Personal Training aan huis

Personal Training aan huis

Speciaal voor mama’s 

Na je zwangerschap en bevalling is het fijn om jezelf weer fit te voelen in je eigen lichaam. Het moment waarop jij daar aan toe bent is persoonlijk en daarom is het programma voor elke mama, hoe lang je ook moeder bent.

Allebei de NBFM programma’s zijn geheel te doen vanuit huis. Het kost minder tijd als je niet de deur uit hoeft, je hoeft geen opvang te regelen en bent in je eigen omgeving wat vaak wel prettig is als je net weer opstart met bewegen na een zwangerschap en bevalling.

Zowel het programma Personal training aan huis én het Online Programma zijn gericht op begeleiding op gebied van sport & voeding.

Om het de mama dus zo makkelijk mogelijk te maken geef ik personal training aan huis in Waalwijk en dorpen/ steden daar omheen. Ik kom dan gedurende 12 weken, 1 of 2 keer per week (afhankelijk van het doel), bij jou thuis voor een training in jouw woonkamer of eventueel een pleintje in de buurt.

Tijdens de intake stellen we haalbare doelstellingen op, doen we een eerste meting en plannen we de eerste trainingen. De training duurt 60 minuten, en je hebt geen materialen nodig want die neem ik allemaal mee. Gedurende deze 12 weken kun je gebruik maken van de voedingsschema’s die zijn aangepast op jouw doel. Deze zullen wij uitgebreid bespreken tijdens de sessies.

Ben jij niet woonachtig in de omgeving Waalwijk? Dan is het Online Programma wellicht iets voor jou!

Voor alle startinformatie kun je onderstaand formulier invullen en verzenden. Stuur je liever een mail? Dat mag! info@newbornfitmama.nl

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht