“In 21 dagen aantoonbare strakkere benen, billen en buikspieren!”

Meld je nu aan voor onze gloednieuwe BBB Programma's met 32% korting!

Beste mama,

Waarschijnlijk herken je het wel. Na je bevalling (en vaak ook nog ver daarna;), is je lichaam niet meer zoals het altijd was. Het voelt anders. Minder sterk, minder fit en waarschijnlijk ook minder strak in haar vel. 

Over deze onderwerpen krijgen wij dagelijks tientallen mails van moeders, met de vraag om hulp. 

Want ja, er zijn veel moeders die kampen met onzekerheden rondom de buik, het gewicht, de strakheid van de billen en benen en hun algehele fitheid.

Hierdoor heeft de zekerheid uit je jongere jaren plaatsgemaakt voor minder zelfvertrouwen en een minder sexy gevoel als je naar jezelf in de spiegel kijkt..

Zonde! Want wij als moeder mogen ook tijd voor onszelf maken en aandacht besteden aan een fit lijf.

Het antwoord op deze vragen en of ik jou hiermee kan helpen? Is dus JA!!!!

We kijken binnen Newborn Fit Mama altijd hoe we je als moeder zo goed mogelijk kunnen helpen om je wensen en doelstellingen te realiseren. Daarom hebben we onze gloednieuwe 21 dagen BBBal en BBBanden programma’s nu beschikbaar voor je.

Mijn naam is Kimberly

Mama van puber kleuter Ramos en onze tweeling Bobby en Charly die allebei 2 jaar zijn en dus alles aan het ontdekken zijn. Pittig!!! 😉 Na mijn 2 zwangerschappen weet ik als geen ander dat het dragen van een baby een enorm effect heeft op je lichaam. Je buik, billen, benen zijn niet meer zo strak en sterk als voorheen (integendeel). 

Daarnaast kan het een enorme uitdaging zijn om veranderingen omtrent je lifestyle door te voeren in al deze hectiek die het moederschap met zich meebrengt. Je hebt minder tijd, energie en weet daarbij niet wat je precies kan/moet doen om een optimaal resultaat te halen en te behouden.

Mijn BBB Programma’s hebben me ontzettend geholpen om binnen een korte tijd nog meer in shape te komen en veel meer energie te ervaren. Zonder dat ik een extreem voeding, sport en beweegplan volgde. Deze methodiek heb ik doorontwikkeld, zodat ook jij in deze onstuimige tijd de stappen eenvoudig kan toepassen in jouw leven.

Al meer dan 7000 moeders uit Nederland en België deden mee aan onze programma’s!

5000 +
Deelnemers

Mijn passie is om jou als NBFMama te helpen en je een lifestyle te geven, waarmee je nu, maar ook in de toekomst precies weet wat je moet doen om jezelf optimaal te voelen in je eigen lichaam.

Dit levert het NBFM 21 dagen BBB Programma je op​

Daarom heb ik de BBB Programma's ontwikkeld!

NBFM BBBands programma

21 dagen BBBanden Programma T.w.v. 218,90

 • Krijg onze BBBands gratis thuisgestuurd
 • 3 live BBB workouts 
 • Maak eenvoudig je eigen voedingsplan 
 • Het online webinar, waarin ik je stap voor stap alles uitleg
 • Werk samen met mede mama’s in onze besloten community. 
 • Ontvang het 21 dagen BBBanden workout plan, zodat je precies weet hoe je moet trainen voor een optimaal resultaat 
BBBal programma bal NBFM 1 van 18

21 dagen BBBal Programma T.w.v. 218,90

 • Krijg onze BBBal gratis thuisgestuurd
 • 3 live BBB workouts 
 • Maak eenvoudig je eigen voedingsplan 
 • Het online webinar, waarin ik je stap voor stap alles uitleg
 • Werk samen met mede mama’s in onze besloten community
 • Ontvang het 21 dagen BBBal workout plan, zodat je precies weet hoe je moet trainen voor een optimaal resultaat 
NBFM bal en banden BBB programma

21 dagen BBBanden + BBBal Programma T.w.v. 299,-

 • Krijg onze BBBanden + BBBal gratis thuisgestuurd
 • 6 live BBB workouts 
 • Maak eenvoudig je eigen voedingsplan 
 • Het online webinar, waarin ik je stap voor stap alles uitleg
 • Werk samen met mede mama’s in onze besloten community. 
 • Ontvang het 21 dagen BBBanden + het 21 dagen BBBal workout plan, zodat je precies weet hoe je moet trainen voor een optimaal resultaat. 
NBFM BBBal en BBBanden

De NBFM BBBal en BBBands

Onze unieke BBB trainingstools bevatten een fijne draagzak, zodat je het eenvoudig kan opruimen, mee kan nemen op vakantie in je koffer of naar de gym.

