MAMA VAN DE WEEK: Jorinde ”Na de bevalling herkende ik mijn lichaam niet meer terug”

unnamed

”In dit artikel verteld Jorinde over haar lichaam na de bevalling en hoe ze er voor heeft gezorgd zich weer fijn te voelen na haar zwangerschap. Jorinde heeft het NBFM Online Programma gedaan en verteld wat het haar heeft gebracht. Is het gelukt om de zwangerschapskilo’s kwijt te raken? Spannend!”

Nadat ik bevallen was van mijn prachtige dochter Robin, herkende ik mijn lichaam eigenlijk niet meer terug. Tijdens mijn zwangerschap had ik bijna alles gegeten waar ik zin in had (veel vet, suiker, grote porties en alles door elkaar heen). Daarnaast had ik erg weinig energie, waardoor ik ook nog eens weinig bewoog. Dit resulteerde in flink wat kilo’s die ik aankwam. In de laatste weken heb ik niet meer op de weegschaal gestaan, maar ik ben zeker 30-35 kilo aangekomen tijdens mijn zwangerschap.

Toen mijn kleine meid eenmaal geboren was, wilde ik de resterende kilo’s kwijt.

Via Instagram kwam zag ik Kimberly van Newborn Fit Mama voorbij komen en haar programma sprak mij direct aan. Ik wilde niet alleen kilo’s kwijt, maar juist een manier vinden die voor mij zou werken om gezonder te leven, actief te zijn en hiervan te genieten. Geen crashdieet dus, maar een gezonde levensstijl vinden. Kimberly haar aanpak sloot hier perfect op aan. In de sessies die volgden, bespraken wij mijn keuzes op het gebied van eten, sporten, ritme, slapen, etc. Daarnaast bespraken we ook vragen die ik had: Hoe houd ik dit vol als ik alle kilo’s straks kwijt ben? Wat doe ik op een feestje? Wat doe ik als de dag anders loopt en ik niet 100% in de hand heb wat er op tafel staat? Door hier samen antwoorden op te geven, kreeg ik veel zelfvertrouwen in de aanpak die ik eigen maakte.

Ik ben inmiddels ruim 14 kilo afgevallen, iets waar ik erg blij mee ben. Ik kan mijn kleding van voor de zwangerschap weer aan. Waar ik ook heel gelukkig mee ben, is wat ik heb geleerd over eten en welke keuzes ik daar in kan maken. Omdat ik 3 keer per week sport, gaan mijn conditie en spierkracht met stappen vooruit. Daarnaast zit ik over 2 kilo op mijn streefgewicht en ga ik daarna gewoon lekker door met deze levensstijl. Dankjewel Kimberly voor alle hulp en steun in de afgelopen paar maanden!

20161112_154327

Lieve Jorinde, bedankt voor het delen van jouw verhaal. In de youtube-video hieronder heb ik een reactie op jouw blog ingesproken.

 

Volg Jorinde en haar dochtertje Robin op Instagram: jorin.de !

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=aifVlCQN_aQ

Volgende week het verhaal van: Danique! Zij neemt ons mee tijdens een ochtendritueel met 3 kinderen. Wil jij ook jouw inspirerende/ grappige/ ontroerende/ realistische verhaal met ons delen? Mail naar info@newbornfitmama.nl

Liefs,

Kimberly