Persoonlijk blog: VAKANTIE: de eerste keer met baby!

IMG_4622Wij hebben vakantie! Morgen vertrekken we met z’n drieën naar het o zo zonnige en heerlijke Spaanse eiland Ibiza. Het is niet de eerste keer dat we hier onze vakantie gaan doorbrengen, maar wel de eerste keer met baby Ramos. Hoe treffen wij de voorbereidingen? En wat verwacht ik van een vakantie met een baby? Dat ga ik vandaag met jullie delen, lees je gezellig mee?

 

Het vooruit werken op de blog is niet een van mijn sterkste punten. Met reageren op NBFM mail en whatsapp berichten (de mama’s sturen via deze manier regelmatig berichtjes) ben ik altijd up to date en antwoord ik altijd snel. De blogs zijn op dit moment nog een extra aanvulling op het programma en daarom merk ik dat ik er minder tijd voor vrijmaak. Maar daar gaat verandering in komen! In de planning na mijn vakantie staan wat uurtjes voor het schrijven van blogs gereserveerd.

De ongekende waarheid is wel dat ik op dit moment gewoon nog last minute dit blog zit te typen zodat het morgen online kan komen;). En dat doe ik tussen de rommel, ongesorteerde – niet gestreken was en 101 spullen die allemaal in onze koffers moeten.  Na een aantal ‘’baby holiday essentials’’ lijstjes op internet te hebben gezocht en een instagram post heb ik mijn eigen lijstje samengesteld. In de afgelopen weken heb ik wel alvast de meeste dingen zoals extra rompers zonder mouwen, petjes en babyzonnebrand gekocht en dus heb ik het meeste wel in huis.

Processed with VSCO with f2 preset

Onze vakantie begon vanochtend om precies te zijn om 06.00 uur. Ramos had blijkbaar genoeg geslapen en lag luidkeels te lachen en brabbelen wat na 10 minuten overging in een huiltje van zachte aard. Omdat ik hem inmiddels ken weet ik dat dit huiltje dan na 5 minuten overgaat in gekrijs heb ik hem toen maar alvast uit bed gehaald en gevoed. Slapen zat er daarna niet meer in en dus besloten we om lekker koffie in bed te drinken. Ultiem geluk, ook als het zaterdagochtend 06.20 uur is.

Mijn moeder maakt altijd de grap ‘’dan heb je een lange dag’’ en omdat het vakantie is besloot ik om deze grap ten harte te nemen en er gewoon een hele relaxte ochtend van te maken. Een beetje rommelen in huis, wasjes doen en uiteindelijk nog een klein powernapje waarin ik alvast fantaseerde over de vakantie met Ed en baby Ramos.

Processed with VSCO with f2 preset

Deze foto is 2 jaar geleden op Ibiza gemaakt.  Dit was die vakantie waarin we bij het ontbijt concludeerden dat we vroeg wakker waren; lees 09.00 uur, en we de hele dag chillend en dansend op ons meeste favoriete strand (Sa Trinxa) van het eiland zaten. Ondertussen dronken we blikjes bier en gingen we weer terug naar het appartement om ons klaar te maken voor een avond wijntjes drinken onder het genot van heerlijke tapas.

De meeste van de bovengenoemde vakantie onderdelen hoop ik toch weer waar te maken deze zomer. Voor Ramos hebben we een ideaal tentje waarin hij overdag lekker kan spelen, liggen en misschien (heel misschien) zelfs slapen. Ook hoop ik dat we in de avond lekker uit eten kunnen gaan terwijl Ramos in de bak van de kinderwagen slaapt. Het zou goed kunnen dat we dit jaar voor een kindvriendelijker strandje gaan maar ik wil toch minstens 1 keer naar Sa Trinxa om die ene Cerveza te drinken terwijl er op de achtergrond een lekker muziekje wordt gedraaid.

Het gevoel van uitslapen heb ik zo’n 5.5 maanden geleden vervroegt naar 07.30 uur maar geloof me, die stralende lach die ik aantref wanneer ik bij zijn bedje kom zorgt ervoor dat ik elke dag weer een feestje is.

Ik ben benieuwd naar de mooie herinneringen die  wij gaan maken en zal jullie zeker af en toe gezellig mee laten kijken via mijn instragram:newborn.fit.mama

Liefs,

Kimberly