Mommy update! Mijn eerste 2 maanden als moeder

IMG_0674Onze Ramos is inmiddels als weer 2 maanden oud en daarom ga ik vandaag een gezellige mommy-update met jullie delen. Hoe bevalt het moederschap en zijn die moederclichés nou echt waar? Lees gezellig mee!

Poeh man wat gaat de tijd toch snel! Het leek als de dag van gisteren dat ik in mijn pyjama met een dikke buik de laatste zwangerschapsupdate zat te typen. En toch is dat alweer ruim 2 maanden geleden.

Inmiddels is die dikke buik weg en ligt onze Ramos al vrolijk rond te kijken in zijn bed of in de box. Wanneer hij niet lacht, slaapt, rondkijkt of drinkt dan huilt hij;). Vooral in de avond want slapen in de avond is voor baby’s ,denkt hij, en dus lopen papa en mama regelmatig met de kinderwagen door het huis want dan slaapt hij als een roosje. Totdat we gaan zitten, tja ieder heeft zo zijn voorkeuren. 

Als kersverse mama kan ik wel stellen dat ik heb ervaren dat je leven in 1 klap veranderd wanneer je kindje geboren wordt. Buiten de enorme liefde en zorgdrang om merkte ik dat moedernatuur wel meer had geregeld dan alleen houden van.

Waar ik eerst nog redelijk onhandig een baby vasthield en mij afvroeg of ik zijn hoofdje wel goed genoeg vasthield, dacht ik daar na de geboorte van Ramos helemaal niet meer over na. Ook werden nachten van 9 uur slaap gehalveerd en at ik op een mazzeldag mijn ontbijt pas om minimaal 10.00 uur in de ochtend. Mijn make-up deed ik niet of tijdens het zingen van slaapliedjes zoals In de maneschijn”. En ik zal je zeggen; ik doe het met liefde en zou het voor geen goud willen missen. Knap die moedernatuur.

IMG_0923

Waar ik tegenwoordig meer moeite meer heb is met tijdsmanagement. Want op tijd komen met een baby is echt een uitdaging. Omdat ik borstvoeding geef voed ik op verzoek. Hierdoor weet ik niet precies wanneer Ramos weer honger heeft en dus is het soms lastig plannen. Het gaat al wel beter dan in het begin want nu zorg ik ervoor dat ikzelf in ieder geval op tijd klaar ben, dat scheelt weer tijd op het moment dat ik eigenlijk haast had en Ramos nog niet helemaal klaar was om te vertrekken.

Ik zal binnenkort ook weer officieel gaan werken en van start gaan met de NBFM Online en Personal training sessies. Achter de schermen ben ik stiekem al best veel bezig met allerlei leuke en zakelijk nodige dingen binnen NBFM. Zo plan ik bijvoorbeeld een super gave NBFM Clinic en werk ik ideeen uit voor in de toekomst. Ook blijft de administratie gewoon doorgaan en typ ik af en toe een blog zoals deze want dat vind ik super leuk om te doen. Maar wel lekker op mijn gemakje en in de tijd dat Ramos slaapt.

Al met al kan ik wel zeggen dat ik het moederschap het meest bijzondere vind dat er (tot nu toe) voor mij bestaat. Reden dus om flink te blijven genieten van alle momenten die wij samen hebben.

Liefs,

Kimberly

Er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de NBFM programma’s. Wil jij je zwangerschapskilo’s onder professionele begeleiding verliezen? Meld je nu aan via onderstaand formulier. 

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht