NBFM Ervaring Christel: ”Na 12 weken paste ik mijn oude broeken weer”

Christel en haar NBFM ervaring

unnamed

” Na 12 weken paste ik weer in mijn oude broeken”

Na mijn zwangerschap kan ik wel zeggen dat..

ik erg moe was, veel vocht vasthield, niet meer in mijn oude kleding paste en mezelf niet fit voelde. Dat moest veranderen! En dus begon ik zelf aan de weg naar een fitter bestaan, met mijn oude kleren. Helaas ging dit niet zoals ik hoopte, en daarom schakelde ik Kimberly van Newborn Fit Mama in. Ik kwam haar instagram account tegen en haar concept sprak mij direct aan.

En zo begon ik dus aan het 12 weken online begeleidingsprogramma. Mijn doelen? Fit voelen, definitief afrekenen met de overtollige zwangerschapskilo’s, minder moe zijn en het vocht kwijtraken.

Elke week spraken wij elkaar 30 minuten via FaceTime over mijn doelen en eetpatroon. Ook deed ik 2 keer per week een van de NBFM online Youtube workouts. Dit kon ik gewoon allemaal thuis doen terwijl mijn kleine baby sliep, ideaal dus! Een excuus om niet te kunnen sporten had ik niet meer!

Na 12 weken…kan ik zeggen dat ik mijn oude broeken weer pas! Doordat het geen crash-dieet is maar ik mijn voedingspatroon aan heb kunnen passen vond ik het makkelijk vol te houden. Je gaat er zelf ook bewust mee aan de slag en dat is een leuke uitdaging. Gelukkig ben ik hierdoor ook een aantal kilo’s kwijtgeraakt, en is het vocht afgenomen.  Het fijne aan het NBFM programma vind ik dat het goed in het gezinsleven past. Mijn man en kind kunnen gewoon mee-eten.

Nu het programma is afgelopen is het tijd dat ik zelf verder ga met de leefstijl die ik mijzelf heb aangemeten. En daar ga ik voor!

unnamed

Liefs,

Christel