NBFM Exclusive

Door het grote succes van ons Exclusive Programma zitten wij helemaal volgeboekt. Het afnemen van dit abonnement is op dit moment niet mogelijk via onze website. Wil je toch beginnen aan dit programma neem dan contact met ons op via ons: contactformulier

NBFM Exclusive

Stap voor stap ga jij je doelstelling bereiken

NBFM gaf al ruim 3000+ online consulten waarin we vele doelstelling hebben mogen realiseren. Wil jij 10 kilo of meer afvallen en heb je echt een stok achter de deur nodig? In de wekelijkse consulten van het NBFM exclusive gaan we stap voor stap werken aan de punten waar jij tegen aanloopt en creëren we een basis. Met deze punten ga je gelijk aan de slag en leren we je hoe je altijd terug kan vallen op je basis. Wij zijn ervan overtuigd dat jij hetgeen kan realiseren wat je wil en wij helpen je graag om je doelstelling te bereiken.

NBFM app Trainen Zwangerschap
12 online coach consulten
Wekelijkse voedingsanalyse
1 jaar toegang tot de online omgeving van NBFM
Lid van de NBFM Community

Wat andere mama's vinden

In 12 weken tijd: opzoek naar betere keuzes maar wel gewoon eten dat bij mijn gezin past, iedere week een sessie met tips, motivatie en complimenten van Kimberly, de fijne app waar alle mama’s elkaar kunnen stimuleren en van elkaar leren en de workouts die je gewoon thuis kunt doen. Dit alles zorgt ervoor dat ik dit vol kan houden met als resultaat na 12 sessie’s -12,8kg!
Esther
Dit was de stok achter de deur die ik nodig had. In 12 weken dankzij de coaching van Kimberly, de effectieve workouts in de nbfm app en de lekkere recepten inmiddels 17 kilo slanker door het leven! Niet twijfelen, doen!”
Anneliek
Bij Newborn fit mama vond ik een manier die bij mij past: Ik kan thuis sporten met korte doeltreffende oefeningen, kan mijn eten in de gaten houden en dat allemaal via mijn telefoon. Ideaal! Sterker nog, doordat ik de oefeningen thuis kan doen “sport” mijn dochtertje vaak mee en dat maakt het een stuk gezelliger voor mij.
Kimberly

* Dit zijn persoonlijke ervaringen van leden van de Newborn Fit Mama Community. De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.

Dit vind je in het programma

NBFM app Trainen Zwangerschap

Jouw stok achter de deur

Wil je echt heel graag afvallen maar lukt het je maar steeds niet of heb je al van alles geprobeerd maar lukt het je maar niet om het vol te houden? Met het NBFM exclusive programma heb je wekelijks een online coaching sessie gedurende 12 weken. Samen stel je een einddoel op die je vervolgens in kleine en overzichtelijke subdoelen verdeeld. Wcreëren een lifestyle die bij jou past. Op deze manier gaan we samen werken aan de beste versie van jezelf.

NBFM app Trainen Zwangerschap

Ontvang wekelijks gezonde en gevarieerde recepten

Verantwoord afvallen na je zwangerschap met een voedingspatroon wat bij jou en je gezin past. We streven er samen na om dit te realiseren. Als moeder komt er vaak veel op je schouders terecht en is het wel zo fijn dat je makkelijk en snel te bereiden recepten kan maken. Met de zes E-books is gevarieerd en gestructureerd eten nog nooit zo eenvoudig geweest.

NBFM app Trainen Zwangerschap

Sport wanneer het jou het beste uitkomt

Wil je graag meer spiermassa opbouwen,  fit worden en gewicht verliezen na je zwangerschap dan zijn de NBFM cardio/HIIT en Strenght workouts ideaal voor jou! Samen met je NBFM coach bespreek je jouw beginsituatie en plan je aan de hand hiervan wekelijks de workouts en activiteiten in die je gaat doen. NBFM heeft verschillende workout niveaus waardoor jij altijd op je eigen niveau kan trainen.

NBFM app Trainen Zwangerschap

NBFM Community

De NBFM community is het platform waarin we met allemaal gelijkgestemden werken aan dezelfde doelstellingen. Wil je ervaringen, resultaten delen, heb je een vraag, motivatie nodig of een nieuw recept? Samen sta je sterker dan alleen en door de NBFM community doe je het nooit helemaal
alleen.
  

Kies je lidmaatschap

NBFM Exclusive

399Per jaar
  • 12 online coach consulten
  • Wekelijks een stok achter de deur
  • Workout en activiteiten advies
  • Elke week een voedingsanalyse
  • 1 jaar toegang tot de NBFM online omgeving
  • Lid van de NBFM community