Kimberly doet #NBFM: Family & Food diary

FullSizeRender (5)Het is zondag en dus is het tijd voor een nieuwe Kimberly doet #NBFM. Dit keer een diary vol met leuke foto’s van mij, mijn gezin en NBFM proof food. De week loopt in dit geval vanaf vorige week donderdag en dus deel ik ook foto’s van mijn eerste Moederdag. Kijk je gezellig mee?

img_2692

Vorige week kwam Marloes met haar dochtertje Guusje bij mij thuis om een MOMMY + KIDS WORKOUT VIDEO op te nemen. Deze video gaat binnenkort online komen en gaat jou de mogelijkheid geven om samen met je kindje een korte en gezellige workout te kunnen doen. Volg jij Marloes al via instagram? guusje.geluk

Vorige week vrijdag kwam de NBFM PROMO VIDEO online. Super trots ben ik op het resultaat en ik hoop dat het jullie een duidelijk beeld geeft over wat je van de programma’s kunt verwachten. Deze toffe video heb ik gemaakt in samenwerking met kellycaresse.nl

img_2739

Boekjes lezen vind ik fantastisch en daarom heb ik er maar een vast ritueel van gemaakt om dit op mijn vrije dagen in bed te doen. Dit soort momenten zijn, als je het mij vraagt, de mooiste die er zijn. Meer heb je niet nodig toch?

img_2784

Op mijn eerste Moederdag werd ik verrast met een heerlijk ontbijtje op bed. Koffie, fruit en een stokbroodje met kip en ei, heerlijk! Ook hadden Ed en Ramos leuke cadeautjes gekocht, wat een geluk.

img_2803

In de middag gingen we naar mijn moeder en zoals je op de foto ziet probeer ik meteen de hond een beetje manieren bij te brengen. Ramos en die kleine jacky vinden elkaar erg leuk maar we proberen de hond wel te leren dat ze afstand moet houden en pas mag komen als wij het zeggen. Oefening baart kunst laten we maar zeggen..;)

img_2914

Maandag is een van mijn werkdag en dus begon ik in de ochtend met een aantal online sessies, om in de middag Personal Training aan huis te geven. Die afwisseling vind ik erg prettig en ik zal proberen om dit zo te blijven plannen. ps: je kunt je nu weer aanmelden voor de NBFM Online Groepsvariant: Klik hier!

img_2722

Na een fijne werkdag maakte ik deze springrolls. Ik moet zeggen dat ik het niet echt voor herhaling vatbaar vond omdat de velletjes een beetje naar plastic smaakte. Iemand tips?

img_2908

Dinsdag gaf ik ook weer personal training en dus ging mijn nieuwe drinkbeker me thee en mijn koeltasje met (hand)kolf mee.

img_2915

De woensdag ik voor mij een ontzettend drukke dag en dus vind ik het heel fijn dat Ed dan altijd voor ons kookt. We aten een gehaktbal met aardappelen en boontjes. Na het eten nam ik een lekker wijntje in de tuin. Check mijn Instagram.
img_2855

Op donderdag ben ik vrij en dan geniet ik van mijn mama-dag (wanneer is dat niet zo eigenlijk;). Afgelopen donderdag ging ik naar een vriendin in Haarlem. img_2858

Ik nam bananenpannenkoekjes mee voor onderweg en reed in 1 keer door, Ramos sliep toch. De terugweg verliep iets anders want toen reed ik van de een in de andere file waardoor ik er maar liefst 4 uur!! over deed om thuis te komen.

Dit was de diary voor deze keer. Er komen momenteel minder artikelen online en dat heeft te maken met de drukte rondom NBFM. Mijn werkuren zitten helemaal vol en dus ben ik nu druk bezig met het creëren van meer tijd zodat ik jullie van meer NBFM content kan voorzien;). Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en ik zie jullie volgende week zondag weer op de blog!

Liefs, Kimberly

Voor alle startinformatie kun je onderstaand formulier invullen en verzenden. 

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht