Online Begeleiding

NBFM Online Begeleiding

Speciaal voor mama’s 

Na je zwangerschap en bevalling is het fijn om jezelf weer fit te voelen in je eigen lichaam. Het moment waarop jij daar aan toe bent is persoonlijk en daarom is het programma voor elke mama, hoe lang je ook moeder bent.

Allebei de NBFM programma’s zijn geheel te doen vanuit huis. Het kost minder tijd als je niet de deur uit hoeft, je hoeft geen opvang te regelen en bent in je eigen omgeving wat vaak wel prettig is als je net weer opstart met bewegen na een zwangerschap en bevalling.

Zowel het programma Personal training aan huis én het Online Programma zijn gericht op begeleiding op gebied van sport & voeding.

Het NBFM Online Begeleidingsprogramma kun je geheel vanuit huis doen, en is dus ideaal voor mama’s.

Het 12 weken programma bestaat uit 1 x per week online begeleiding via skype of facetime, plus toegang tot de online workout video’s.

Tijdens de eerste online sessie bespreken we jouw doelstellingen en maken we een concreet plan die specifiek op jou is gericht. Vervolgens zullen we elke week 1 x online contact hebben waarin we onder andere het jouw gedrag op gebied van voeding, de workout video’s en de vorderingen bespreken. Tijdens deze sessies kun jij ook vragen stellen met betrekking tot het programma of andere gerelateerde onderwerpen.

Gedurende 12 weken ga je elke week thuis trainen. Je krijgt dan een code voor YouTube, waardoor je toegang hebt tot meerdere video’s die je af gaat wisselen. Het enige materiaal dat je nodig hebt is een matje.

Ben jij woonachtig in de omgeving Waalwijk en wil je liever aan huis getraind worden? Dan is het Personal training aan huis wellicht iets voor jou!

Voor alle startinformatie kun je onderstaand formulier invullen en verzenden. Stuur je liever een mail? Dat mag! info@newbornfitmama.nl

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht