NBFM Online Special Edition

NBFM Flyer

Newborn Fit Mama Online Special Edition

Nog een paar weken en dan is het zover, dan ga ik bevallen! Hoog tijd om jullie het leuke nieuws te vertellen waar ik de laatste weken mee aan de slag ben geweest. Een eenmalige special edition van het NBFM Online programma om samen met jullie aan de zwangerschapskilo’s te werken. In dit artikel leg ik uit hoe het precies werkt en of jij mee kunt doen. 

Laat ik eerst kort nog eens uitleggen wat het Newborn Fit Mama Online programma inhoudt.

Gedurende 12 weken heb je elke week een online sessie met mij. Ik ben personal trainer & vitaliteitscoach en heb mij gespecialiseerd in herstel na een zwangerschap. Je kunt bij mij terecht als je na een zwangerschap je kilo’s weer wilt verliezen, het sporten weer op wilt pakken of juist hiermee wil startten, en meer kennis wil over voeding & sport en hoe daar mee om te gaan binnen een gezin. Om het de mama zo makkelijk mogelijk te maken is het hele programma, inclusief workouts, vanuit huis te doen. Zo is het makkelijker te combineren met het gezin. Meer weten, lees dan: 10 vragen of het NBFM Online programma

Newborn Fit Mama Online Special Edition

Op vrijdag 14 april 2017 zal deze speciale groep van mama’s van start gaan. In principe blijft het Online Programma an sich hetzelfde. Omdat het programma echt een traject is dat speciaal op jou is gericht zullen de sessies gewoon 1 op 1 blijven. Wekelijks een online sessie, met mij, vanuit huis. Ook de online workouts blijf je gewoon vanuit huis doen.

Maar als extra onderdeel gaan we tijdens het traject met elkaar in contact zijn via Whatsapp en Instagram. Met maximaal 10 mama’s gaan we een groep vormen waarin we elkaar kunnen ondersteunen, motiveren en inspireren. We zullen recepten delen, elkaar laten weten wanneer we een workout hebben gedaan en onze succes- en moeilijke momenten delen. Uiteraard zal ik zelf ook een groot aandeel hebben in de app. Als coach en als mama die ook haar zwangerschapskilo’s wil verliezen.

Ook ontvangt elke mama van het groepje een cadeau-pakket met leuke spullen voor moeder en kind. Meer hierover volgt snel!

Je kunt je aanmelden via de mail: info@newbornfitmama.nl. Mocht je zeker zijn dat je deel wilt nemen zorg dan dat je op tijd een plekje reserveert.

Kijk ook nog even onderstaande video. Hierin geef ik een update over mijn 35 weken zwangerschap, doe ik een babykamer roomtour, laat ik de buik zien én vertel ik ook nog over het NBFM Online Special Edition Programma. 

https://youtu.be/CL5R-7jBvaI

Liever niet deelnemen aan een groepje maar het ”normale” Online programma volgen? Dat kan natuurlijk ook! Ook deze sessies gaan in april weer van start.

Voor alle startinformatie kun je onderstaand formulier invullen en verzenden. Stuur je liever een mail? Dat mag! info@newbornfitmama.nl

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Liefs,

Kimberly 

instagram: newborn.fit.mama