Altijd op jouw niveau
De tools zijn zo ontwikkeld, zodat je je lichaam vanuit verschillende hoeken altijd optimaal kan belasten. Je kan eenvoudig de BBBal harder of zachter laten worden, zodat je kan spelen met de weerstand. De BBBands bevatten, daarin tegen 3 weerstandsniveau (licht, medium en heavy). Op deze manier kan je altijd op het juiste niveau trainen en de juiste trainingsprikkel krijgen.

Een sterkere core en meer kcal verbranden
Door te trainen met onze tools worden je diepliggende spieren/stabilisatoren aangesproken. Je zal ervaren dat je meerdere spieren tegelijkertijd gebruikt, waardoor je tijdens je workouts meer kcal verbrand.

Geef je lichaam een extra boost
De tools geven je een extra dimensie aan je trainingen. Door vanuit verschillende posities met de tools te trainen zorgt het ervoor dat je lichaam harder moet werken. Er zullen meer spiervezels geactiveerd worden wat ontzettend gaat bijdragen aan het shapen.

Je krijgt er ook nog deze gave bonus bij

Community NBFM 6 van 18

1 jaar toegang tot de NBFM app en online omgeving t.w.v. 99,-

1 jaar lang toegang tot de NBFM app en online omgeving met alle tools die ervoor zorgen dat jij ook na het BBB programma jouw resultaat kan behouden of uitbreiden. Maak gebruik van alle workoutvideo’s, live workouts en gezinsproof recepten. 

Dit zijn ervaringen van NBFMama deelnemers

Ik vind de 21 dagen plannen heel fijn. Je hebt echt gedurende 3 weken een houvast qua sporten en ik vind het heel fijn dat je je workouts al in je kalender gepland krijgt. In die 3 weken ben je heel bewust met bepaalde spiergroepen bezig en het is dan ook heel gaaf om na die tijd de resultaten te kunnen zien en meten, zowel op foto's als in gewicht en centimeters. Ik had nooit eerder zichtbare buikspieren gehad, totdat ik een tijdje mee had gedaan met het Fitplan en de 21 dagen programma's! Ik ben in totaal tussen de 8 en 9 kilo kwijtgeraakt over de tijd heen, en qua centimeters zijn er ook behoorlijk wat af.
Stephanie
-8kg
Sinds ik ben begonnen met de programma's van nbfm, voel ik mij sterker en energieker. Ik ben sinds het begin in totaal 11 kilo afgevallen. De work outs zijn afwisselend en dagen je op elk niveau uit of je nu net begint of al een tijd sport. Het gemak van thuis sporten en zelf kunnen inplannen wanneer, waar en hoelaat je sport maar toch de verbondenheid met andere vrouwen in de community is voor mij de perfecte combinatie. Want niks is fijner om contact te hebben met vrouwen in hetzelfde schuitje met dezelfde struggles als jij. Ik heb het dan ook al aan meerdere vriendinnen en buurvrouwen aanbevolen.!
Annet
-11kg
Ik vind NBFM Super fijn! Volledig afgestemd op (werkende) mama’s met kinderen, maar ook als je wat kilo’s af wilt vallen en een stok achter de deur nodig hebt. NBFM heeft mij bizar veel opgeleverd. Ik wilde graag 3 kilo kwijt en op dit moment staat er 8 kilo op de teller en ben ik 13 cm bij mijn buik kwijt. Ik had dit nooit durven dromen! Ik ben mijn doel ruim voorbij, zit lekker in mijn vel en ben nog steeds heel gemotiveerd.
Anne
Anne
-8kg
De 21 dagen programma’s waren voor mij een goede boost om even voor een korte periode te knallen. Het programma is niet te lang waardoor het einde snel in zicht is, maar lang genoeg om een goed resultaat te zien. De eerste programma’s deed ik echt met het doel om in een kortere periode sneller af te vallen. Met NBFM heb ik super resultaten behaald (als ik dat zelf mag zeggen 😉 ). In totaal -20kg in 21 weken. In deze 20 weken heb ik 2 keer een 21-dagen programma mee gedaan. Daarnaast ben ik, met hulp van NBFM inmiddels al bijna een jaar stabiel in gewicht, ik schommel 2kg heen en weer. De workouts doe ik nog steeds met veel plezier en zorgen voor mij voor een goede balans..
Josephine
-20 kg

