Mijn make-up routine

Super leuk eigenlijk, regelmatig krijg ik vragen over welke make-up ik gebruik en welke merken ik fijn vind. Af en toe deel ik in mijn Instastories over nieuw gekochte producten of film ik stukjes tijdens het opmaken. Zo ook vanochtend omdat ik een concealer had gekocht die ik ging testen. Naar aanleiding hiervan kreeg ik weer flink wat berichtjes met vragen. Vandaar dat het mij leuk leek om mijn make-up routine te delen in een blog.

Mijn make up routine

Om eerlijk te zijn typ ik dit super last minute en zal hij meteen na het schrijven online gaan. Foto’s hoe ik de make-up aanbreng zitten er dus niet tussen. Maar mochten jullie het leuk vinden om dit wel een keer precies te zien laat dan zeker een reactie achter onder dit artikel of op mijn Instagram post.

Make up routine

Dit is de inhoud van mijn make up tas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na het reinigen van mijn gezicht meng ik mijn creme met de foundation van BE creative make-up nummer 004 van de Ici Paris.

  1. Vanochtend gebruikte ik voor de eerste keer mijn nieuwe concealer van BE creative make-up nummer 002.
  2. Vervolgens gebruik ik een matte poeder (voor het glimmen) van Maybelline New Matte Maker nummer 20 Nude Beige.
  3. Mocht ik wat wit zijn (nogal vaak;) dan gebruik ik een bronzer van Ici Paris Sunkiss 002.
  4. De rouge die ik gebruik is van The Boots Company en heet Spice. Daarbij gebruik ik een high lighter van MAC.
  5. Wenkbrauwen: Max Factor Grey Brown
  6. Eyeliner: L’oreal Super Liner Black
  7. Een mascara koop ik altijd in de reclame en het maakt mij eigenlijk niet uit welk merk het is. Dit keer heb ik Maybellie The Rocket Volum Express. Ik koop trouwens wel altijd een zwarte kleur en niet waterproof.
  8. Lippen: Eigenlijk gebruik ik dit veel te weinig. Ik vind het mooi maar het zit nog niet in mijn routine. Als verzorging voor onder de lippenstift gebruik ik dr leenarts en mijn favoriete kleur van nu is Lancome 120.

Op dit moment is dit mijn make-up routine. Af en toe wissel ik van merken en probeer ik wat nieuwe dingen uit. Echt een pro ben ik er niet in hoor. Mooie oogschaduw aan kunnen brengen kan ik niet maar zou ik wel erg leuk vinden om te leren. Iemand tips?

Liefs,

Kimberly mutzers