie maanden tijd viel ik 8 KILO af en zit ik weer op het gewicht waar ik me goed bij voel.
Charlotte
Beste beslissing ooit want het is mij gelukt, ik ben nu in totaal 13 KILO afgevallen en 15CM buikomvang kwijt! Wat me zo aanspreekt in dit programma is dat je zelf leert wat je kan en mag eten en dit kan bijhouden in de app zodat je ook zelf inzicht krijgt wat je verkeerd doet. Geen voorgekauwde menu’s met eten wat je eigenlijk niet aanspreekt maar echt zelf puzzelen met handvatten en tips.
Marjolein

NBFM is één van de meest toonaangevende platforms op het gebied van lifestyle coaching voor mama’s in Nederland.

 • In onze NBFM online omgeving zijn maar liefst 3000+ moeders actief.
 • Binnen onze mama community motiveren en inspireren we elkaar en behalen hierdoor nog meer resultaat.
 • Door de eenvoudige stappen toe te passen van Newborn Fit Mama verliest de gemiddelde mama 0,5 tot 1 kilo per week.
 • NBFM bied je alle tools die je nodig hebt om af te vallen en fit te worden.

Ik werkte onder andere samen met

Kelly Caresse
Willemijn
Elise Joanne

Hier is een overzicht van alles dat inbegrepen is

NBFM Fitplan

Makkelijk te bereiden gezinsrecepten, uitdagende en gevarieerde home workout video's, praktisch werkboek met eenvoudige opdrachten en de besloten community. Plus 1 jaar toegang tot de NBFM app en online omgeving. 

Bonus 1: NBFM Smartwatch Neo Health Go (waarde € 115,-)

Inzage in je hartslag, live en na je training, trackt je verbruikte kilocalorieën, afgelegde afstand, uren slaap, dagelijks doel, tijd actief en meer. De Smartwatch die er voor zorgt dat je in combinatie met ons programma er nog meer uit gaat halen.

Bonus 2: Online training (waarde € 99,-)

Tijdens de online training vertel ik je stap voor stap hoe je met dit programma 5 kilo gaat afvallen voor de feestdagen in 21 dagen. We maken een concreet plan met actiepunten, zodat je super effectief  kan werken met de NBFM smartwatch richting een fantastisch resultaat!

Start met het NBFM Fitplan!

Fitplan + NBFM Smartwatch

349Per jaar
 • 6 e-books met gezinsrecepten
 • De NBFM home workouts
 • 1 jaar toegang tot de NBFM online omgeving
 • Besloten community
 • NBFM Fit Plan werkboek
 • #Bonus 1 NBFM Smartwatch
 • #Bonus 2 Gratis online training
 • countdownmail.com
 • NORMAAL 349,-
 • NU SLECHTS 149,-