Member Discount – Weight loss program: Kimberly back in shape

Volg het NBFM Weight Loss Program Kimberly back in shape edition, behaal het resultaat waar je van droomt en leer hoe je dit kan onderhouden.

Ben jij dit?

JE BENT OP DIT MOMENT NIET GELUKKIG MET JE LICHAAM
JE WIL VOOR JEZELF, JE GEZIN EN DE TOEKOMST MEER UIT JE LEVEN HALEN
JE BENT AL VAKER AFGEVALLEN, MAAR KAN DIT GEWICHT NIET BEHOUDEN
JE WILT ONTZETTEND GRAAG AFVALLEN EN JEZELF FIT VOELEN
JE WIL NIET ELKE WEEK WEER OPNIEUW BEGINNEN MET DIËTEN
JE HEBT GEEN VERTROUWEN DAT HET JE OOIT GAAT LUKKEN

Zet jij de eerste stap?

Ik weet dat het lastig is om de eerste stap te zetten. Je verwacht namelijk van jezelf dat het allang gelukt had moeten zijn om die kilo’s af te vallen en weer fit te zijn. De werkelijkheid is helaas anders, je bent onzekerover je lijf,  wat niet meer hetzelfde is. Je voelt je verre van fit en energiek. Je baalt hier ontzettend van en je voelt je hier totaal niet fijn bij, omdat het je nog niet gelukt is om te zijn wie je wil zijn.

Ik kan je helpen!

Ik help moeders om af te vallen, fit te worden en te laten bruisen van energie. Bovenal help ik je om je weer happy te laten voelen in je eigen lichaam. Afgelopen jaren hebben we binnen Newborn Fit Mama honderden moeders geholpen om dit te realiseren. Vanuit al deze verschillende ervaringen, successen, onderzoeken en programma’s hebben we het meest succesvolle afvalprogramma ontwikkeld voor moeders. Het NBFM Weight Loss Program!

Neem de regie in handen over je eigen lichaam

Ik ben Kimberly, mama van Ramos (2,5 jaar) en onze 10 weken te vroeg geboren tweeling Charly en Bobby (4 maanden). En partner van mijn vriend Eddy en eigenaresse van Newborn Fit Mama ;).  Al met al een ontzettend druk leven zoals je zal begrijpen.

Nu is het tijd om na mijn intensieve bevalling en heftige periode door de vroeggeboorte van Bobby en Charly, ook zelf weer volledig back in shape te komen. Dit ga ik doen met het NBFM Weight Loss program samen met een groep moeders. Waar jij er één van kan zijn!

Dit is het programma dat ik samen met jou wil volgen. Ik neem je mee aan mijn hand om je te laten zien dat het ondanks de drukte en hectiek goed te doen is. Dit programma zorgt ervoor dat je precies weet wat je moet doen en geeft je controle over je lifestyle. Het kan je leven voorgoed doen veranderen.

Wat moeders zeggen over Newborn Fit mama

Doordat je in de basis alles mag eten, ervaar ik het niet als diëten. Het is leren juiste keuze’s maken, zelf de regie hebben en niet meer varen op gewoonte’s en dat jongens.. Dát heeft mij veranderd! Ik heb zelf weer regie over wat ik eet en wil eten. Ik raad het élke mama aan en gun iedereen de fijne, laagdrempelige, maar super motiverende coaching van Kimberly! Want jongens, NBFM werkt écht! Nicole
Nicole
NBFM heeft mijn leven drastisch veranderd. Dankzij het programma van Kimberly ben ik de mama én vrouw die ik wilde worden: energiek, fit en vol levenslust. Door een einddoel met tussen doelen te stellen op papier, elke dag mijn workouts te doen én gezond en goed te eten volgens de foodtracker viel ik in drie maanden tijd 10 kg af en vele centimeters.
Paula

Is het NBFM Weight Loss Program geschikt voor jou?

WIL JE 5 TOT 30 KILO AFVALLEN? SHAPEN EN FIT WORDEN?
HEB JIJ BEHOEFTE AAN EEN BEWEZEN AFVALMETHODE?
DUIDELIJKHEID EN STRUCTUUR WAT JE GEGARANDEERD RESULTAAT GAAT OPLEVEREN?
EN BEN JE BEREID OM ER 100% ALLES AAN TE DOEN OM AF TE VALLEN?
WIL JE HET NU ECHT ANDERS?

Als jij alle bovenstaande vragen met een JA kan beantwoorden dan is mijn programma perfect voor je. Ik leer je in dit programma stap voor stap wat je moet doen. Van de verliefdheidsfase (fase 1) tot de obstakel en stabiliteitsfase (fase 2 en 3) tot de herhalingsfase (fase 4) van dit bewezen succesprogramma.

Creëer een nieuwe lifestyle, die voorgoed je leven verandert

Het is niet het zoveelste programma wat je enkel wat tips geeft en waar je het vervolgens weer zelf moet gaan uitzoeken. We creëren samen een lifestyle die het mogelijk maakt om de balans te krijgen in jouw leven als moeder. Dit doen we door een basis te bouwen, waarop je altijd kan terugvallen. We werken stap voor stap toe naar jouw eindresultaat zodat je succesvol afvalt.

Het is nu tijd voor jezelf en dit is je kans om je eindelijk weer lekker te voelen in je eigen lichaam. Alle succesvolle moeders en ikzelf hebben deze stappen doorlopen. Je nieuwe lifestyle krijg je niet voor 12 weken, maar voor de rest van je leven. Zet jij de stap naar de nieuwe versie van jezelf?

