Kimberly doet #NBFM: Family & food diary

Het is weer zondag, tijd voor een nieuwe NBFM blog. Vandaag deel ik een Family & Food diary van de afgelopen week. Ik maakte leuke foto’s tijdens Koningsdag, mijn werk en dagelijkse bezigheden. Kijken jullie gezellig mee?
FullSizeRender (5)

Vers fruit vind ik heerlijk en daarom zorg ik dat ik regelmatig een bakje met verschillende soorten voor mezelf maak. De 2 stuks fruit per dag haal ik hiermee makkelijk en door het banaantje is het ook lekker vullend.

FullSizeRender (8)

Sinds ik na mijn zwangerschapsverlof weer aan het werk ben heb ik een eigen NBFM kantoortje op zolder ingericht om de Online Sessies te geven. Het voelt voor mij echt als mijn werkplekje maar toch is het gewoon thuis. Ideaal en super fijn.

FullSizeRender (10)

Deze brabbelkoning heeft het helemaal uitgevonden. De hele dag ligt hij te kletsen, gillen en lachen. Ik kan er uren naar luisteren (wat niet lukt want na 15 min is hij er zelf meestal klaar mee), wat een heerlijk geluid. Samen met zijn knuffeltjes heeft hij het prima naar zijn zin in die box.

 

FullSizeRender (13)

Je eerste Koningsdag moet je in stijl vieren;)! Ramos ontving dit leuke shirtje van yourwishes en was samen met zijn vriendinnetje Loet de King & Queen van Tilburg. Check instagram.

FullSizeRender (14)

Ed en ik waren op Koningsdag lekker samen vrij en dus besloten we een workout in de tuin te doen terwijl Ramos sliep. Ik had het zwaar want ik was moe van een aantal dagen hard werken maar toch voelde het weer lekker om bezig te zijn.

FullSizeRender (6)

In de middag gingen we naar vrienden in Tilburg. Heerlijk zo’n dag dat iedereen vrolijk is en lekker feest. Als Brabander ben ik daar altijd wel voor in!

FullSizeRender (11)FullSizeRender (12)

Maar na Koningsdag moest er op Vrijdag weer gewoon gewerkt worden. Deze dag staat ramvol Online Sesses is een hele drukke maar leuke werkdag voor mij. Op mijn kantoortje coach ik de mama’s van de NBFM Special Edition Klik!. Tiffany (littletiffie) & Joyce (joycedejamin) deelden een food foto op hun instagram. Super leuk vind ik dat om te zien!

IMG_2251

Zelf at ik biefstuk met boontje en rijst gemaakt door Ed, heerlijk om zo aan te kunnen schuiven.

IMG_2258

Na een drukke werkdag besloot ik dat het tijd was voor wat ontspanning en daarom ging ik gezellig naar mijn vriendin Kelly. Onder het genot van een (alcoholvrij)drankje en lekkere hapjes kletste we gezellig een eind raak.

FullSizeRender (7)

Zaterdagochtend ging ik gezellig met mijn moeder de stad in en kocht ik alvast wat summer-essentials. In het kader van ”laat die zomer maar komen” kocht ik zonnebrand en een babyzwembandje voor Ramos.

IMG_1782

Zaterdagavond deden we het rustig aan en maakte we zelf een verse pizza. Heerlijk, een van mijn favo cheatmeals.

En dat was de Food & Family diary voor deze week. Ik ben van plan om wekelijks een diary te doen en ben benieuwd wat jullie daar van vinden? De dag dat deze online zal komen ga ik nog met jullie delen. Volgende week deel ik een After Pregnancy Update en kunnen jullie nieuwe After fotos zien!

Liefs,

Kimberly