Hier een overzicht van wat inbegrepen zit

Mockup-NBFM-bbb-programmas

Krijg het 21 dagen BBB workout plan met de BBBal, BBBanden of allebei. We sturen het naar het adres van jouw keuze. 1 jaar toegang tot de NBFM app en online omgeving, je persoonlijke voedingsplan met de besloten NBFM BBB community en de gratis bonus: online live BBB training.

NBFM tevredenheid – label

100% tevredenheidsgarantie

Wij willen net als jij dat je een optimaal resultaat gaat behalen. Ons plan is zo opgesteld dat jij jouw dromen en doelen waar kan gaan maken. Belangrijk hierin is wel dat je doet wat nodig is om dit te bereiken.

Mocht je in het onwaarschijnlijke geval geen resultaat halen omtrent je fitheid, afval of shape doelen binnen 21 dagen? Stuur ons dan een mail met wat je hebt gedaan om je doelstellingen te realiseren.

Je hebt de resultaten gezien van de vele deelnemers aan onze programma’s die ontzettend veel resultaat hebben geboekt met onze programma’s. Nu heb je ook nog eens de tevredenheidsgarantie. Je loopt dus in ieder opzicht geen enkel risico om er vol gas voor te gaan en te investering in dit programma en daarmee in jezelf.

Kies hier jouw 21 dagen BBB Program!

BBBanden + BBBal programma

NBFM BBBal en BBBanden

2x 21 dagen

91% van onze deelnemers merkt al verschil na 4 dagen!

Van 299,-

Voor 167,-

BBBal programma

NBFM BBBal

21 dagen

91% van onze deelnemers merkt al verschil na 4 dagen!

Van 218,90

Voor 147,-

BBBanden programma

NBFM BBBanden

21 dagen

91% van onze deelnemers merkt al verschil na 4 dagen!

Van 218,90

Voor 147,-

Meest gestelde vragen

Al onze lidmaatschapen stoppen automatisch. Je hoeft dus niet je lidmaatschap op te zeggen.

De startdatum is 25 oktober. Mocht je er op deze avond niet bij kunnen zijn dan ontvang je de replay van de training in je mailbox. Je kan het programma namelijk volledig volgen op je eigen tempo.

Er zijn veel deelnemers die nu al het BBB Programma aanschaffen en het later gaan volgen. Dit is geen enkel probleem. Je ontvangt dan nu alvast alle startinformatie, nadat je jezelf hebt aangemeld. Zodra je wil beginnen kan je ons een mailtje sturen, zodat wij je goed op weg kunnen helpen.

Het NBFM BBB Programma is een intensief programma en niet geschikt om gelijk na je 6 weekse eindcontrole/goedkeuring te doen. Mocht je twijfelen stuur dan gerust een mail naar [email protected], zodat we je van een persoonlijk advies kunnen voorzien.

Op het moment dat je in het uitzonderlijke geval geen resultaat behaald kan je altijd gebruik maken van onze tevredenheidsgarantie. 

Wij zijn ervan overtuigd dat als je onze stappen doorloopt je hoe dan ook resultaat gaat boeken.  

Nadat je het programma hebt gevolgd blijf je fijn tot het einde van je lidmaatschap toegang houden tot de BBB workouts. Deze kan jezelf eenvoudig opnieuw inplannen in je activiteitenkalender, maar wij kunnen ook het hele plan er opnieuw voor je inzetten.

Newborn Fit Mama is gericht op het drukke moederschap en alles is ontwikkeld om vanuit huis te doen. Je krijgt geen kant en klare lijsten of standaard schema’s die op lange termijn niet zijn vol te houden. Je werk met alle eenvoudige NBFM tools aan een duurzaam resultaat. Je leert dus aanpassingen/veranderingen te maken in jouw eigen leven die je nu, maar ook in de toekomst kan continueren.

Realiseer in 21 dagen strakkere benen, billen en buikspieren en doe met ons mee!

Profiteer nu van 32% korting op de laatste BBB Programma van dit jaar