Meer succesverhalen

Dit weekend ben ik voor het eerst weer gaan winkelen voor mezelf. ik ben door Newborn Fit Mama van maat 44/xl naar 38/M en van sommige dingen maat S gegaan! Als iemand mij dit in januari had verteld dan had ik diegene echt keihard uitgelachen. Dit had ik echt waar nooit durven dromen, nog een paar kilo en dan heb ik een gezond BMI iets wat ik sinds mijn 14e niet heb gehad en altijd heb gedacht dat het niet voor mij was weggelegd.
Mama
Dit was de beste keus ooit! Want ik had niet verwacht dat ik mij door dit programma zo geweldig zou gaan voelen. Het is echt heel erg goed te volgen want je mag gewoon nog eten, maar bewuster en gezonder. Bovendien ga je aan de slag met leuke workouts.
Linsey

Dit vind je in het programma

In 12 weken stap voor stap werken aan jouw droomlichaam

In de komende 12 weken kom je erachter welke aanpassingen je moet doen om je lifestyle voorgoed te veranderen. Je leert hoe je het resultaat gaat behalen, uit te bouwen, maar nog belangrijker te onderhouden.

Wekelijks een nieuwe module

Wekelijks ontvang je een module in je mailbox. Hierin kan je precies lezen wat je moet doen. Elke module bevat een video of online training en specifieke opdrachten.

Een super inspirerende community

Samen sta je sterker dan alleen. We brengen je bijeen met gelijkgestemden moeders waardoor je nog meer uit je proces gaat halen. Dit heeft altijd aan inspirerend effect.

Online video’s, coaching calls en live trainingen

Video’s met praktische tips die je gelijk kan toepassen. live trainingen om al je vragen te stellen en ook nog eens 1 op 1 calls voor voedingsanalyses.

Praktische opdrachten sheets

Onze modules bevatten sheets die je eenvoudig kan invullen, uitwerken/schrijven om zo nog gerichter te werken aan je resultaat.

Wat krijgt je bij het NBFM Weight Loss Program Kimberly back in shape edition

  • Een compleet bewezen afval programma
  • 12 weken wekelijks 1 module
  • Wekelijks coaching video’s
  • Online live webinar met Q & A
  • Volledig online op eigen tempo te volgen
  • Je wordt gekoppeld aan een NBFM coach
  • Besloten community van het Kimberly back in shape groep
  • 1 één op één coaching call
  • 1 jaar lidmaatschap voor de NBFM app en online omgeving

Het NBFM Weight Loss Program van Kimberly is het meest complete programma dat je online zult aantreffen. Kimberly heeft al tientallen masterclasses gegeven, honderden moeders succesvol gecoacht en geholpen om een nieuwe lifestyle te ontwikkelen. Alle kennis, de stappen die succesvolle moeders hebben doorlopen en onderzoeken zijn gebundeld in dit programma. Het NBFM Weight Loss Program zorgt ervoor dat jij de regie over je lifestyle en je resultaat krijgt. Leer hoe je dit stap voor stap realiseert, zodat ook jij je weer helemaal happy en zelfverzekerd voelt in je eigen lichaam als moeder.

Wat is je investering?

Met het NBFM Weight Loss Program ga je direct vanaf week 1 resultaat behalen. Je volgt het programma in je eigen tempo, waardoor het realistisch voor je is. Kan je niet wachten? Je kan NU aanmelden, zodat je zeker bent van een plek in de groep die start op 30 september.

Betaal als NBFM member slechts 199,- euro en profiteer tot en met dinsdag 10 september optimaal van deze unieke korting en bonussen!

Exclusieve bonussen

#1 Bonus

NBFM weegschaal (naadloos geïntegreerd en gekoppeld aan onze NBFM app; Deze meet onder andere spiermassa, vetmassa, vocht, BMI en nog veel meer (t.w.v. € 115,-)

#2 Bonus

Lifetime membership op de NBFM app en online tot de NBFM omgeving (t.w.v. € 499,-)

#3 Bonus

VIP middag. Een unieke middag met Kimberly en Eddy met een live Q & A, een super gave workout en gezonde lekkernijen.

Zij gingen je al voor

JA, ik ga het gewoon doen...! En wat ben ik daar ongelooflijk blij mee. Ik had niet verwacht dat ik nu al zo’n succes behaald zou hebben. De teller staat op -20 KG. De besloten community is superfijn. De mede-mama’s met dezelfde struggles en onzekerheden, maar ook met tips en tricks of antwoorden op vragen. Je staat er niet alleen voor. De betrokkenheid van Kimberly doet supergoed. Ze heeft een hele positieve benadering en weet waar ze het over heeft. Ik ga nog even door want ik wil er nog zeker 10 kilo af hebben. Maar ik weet zeker dat ik het mij gaat lukken met NBFM!
Roos
Ik kan met trots naar mezelf kijken en ben blij met de resultaten die ik nu al bereikt heb. Kleren passen bijvoorbeeld al een stuk beter. Ik voel me fijn in het eetpatroon wat ik nu aanhoud en ik geniet ook weer van lekker eten! Ik ben super blij dat ik de stap heb genomen om mee te doen met het NBFM programma.
Dinja
Ik kan met trots vertellen dat ik nog 0,4 kg verwijderd ben van mijn streefgewicht, ik ben dan lichter dan dat ik was op mijn 18e. Bij aanvang van mijn traject had ik dit echt niet verwacht, maar het is me gelukt. Lieve Kimberly, super bedankt voor je geduld, goede adviezen, inzichten en schop onder mijn kont als dat nodig was. Dikke kus
Sanne

Kies voor het NBFM Weight Loss Program!

Heb je nog vragen of twijfels, voordat je je aanmeld?
Blijf er dan niet mee zitten. Mail ons even via info@newbornfitmama.nl

Wie weet tot binnenkort!

handtekening Kimberly