Versterking binnen NBFM?

Hoi lieve vrouwen en mama’s,

Het is tijd voor vakantie! Na een bewogen, mooi en druk jaar heb ik er zin in maar vind het stiekem ook rete spannend. De vakantie is voor mij een afsluiter en de weg naar een nieuw begin vol met nieuwe en spannende dingen. Lees meer!

 

NBFM VIERT VAKANTIE VAN 23 JUNI T/M 8 JULI!

En dat is heel erg fijn maar ook toch wel een soort van spannend;). Zoals de meeste van jullie wel weten is NBFM in het afgelopen jaar enorm gegroeid. Iets waar ik onwijs trots op ben en hard voor heb gewerkt.

Het begon vorig jaar allemaal met het idee dat er een NBFM  app moest komen. Tijdens onze vakantie heb ik zitten broeden en daarna een aantal maanden de tijd genomen om het plan uit te werken en er een concreet project van te maken. Afgelopen november 2017 was het af en kon ik mijn project eindelijk met jullie delen. En geloof me, wat was (ben) ik daar trots op! Mijn NBFM APP, hoe cool is dat!

Het gaf mij de mogelijkheid om nóg meer vrouwen/ moeders te helpen en ervoor te zorgen dat het NBFM programma kan worden ingezet voor uiteenlopende doelen en wensen, omdat je de app met en zonder coaching kan gebruiken.

Nu een half jaar na de lancering en een jaar na mijn vorige vakantie, kan ik wel zeggen dat ik een hele mooie periode, waarin ik hard heb gewerkt aan mijn mooiste dromen, afsluit. Voor mij voelt de vakantie als het ware als een nieuw jaar. Niet op 1 januari maar in de week dat ik lekker op het strand lig.

De afsluiting van een jaar betekent direct ook een nieuw begin. EN DAAR HEB IK ZIN IN! Voor het aankomende jaar, tot de vakantie, liggen er al weer mooie nieuwe plannen klaar voor NBFM.

Zo zal er iemand het team komen versterken om de huidige wachtlijst voor de sessies te reduceren.

 Ja, je leest het goed! Versterking! En daar ben ik blij mee want dat betekent dat je dan niet meer hoeft te wachten maar echt meteen kunt starten met de sessies ( met de app kun je natuurlijk altijd meteen starten). Ook geeft het NBFM de mogelijkheid om ook weer op andere gebieden achter de schermen te concentreren en uit te breiden. Iets waar ik steeds minder tijd voor heb. Nog een bijkomend voordeel is dat er straks elke doordeweekse dag/ avond sessies kunnen worden ingepland:).

 Maar eerst is het tijd voor vakantie;) en daarover wil ik nog een aantal zaken met jullie delen.

  • Allereerst, volg ons op Instagram want daar zal ik lekker actief zijn!
  • Dit artikel staat een paar dagen voor mijn vakantie online. Wil je nu alvast inschrijven mail mij dan snel, dan heb je het deze week nog geregeld!
  • Heb je vragen over het NBFM programma? Mail mij gerust, ook tijdens mijn vakantie. Ik zal ervoor zorgen dat je na mijn vakantie snel een reactie krijgt.
  • Wil je graag starten met de app?  Dat kan, klik hier!
  • Wil je graag starten met de app + coaching? Mail mij dan het volgende: welk programma (PRO of Exlcusive) + welke dagen ben je beschikbaar voor een sessie. Dan zal ik je na de vakantie terug mailen om ze in te plannen. Je kunt dan wel alvast aan de slag met de app, dan plannen we de sessies er daarna bij.   Dat kan, klik hier!

 

Voor mij voelt dit als het afsluiten van het jaar en dus is dit ook een mooie kans om jullie te bedanken voor ALLES! Voor de lieve en kwetsbare mails die ik ontvang, voor het vertrouwen in mij als coach, voor alle kijkers en volgers via Instagram en voor het feit dat ik mede door jullie mijn droombaan heb.

Liefs!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht